Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - herkes kullandığı makinayı yazsın bakalım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

herkes kullandığı makinayı yazsın bakalım

herkes kullandığı makinayı yazsın bakalım
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
serkan_1988
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.02.2006 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr125
nx250dominator
comet250
Başa dön
serkan_1988 Çevrimdışı serkan_1988 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
burki_gsxr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.02.2006 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben GSXR1000 kullanıyorum Dil çıkarıyorum bence en iii si :alkış

___________ burki_gsxr@hotmail.com ______suuuuuuuu_zuuuuuuuuu_kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Başa dön
burki_gsxr Çevrimdışı burki_gsxr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 06.02.2006 - 02:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende gsxr 1000 K2 sürüyorum..

sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 06.02.2006 - 03:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sino motor guzel oldu.. Eline saglik...

Su Woody Woodpecker sticker ini begenmedim ama.

Seninki su galiba:

Su alttaki resimde olanindan bulsana bir yerden... Dil çıkarıyorum

Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
VENI-VIDI-VICI
Üye
Üye

Nereden: karsyyaka

MesajTarih: 06.02.2006 - 04:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dl 1000 yalnız motorum arızalı hep arka teker yerde on lastık sıfır. Dil çıkarıyorum
Başa dön
VENI-VIDI-VICI Çevrimdışı VENI-VIDI-VICI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 06.02.2006 - 04:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck demiş ki:
Sino motor guzel oldu.. Eline saglik...

Su Woody Woodpecker sticker ini begenmedim ama.

Seninki su galiba:

Su alttaki resimde olanindan bulsana bir yerden... Dil çıkarıyorum

Tesekkürler amcam... Dil çıkarıyorum
Benim mister Horsepower yukaridaki haklisin ..Ne göz varmis sende yahu!
Ama benim birader gsxr 1000 K5 yoshimura edition aldi simsiyah..Bende taktim kafaya motorun mavi grenajlarini satip yaris grenajlari alacagim ve onlarida siyah matt renge boyatacagim ..Hemde biraz daha hafifliyecek.

Sonradan makine moto gp de sene basinda test yaptiklari gibi siyah sekilde olacak..Hasta oldum siyah renge...Kara panter gibi ...Her an saldirmaya hazir Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
clubrn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir -- KsK{kutsal topraklar}

MesajTarih: 06.02.2006 - 04:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung gt 250 comet dohc
Başa dön
clubrn Çevrimdışı clubrn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 06.02.2006 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsx 600 du ama sattım gecen hafta ve sımdı zx 14 aldım martta gelecek bakalım ne kadar guclu.
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
athletic
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.02.2006 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha drugstar 1100 clasic.

1999 kawasaki en 500
2004 yamaha drugstar 1100
Başa dön
athletic Çevrimdışı athletic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kazakh
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.02.2006 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimki SUZUKİ BURGMAN 400
Başa dön
kazakh Çevrimdışı kazakh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.02.2006 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino, Always black!Siyah rengin yakışmadığı ss mi var ya ah ah..Bende siyah istiyorum..

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı flame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alone_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu Yakası

MesajTarih: 06.02.2006 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda CBR 600 F ve satmayı düşündüğüm Suzuki Burgman AN400
Başa dön
alone_wolf Çevrimdışı alone_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
voyvoda
Üye
Üye

MesajTarih: 06.02.2006 - 20:28    Mesaj konusu: arkadaşlar kimsenin kanuni bobcat'i yokmu??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikaç motorum var ama kanuni bobcat i yazmak istiyorum

Son Mesajdan 32 dakika sonra eklendi:

seveceksiniz bu motoru
Başa dön
voyvoda Çevrimdışı voyvoda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kocaEko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.02.2006 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu benim 2.motorum 3 sene biniğim motorumu maddi sorunlar nedeniyle satmıştım.2sene sonra şimdi kısa ama detaylı bi araştırmadan sonra 150 lik zealsun aldım 300 küsür km de çok memnunum
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 06.02.2006 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben söylesem beni ya siteden atarsınız yada döversiniz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
peugeot 103 Bravo ama cbr125 e dönücem Göz kırpıyorum
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Sonraki
11. sayfa (Toplam 17 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal