Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - NOSTALJİK KANUNİ CLASSİC 125 -- 1,599 YTL.MUTLAKA GÖRÜN

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

NOSTALJİK KANUNİ CLASSİC 125 -- 1,599 YTL.MUTLAKA GÖRÜN
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.02.2006 - 12:20    Mesaj konusu: NOSTALJİK KANUNİ CLASSİC 125 -- 1,599 YTL.MUTLAKA GÖRÜN Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1.599 YTL.
Silindir 4 Zamanlı
Silindir Hacmi 124,6 cm3
Maksimum Güç 7,07HP/7500 dev./dk.
Soğutma Sistemi Hava
Çalıştırma Elektrikli / Pedal
Ön Fren Disk
Arka Fren Tambur
Yakıt Tankı Kapasitesi 6 Lt.
Yakıt Tük. Ort.(Lt/100 km) 2,7 Lt.
Ön Lastik 3.50 - 10
Arka Lastik 3.50 - 10
Boyutları (mm) 1775x670x1105
Ağırlığı 98 kg.
Başa dön
GaleriSayan Çevrimdışı GaleriSayan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tamyak
Üye
Üye

Nereden: üsküdar

MesajTarih: 14.02.2006 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Nostaljinin fiyatı çok uygun geldi, peşin fiyatına kaç aya kadar vade yapıyorsunuz.Bir de çetelem kredisi için ne gibi şartlar gerekir iyi çalışmalar... Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamyak Çevrimdışı tamyak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.02.2006 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Merhaba Nostaljinin fiyatı çok uygun geldi, peşin fiyatına kaç aya kadar vade yapıyorsunuz.Bir de çetelem kredisi için ne gibi şartlar gerekir iyi çalışmalar...

Merhaba peşin fiyatına 6 taksit uygulamamız var.Eğer Anadolu çetelem kredisi düşünürseniz çalışan birisi ya da işyeri sahibi olmanız genelde yeterlidir.Kefil e gerek yoktur.Bize sadece kimliğinizle başvurmanız yeterlidir.3 saat için de olumlu yada olumsuz cevap verilir....
İyi günler....
Başa dön
GaleriSayan Çevrimdışı GaleriSayan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 16.02.2006 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kibar bi motor. Göz kırpıyorum ........
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.02.2006 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PowerXante demiş ki:
Kibar bi motor. Göz kırpıyorum ........

Dil çıkarıyorum
Başa dön
ahmet52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ordu

MesajTarih: 17.02.2006 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar sıfır demı?? yenı modellerı galıbaa?? guzell begendım fıyatıda uygun Bravo
Başa dön
ahmet52 Çevrimdışı ahmet52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
titrettin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 17.02.2006 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bayanların tercih edeceği bi motora benziyo ama güzel bir yazlık yada başlangıç motoru
Başa dön
titrettin Çevrimdışı titrettin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yilmazelektrik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.02.2006 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış güzel ve siyah :alkış
Başa dön
yilmazelektrik Çevrimdışı yilmazelektrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 17.02.2006 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İdare eder ama bir piyasaya sürüldükten sonra daha da çok şey söyleyebiliriz.. Dil çıkarıyorum
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.02.2006 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok beğendim activa ile aynı güçte yanılmıyorsam titrettin, dedigi gibi yazın güzel güneşli havalarda gezilicek bir türden tabi motorun türü olmaz ama oyle dusundum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zincirlikuyu Beşiktaş/İSTANBUL

MesajTarih: 17.02.2006 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Scooterler ilgi alanım dışındadır. Yalnız, kafama takılan bir şey var. 125 cc bir motorda minimum 10 HP civarında güç görmeye alışmışız. Oysa scooter motorlarının çoğunda bu orana uygun güç bulmak mümkün değil. Motor dizaynının farklı özellikleri sebebi ile mi böyle güçsüz oluyorlar diye düşünmeye başladım ancak bu düşüncemi Honda Dlaynın motoru çürütüyor! Dlayn, 150 cc ve 15 HP. Bu motora bakıyorum 125 cc ve 7 HP. Çıkamadım işin içinden Üzgünüm
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.02.2006 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba pembe rengini de görmek istersiniz sanırım..
Başa dön
gitano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.03.2006 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu motoru cok begenmiştim. ama simdi asya motorda t125ide begendim. Bu ikisinin farkı nedir yani classic 125in modeli daha gusel ama denenmemiş daha once. Tedirginim biraz dogrusu Üzgünüm
Başa dön
gitano Çevrimdışı gitano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 21.03.2006 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vespa çizgileri esinliyorum ben bu motorda Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
izmirli_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.11.2006 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçektende bu motorlar güzel Alkışlıyorum
Başa dön
izmirli_motorcu Çevrimdışı izmirli_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal