Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gelişim Sürücü Kursundan A2 Ehliyeti Olamayanlara Duyuru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gelişim Sürücü Kursundan A2 Ehliyeti Olamayanlara Duyuru
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 30.01.2006 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TGP demiş ki:
Merhaba B ehliyetim var. A2'ye geçmek istiyorum. Bildigim kadarı ile yazılı sınava girmeme gerek yok. Peki direksiyon sınavına hangi tarihte girebilirim.

İnternet sitenizde: B - A2 FARK 180 YTL - 180.000.000 TL yazıyor.

Alıntı:

Merhaba;
Daha önceden ehliyet varsa ve A2 ye geçilmek isteniyosa toplam maliyet;
120 ytl kurs ücreti (eğitimler dahil)
25 ytl ziraat bankası
50 ytl sağlık raporu
90 ytl trafik masrafı
bunların dışında extra hiçbir masraf yoktur...

Sanırım yukarıda ki fiyata göre zam gelmiş...

2006 yılındada aynı fiyatları uygulamaya devam edicez arkadaşlar ...
Bu fiyatlar hem sizler hemde sizin sayenizde bu sektöre canlılık getiren katılan herkes için geçerlidir...
Biz Gelişim Sürücü Kursu olarak bu sektörün gelişmesi daha iyi konuma gelebilmesi için kendi adımıza ne gerekiyorsa yapmaya hazırız...
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
TWG
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul + Bandyrma

MesajTarih: 30.01.2006 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğitimle ilgili daha detaylı bilgi verebilirmisiniz
mesela ben B den A2 ye geçiş yapıcam
sürüş eğitiminden başka bi eğitim de var mı
ve de yazılı sınava girmem gerekecek mi
son olarak da sürüş eğitimlerinde sadece sınava yönelik eğitim mi verliyor yoksa günlük kullanıma yönelik çalışmalar da mevcut mu
teşekkür ederim...
Başa dön
TWG Çevrimdışı TWG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 31.01.2006 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TWG kardeş:
20 soruluk motor tekniği dersinden sorumlusun, teorik ders eğitimi var veya www.gelisimsurucu.com adresindeki "oline test" bölümündeki a2 sorularını çözerekte hazırlanabilirsin.

Motsiklet kullanım dersleri haftasonları kadıköy salı pazarında yapılıyor, sınava hazırlık ve diğer pratik motosiklet kullanım eğitimi verilmekte
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.01.2006 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhabalar, 19/05/1988 doğumlu kardeşim, zaman sınawa girebilir, gerekli ewraklar we ücreti nedir...?

Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 31.01.2006 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba;
A2 Ehliyeti için 22 Nisan Sınavına girebilir.Ama B sınıfı isterse Temmuz sınavına girebilir.Yada her ikisini birden Temmuz ayında alabilir...
Ön kayıt için sadece kimlik fot.yeterli...
Daha sonra Diploma fot.
ikamet
sağlık raporu
savcılık belgesi (kurs sizin adınıza alabilir.)
sağlık raporu
5 resim
Direk A2 İçin toplam maliyet;
200 ytl kurs ücreti
25 ytl ziraat bankası (sınav ücreti
50 ytl sağlık raporu(ortalama fiyat)
90 ytl trafik masrafı
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
ebay
Üye
Üye

MesajTarih: 05.02.2006 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar biz bu sitenin sponsoruyuz burdan gelen herkes bizim için çok değerli tabiki diğer müşterilemizde değerli.Ancak biz sürekli kısmet olursa burda kalmayı düşünüyoruz ve herkesle tabiri caizse yüz yüze bakmayı isteriz.Bizi destekleyen herkese canı gönülden teşekkürler.
Yeni dönemdede tekrar eski fiyattan devam edicez .
120 ytl kurs ücreti
25 ytl ziraatbankası
50 ytl sağlık raporu
90 ytl trafik masrafı
bunların dışında extra evraklar için yapılan harcama hariç (resim ikamet savcılık belgesi vs.) hiç bir masrafınız olmayacaktır.

Son Mesajdan 51 saniye:

Gelişim bu dönemin sınav tarihleri nedir....

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Son Mesajdan 36 saniye:

[quote="ebay"]Arkadaşlar biz bu sitenin sponsoruyuz burdan gelen herkes bizim için çok değerli tabiki diğer müşterilemizde değerli.Ancak biz sürekli kısmet olursa burda kalmayı düşünüyoruz ve herkesle tabiri caizse yüz yüze bakmayı isteriz.Bizi destekleyen herkese canı gönülden teşekkürler.
120 ytl kurs ücreti
25 ytl ziraatbankası
50 ytl sağlık raporu
90 ytl trafik masrafı
bunların dışında extra evraklar için yapılan harcama hariç (resim ikamet savcılık belgesi vs.) hiç bir masrafınız olmayacaktır.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

[quote="ebay"]Arkadaşlar biz bu sitenin sponsoruyuz burdan gelen herkes bizim için çok değerli tabiki diğer müşterilemizde değerli.Ancak biz sürekli kısmet olursa burda kalmayı düşünüyoruz ve herkesle tabiri caizse yüz yüze bakmayı isteriz.Bizi destekleyen herkese canı gönülden teşekkürler.
120 ytl kurs ücreti
25 ytl ziraatbankası
50 ytl sağlık raporu
90 ytl trafik masrafı
Gelişim sürücü kursu
Başa dön
ebay Çevrimdışı ebay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devilebo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.02.2006 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sewgili gelişim sürücü kursu;
benim 15 senedir B ehliyeti var ancak 10 senedir araba değil motor kullanıyorum.Son zamanlarda yayılan Bil Motor kullanılcak Lfaları söylentşimi yoksa gerçekmi....
Eğer söylenti ise lütfen toplam maliyet ve şartları yazarmısın... Dil çıkarıyorum
Başa dön
devilebo Çevrimdışı devilebo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TGP
Üye
Üye

Nereden: TR

MesajTarih: 06.02.2006 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devilebo demiş ki:
Sewgili gelişim sürücü kursu;
benim 15 senedir B ehliyeti var ancak 10 senedir araba değil motor kullanıyorum.Son zamanlarda yayılan Bil Motor kullanılcak Lfaları söylentşimi yoksa gerçekmi....
Eğer söylenti ise lütfen toplam maliyet ve şartları yazarmısın... Dil çıkarıyorum

Bil Motor'da nedir? Yoksa B ehliyet ile motor kullanılacak söylentisi mi?

Ben Gelişim'e kayıt oldum. Herkese tavsiye ederim. Piyasanın çok altında kurs ücretleri var..
Başa dön
TGP Çevrimdışı TGP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 09.02.2006 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Deli Bölüğümüzde, motor delilerine en az karla hizmete devam Dil çıkarıyorum
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 14.03.2006 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili gelişim sürücü kursu saçma gelebilir ama bişi sormak istiyorum :!: ben 28.08.1989 doğumluyum b+a2 almak istiyorum bu sene alabilirmiyim (2006.28.08) de cevabınız için şimdiden teşekkür ederim :alkış
Başa dön
bad_boy0007 Çevrimdışı bad_boy0007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 15.03.2006 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

28.08.2006 tarihinden sonra sadece a2 alabilirsin

Son Mesajdan 15 dakika sonra eklendi:

[quote]
Son zamanlarda yayılan Bil Motor kullanılcak Lfaları söylentşimi yoksa gerçekmi....
[/quo

yeni çıkacak trafik yasasının elimizde taslak çalışması var, kesinlikel B sınıfı sürücü belgesi ile motosiklet kullanılacak ibaresi yok

-A1 sınıfı sürücü belgesi ile motorlubisiklet (50 cc) kullanılıyorken yeni yasaya göre bu sınır 125 cc ye çıkarılacak- tek fark bu -
-A2 sınıfının adı A olacak
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
djblue
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iST / FATiH

MesajTarih: 15.03.2006 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm gelısım surucu kursu suanda a2 almak uzereyım ama pısman oldum sızın bıze ozel fıyatlarınızı gorunce benım sormak ıstedıgım bı konu var
bende b ehliyet var ve a2 almak ıcın basvurdum ve motor egıtımı fılan almadım cunku zaten bılıyorum yanlız sızın fıyatınızdan 30 mılyon yuksek bı rakama anlastık sorun orda degıl kursa tlf acıp sızın fıyatlarınızı bıldırınce bana karalama politikasına gecıp harc yatırmıyordur fılandır Öfkeliyim falandır ılerde ehlıyetınız ıptal olur ve bak bakırkoyde bı surucu kursunun verdıgı tum ehlıyetler ıptal oldu gıbılerınden geyık bır takım seyler zırvaladı bu konu hakkında benı aydınlatmanızı beklıyorum bundan sonrakı butun ehlıyet ıslerımde sızınle calısacagımı bılmenızı ısterım burdakı sorun bagcıyı dovmek degıl uzum yemek yenı kalıtelı sevıyelı guzel hızmet almak artı zaten bu sıtedende benı aldıgım kurstan ehlıyet almamalarınıda uyarıda bulunucam cunku baska bı kursu karalıyan bı surucu kursu benım calısacagım bı kurum olamaz :alkış

Son Mesajdan 27 dakika sonra eklendi:

sımdı ne nedır tamamen celıskıye dustum Öfkeliyim cunku gelısım surucu kursuda araziiii Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
djblue Çevrimdışı djblue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 15.03.2006 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba;
Öncelikle işlerimizdeki yoğunluk nedeniyle geç cevap verdiğimiz için özürdileriz...
Aramış olduğunuz kurs sizinde dediğiniz gibi tamamen asılsız ve daha uygun şartlarda ehliyet veren kurumları karalayan bir tutum sergilemiş.
Size söylediğine göre harç yatırmazlar iptal olur demiş ama lütfen kendilerini sorarmısınız...Harçlar 01 /01/2005 itibarı ile kaldırılmadı mı ? Bizim için ziraat bankası dışında herhangi bir harç yatırılıyormu ? Biz 10 senelik bir eğitim kurumu olarak şimdiye kadar 10 000 ' yakın ehliyet verdik ve hiç kimseden extra bir talebimiz olmadı.Bakırköyde iptal edilen ehliyetler ise harçla alakalı değil tamamen sınavlarda yapılan usulsuzlükle alakalıdır.
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
djblue
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iST / FATiH

MesajTarih: 15.03.2006 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler Gelisim Surucu Kursu Çok gülüyorum Musterı Yaklasımlarınızdan dolayı :alkış
Başa dön
djblue Çevrimdışı djblue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 15.03.2006 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

30 mılyon yuksek bı rakama anlastık sorun orda degıl kursa tlf acıp sızın fıyatlarınızı bıldırınce bana karalama politikasına gecıp harc yatırmıyordur fılandır falandır ılerde ehlıyetınız ıptal olur ve bak bakırkoyde bı surucu kursunun verdıgı tum ehlıyetler ıptal oldu gıbılerınden geyık bır takım seyler zırvaladı bu konu hakkında benı aydınlatmanızı beklıyorum

DJBLUE KARDEŞ MADEM SINAV HARCININ OLDUĞUNU VE SENİN İÇİN MALİYE BAKALIĞINA SINAV HARCI ÖDEDİĞİNİ SÖYLÜYOR VE HARÇ YATIRILMADIĞI ZAMAN EHLİYETİN GEÇERSİZ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR BAHSİ GEÇEN KURS..... O ZAMAN SENİN ADINA VE DİĞER SINAVA KATILAN KURSİYERLER ADINA YATIRDIĞI HARÇ MAKBUZUNU İBRAZ ETSİN, EĞER EDERSE SENİN TÜM EHLİYET MASRAFININ 10 KATINI VERECEĞİM

İBRAZ EDEMEZ ÇÜNKÜ SINAV HARCI DİYE BİR HARÇ YOK 01.01.2005 TARİHİNDE KALDIRILDI...

BÖYLECE YALANCININ MUMUNUN DURUMUNU GÖRECEĞİZ, DEMEK Kİ BU KURS İNSANLARDAN SINAV HARCI BAŞLIĞI ALTINDA PARA TOPLUYOR...

KENDİ KAZDIĞI KUYUYA DÜŞTÜ...
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
2. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal