Tarih: 26.01.2006 - 17:38 Mesaj konusu:
bırakın abıcım dısarının fıyatlarını ıst ve tr de yasıyoruz .bos verın bu yapmıs bunu bu su o fıyata da dısarıda rahat alırsını . turkıyee fıyatları ne bunlar dımı alıyomuyuz bu foyatlara amın aldık hadı hayırlısııı !!!
burda o fıyatlara alın mıyoo ıstee buu bu gerceklerıı kabullenelımm artık yaaa yok o dandık mıs yok bu dandık mısss falan fılann 4 buyuk ezelı rakıp bunlarr ısteee neyın mahkemesını yaptırıyolarr sızleree .
Tarih: 26.01.2006 - 17:44 Mesaj konusu:
sadece ucuz olması motor almak için tek başına yeterlimidir?ben x marka motoru görüntü olarak begeniyosam 2 milyar fazla verebilirim .çoğu kişide öyle yapıyor marka fanatikliğini yanlış buluyorum.
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 26.01.2006 - 21:37 Mesaj konusu:
MiC_CheCK demiş ki:
Simdi aklima takilan bir kac soru var.
1- Honda fiyatlati ucuzlatip, yedek parca fiyatlarini artirarak kar elde etme amacinda olabilirmi?
2- Ozellile race modellerindeki, motosikletlerin diger firmalara gore dusuk performansta olmasi bu fiyat dususune bir etken olabilirmi?
3- 600rr in turuncu-siyah rekli olan modeli Turkiye ye gelecek mi? Birde movistar modeli?
4- Honda neden cok tutulan 125 r icin bir fiyat indirimi yapmadi?
5- Ben Duzce deyim. Burada Yamaha bayisi var ancak ayni zamanda Honda nin da teknik servisini yapiyor. Istanbul dan motosikleti alsam, Duzce deki serviste garanti kapsami felan gecerle olurmu?
Tesekurler>>>
Arkadaslar bir cevap bekliyorum lutfen. _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 27.01.2006 - 17:05 Mesaj konusu:
dostum yukarda 50 kere yazıldı honda sadece türkiyede en ucuz japon avrupada ve amerikada en pahalı marka.türkiyeye idstribütör kullanmadan geliyor japonyadan bu yüzden aracı kar payı olmuyor buda fiyat farkına sebep oluyor.diermarkalar aracı kullanarak geliyor bu yüzden 2-3milyar pahalı.honda türkiyeye büyük yatırım yaptı dier markalar yapsaydı bu yatırımı onlarda ucuzlardı.indirimin sebebi budur başka sebep üretenler motoru ancak karşıdan görenler...yukarda avrupa amerika fiyatları var incele gör ok dostum...
Ben Duzce deyim. Burada Yamaha bayisi var ancak ayni zamanda Honda nin da teknik servisini yapiyor. Istanbul dan motosikleti alsam, Duzce deki serviste garanti kapsami felan gecerle olurmu?
bu sorunun en güzel cevabını sana honda müşteri hizmetleri verir, yani sizin oradaki bayi yetkili mi değil mi onu öğrenmeni öneririm. _________________ Savasta ölen ruhlar
çok daha temizdir
salgında ölenlerden (HERAKLEITOS)
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 27.01.2006 - 18:26 Mesaj konusu:
SAT, Evet aslında onun cavabı tamam da dıgerlerı? Benım en cok merak ettıgım aslında sunlar
1) Honda diğer rakiplerine göre neden performansını düşük tutuyor. Hp ve Tork olarak.
2) Türkiyeye turuncu-siyah ve movistar modeli gelecek mi?
3) 125 r için neden bir indirim yapmadı acaba?
Heh şimdilik bu kadar _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 27.01.2006 - 18:42 Mesaj konusu:
movıestar gelcek dün osman abi söyledi,hp dğerleri geçen seneye kadar 3-5 azdı dogru ama tork enfazla olan makinalardan ve bu torkuda gücüde en erken veren makinalardan biri.busene açıklanan rakam RR=K5yani 176kg.178hp.yani açıklanan teknik veriler böyle.125R için sadece sunu söyleyebilirim sanırım hoby motorlarını yani 250cc ve üstü makinaları kapsayan bi durum bu.ve tam bilmiyorum 125R avrupada filan satılıyormu?
Tarih: 27.01.2006 - 19:07 Mesaj konusu:
MiC_CheCK sorularına alınan cevaptan anladığım kadarıyla, Honda Türkiye' de en çok sattığı ve en çok para kazandığı modellerde indirim yapmıyor. Yani müşterisine çok önem veren, teknolojide lider hatta zararına dahi olsa müşteriye ucuz motosiklet verecek Honda Türkiye' de bu modellerde indirim yapabilecek kadar da büyük değilmiş. Şimdi CBR125 veya CBF250 vb modelleri kullananlar bu muhteşem indirimi hakedecek müşteri sınıfına girmiyor mu?
Benim de bir sorum var. Madem Honda böyle bir indirimi Türkiye' ye direkt mal getirdiği için yapıyor. Honda Türkiye' ye bu sene gelmediğine göre neden daha önce bu indirim yapılmadı. Geçen sene Transalp alan dostlarımızı üzmek niye.
Bu soruların cevabı ne olur bilmem ama Honda' nın indirim yapması iyi. Ben marka fanatikliği yapmadan Honda' yı tebrik ederim. Ancak şunu da eklemek isterim ki, bazı arkadaşların söylediği "sadece Honda iyidir diğerleri alınmaz" lafına da sadece gülerim . Gerçekten motosiklet sevdası olan bir insan motosiklet seçerken fiyat kadar dış görünüş ve kullanım amacına da bakar. Alacağı motosikleti kendisiyle bütünleştirmek ister. Fiyat her şey değildir.
Bu forumun en çok sevdiğim yanı ismidir. MOTORDELİSİ Delidir ne yapsa yeridir. Eğer beğendiğim motor diğerinden 2 kat pahalıysa yine de alırım. ZZR1100' ü, AfrikaTwin' i çok seviyorsam teknolojiden kime ne. GS' in tipini seviyorsam (çoğu kimse kaba bulurken), benim için iyi olacağını düşünüyorsam, su soğutma bile yok diye almayacakmıyım. Fiyatı 16.000 Euro diye gidip de daha ucuza Varadero' mu almak zorundayım. Bir noktadan sonra delilik başlar. Sonuçta Motordelisi' yim. Bunu deliremeyenler düşünsün. _________________ http://www.motordelisi.com/ftopict-19797.html
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız