Bende gsxr 1000 K2 sürüyorum..
_________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Su alttaki resimde olanindan bulsana bir yerden...
Tesekkürler amcam...
Benim mister Horsepower yukaridaki haklisin ..Ne göz varmis sende yahu!
Ama benim birader gsxr 1000 K5 yoshimura edition aldi simsiyah..Bende taktim kafaya motorun mavi grenajlarini satip yaris grenajlari alacagim ve onlarida siyah matt renge boyatacagim ..Hemde biraz daha hafifliyecek.
Sonradan makine moto gp de sene basinda test yaptiklari gibi siyah sekilde olacak..Hasta oldum siyah renge...Kara panter gibi ...Her an saldirmaya hazir _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
bu benim 2.motorum 3 sene biniğim motorumu maddi sorunlar nedeniyle satmıştım.2sene sonra şimdi kısa ama detaylı bi araştırmadan sonra 150 lik zealsun aldım 300 küsür km de çok memnunum _________________ stiwolf 93 suzuki gsx-r1100 99 r1
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız