Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İşte Kontra Tekniği ! ( Video )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İşte Kontra Tekniği ! ( Video )

İşte Kontra Tekniği ! ( Video )
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
m_jackson
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.01.2006 - 23:54    Mesaj konusu: İşte Kontra Tekniği ! ( Video ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu videoda kontra tekniği açıkça belli oluyor. Sadece 228 kb.

http://www.vsa.cape.com/~wayg/mrep/pics/csteer.mpg

Not: Sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet yapın.

En son m_jackson tarafından 27.01.2006 - 00:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
m_jackson Çevrimdışı m_jackson Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 27.01.2006 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet güzel göstermiş ama bana garip geliyo yaparken
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
OutrageouS
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.01.2006 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok güzel paylaşım teşekkürler.. :alkış Bence forumlarda bu teknik çok abartılıyor. Zaten bu teknik olmadan (10 km nin altı hariç) dönülemiyor yani motor kullanıp dönmeyi başaran Çok gülüyorum herkes bu tekniği kullanıyor.. ama bu videoda gerçekten çok güzel gösterilmiş tebrikler m_jackson Dil çıkarıyorum
Başa dön
OutrageouS Çevrimdışı OutrageouS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 27.01.2006 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu teknik kontra tekniğiyle benzer teknikle kullanılmış olsa dahi adı kontra tekniği değil..Bu teknik sıyrılmaca tekniği..Önümüzde aniden çıkan veya çıkacak olan engel olduğu zaman seri bir şekilde sağa ve sola kıvrılarak gitmemizi sağlar.Kontra tekniği virajda olur ve kafamız virajın çıkışına bakar..Bu teknikte kafamız ve vücudumuz dik motor sadece yoldaki engelin yanından dolaşmış olur..Kavramları karıştırmayalım..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 27.01.2006 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Zaten bu teknik olmadan (10 km nin altı hariç) dönülemiyor yani motor kullanıp dönmeyi başaran herkes bu tekniği kullanıyor..

Yoo ben zaman zaman viraja girerken neredeyse gidonu tutmadan popo tekniğiyle dönüyorum virajı, yni direk vücut ağırlığı ile..
Üye
Üye

Nereden: Stuttgart // Izmir

MesajTarih: 27.01.2006 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@sinanATASOY
vücut agirligi ile tabiki biraz etkilersin makinayi, ama o zaman dene bi sert viraja ellerini kullanmadan girmeyi, dümdüz cikarsin virajdan Gülümsüyorum
Hangi teknik olursa olsun, sag viraja gireceksek sag gidonu ittirmek gerekir. Dil çıkarıyorum
Selamlar
Turgay
Başa dön
turgay_b Çevrimdışı turgay_b Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 27.01.2006 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SinanATASOY, :alkış :alkış ne yetenekler var Çok gülüyorum
Tebrik ediyorum ben PoPo' mu böyle eğitemedim Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.01.2006 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

m_jackson, güzelmiş teşekkürler
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vedat_usakli
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: IZMIR

MesajTarih: 27.01.2006 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilgisayarımda bulunan bazı kısıtlamalardan dolayı video yu izleyemedim ama.bişi sorcam

Bu teknik scooter yada cup tarzı motorlardada kullanılabiliyomu?
Başa dön
vedat_usakli Çevrimdışı vedat_usakli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.01.2006 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sign-on demiş ki:
SinanATASOY, :alkış :alkış ne yetenekler var Çok gülüyorum
Tebrik ediyorum ben PoPo' mu böyle eğitemedim Çok gülüyorum

demişsiniz sayın Sign-on efendi hazretleri...şimdi buradakiler Po'yu merak eder:

Sign-on demiş ki:
sheriff, :alkış :alkış
döktürmüşsün be hocam, Master Po seni Çok gülüyorum

demişsiniz başka bir topikte...burada sayamadım ama herhalde 3 veya 4 değişik şekilde makara yapmışsın benimle,ne diyeyim,sen de iyi,hoş bir arkadaşımızsın vesselam....(neymiş Po'yla makara yapılmazmış Çok gülüyorum ,yoksa kızarmış Öfkeliyim Öfkeliyim )

yukarıdaki videoya gelince,emeklemeden yürüyemeyiz,yürümeden koşamayız'a çok güzel bir örnek,çok temel bir hareket,çok da basit ama pratik gerektiyor,düzgün öğrenildikten sonra birçok ileri sürüş tekniğini bunun üstüne oturtabiliriz....
Başa dön
sheriff Çevrimdışı sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cemilww
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 27.01.2006 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="SinanATASOY"]
Alıntı:

dönüyorum virajı, yani direk vücut ağırlığı ile..

ağır ağbilerde böylelikle meydana çıkıyor :alkış
bmw 95 model ama k?pek gibi gidiyor kerata
Başa dön
cemilww Çevrimdışı cemilww Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
otobanfaresi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 27.01.2006 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

m_jackson paylaşımın için teşekkürler Dil çıkarıyorum
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 27.01.2006 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheriff,
"Master Po" meşhurdur :!: Kendisi çekirge eğitmenidir, buradaki çekirge; yardıma ihtiyaç duyan, ziyadesiyle gayret içersinde ve eğitmeni eskilere göre efendisine sadakat gösteren kişi olmaktadır.
Bu benzetmeyi bir çoğumuz yapar dururuz. Meşhur çekirge kung-fu filminden gelmektedir ve bu mecazi tanımlama üstad-ı alim "Master Po" dan gelmektedir :!:
Sinan Atasoy' la iyi sevişiriz, o bakımdan kendisi poposunu eğitebildiğine göre bu öğretiyi kendisi icat etmiş olduğundan bu konuda da kendisi "Master Po" olabilmektedir. Hee dersen kii bu konuda kendisin bir çekirgesi var mı ? bak işte bunu kendisi cevaplayabilir.
Yani bu bir simge, an icon yani...
Çok gülüyorum
Umarım beni anlamışsındır Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 27.01.2006 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sorun yok herkesi eğitebilirim bu hususta adaş senden başlayalım Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.01.2006 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

m_jakson,
tskler.bilgi depomuza kaydettik.sira uygulamada,o da baharda,herhalde.
sevgiler.

Son Mesajdan 39 dakika sonra eklendi:

bir de,avcilarda kardan hapis kalmis SinamATASOY ustamiza soralim.deneyimi yoksa ,bir bileni bize yonlendirse?:
Alıntı:

Bu teknik scooter yada cup tarzı (?)motorlarda da kullanılabiliyomu?
-vedat_usakli arkadasimiz sormus.cevap bize deyarar.
tskler.
ayrica, cup tarzi motor nedir?acaba.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal