Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir istatistik alalım..A2 ehliyetiniz kaç senelik.[Anket]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir istatistik alalım..A2 ehliyetiniz kaç senelik.[Anket]

Bir istatistik alalım..A2 ehliyetiniz kaç senelik.[Anket]
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

A2 Ehliyetinizi kaç yıl önce aldınız
0-1
28%
 28%  [ 158 ]
2-3
13%
 13%  [ 77 ]
4-5
10%
 10%  [ 57 ]
6-7
5%
 5%  [ 31 ]
8-9
6%
 6%  [ 37 ]
10 Yıldan fazla oldu
11%
 11%  [ 63 ]
A2 Ehliyetim henüz yok
24%
 24%  [ 140 ]
Toplam Oylar : 563

Yazar
crazyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak / Kdz. Eregli

MesajTarih: 27.01.2006 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kusura bakmayın ama henuz yok 10 senedırde surıyoruz Dil çıkarıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=CO5FquuXWMc
Başa dön
crazyrider Çevrimdışı crazyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ihtiyardelikanli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balykesir

MesajTarih: 27.01.2006 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1976senesinde B sınıfı,1984 E sınıfı,2005 E-A2 oldu,14yıl motor kullandım(scooter)kimse ehliyet sormadı,daha doğrusu en büyük ehliyet Esımıfı bunun üzerine başka ehliyet olmaz diye inat edip almamıştım. sonra 800CC'lik motor alınca,polis birgün durdurup ehliyet sordu, bende Esınıfı ehliyeti verdim tabii,buolmaz A2 ehliyeti olacak deyince ne diyeyim, motoru alıcam tecrübe için şu an kullanıyorum dedim ceza yemeden atlattık . ondan sonra A2 ehliyetimizi aldık tabiiki!......
ihtiyardelikanli Çevrimdışı ihtiyardelikanli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
heysem
Üye
Üye

MesajTarih: 28.01.2006 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben daha 10 gün önce aldım galiba en taze ehliyet benimdir burda
aslında iyi oldu eskisi -B- çok eskimişti... Gülümsüyorum
Başa dön
heysem Çevrimdışı heysem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mimo
Üye
Üye

Nereden: caddebostan/istanbul

MesajTarih: 28.01.2006 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en tazesi bende zira dün teslim aldım bostancı trafik merkezinden. esasında şöyle bir boğaz yolunda ıslatmak vardı ama her taraf çamur deryası.havalar açtığında inşallah.
Başa dön
mimo Çevrimdışı mimo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ahmet52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ordu

MesajTarih: 28.01.2006 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar sıze bı kotu haberım var ama bı yandan ıyı oluyor a2 ehlıyet kalkdı daha vermıyorlar araba ehlıyetı alan faydalana bılıyormus yenı kanuna gore yanı araba ehlıyetı olanan motor kullanabılıyor yenı yasaya ama a2 ehlıyetı olanlarda devam edılıyormus 2005 senesınden sonra daha a2 vermıyorlar dıye duydum.duydugum yerde babamın arkadası kendısı surucu kursu sahıbı ama olsun yenı alanlar için dahada ıyı olabılır demı arkladaşlar Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 22 saniye:

bence daha ıyı oldu Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 26 saniye:

bence daha ıyı oldu Dil çıkarıyorum
Başa dön
ahmet52 Çevrimdışı ahmet52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
fetiAL
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.01.2006 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyet alacak arkadaşlara başarılar dilerim.
Başa dön
fetiAL Çevrimdışı fetiAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ahmet52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ordu

MesajTarih: 29.01.2006 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede ehlıyet alcak olanlara basarılar dılerım herkezın gonlunce olsun her sey tebrıkler Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum :alkış
Başa dön
ahmet52 Çevrimdışı ahmet52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
memo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.01.2006 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2001 de aldım b vardı a2 ekledım o zaman . ıkız takılıyolar dıger arkadaslara basarılar ve ıyı calısmalar dılıyorum
Başa dön
memo Çevrimdışı memo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
isosoykan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.02.2006 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

11 yıl olmuş alalı ama daha 3 senedir motor kullanıyoz.
Başa dön
isosoykan Çevrimdışı isosoykan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
master125
Üye
Üye

Nereden: izmir ***everytime casanowa***

MesajTarih: 07.02.2006 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

03 - 02 - 2006 tarıhınden ıtıbaren a2+b ıle yollarda daha guvenlı

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

03-02-2006 itibariyle A2+B sınflı ehlıyetımle yollarda daha guvenlı :alkış :alkış Dil çıkarıyorum

csnw_can@hotmail.com
Başa dön
master125 Çevrimdışı master125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MEGAN66
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.02.2006 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben 31.01.2006 da aldım B+A2 darısı olmayanlara Çok gülüyorum
Başa dön
MEGAN66 Çevrimdışı MEGAN66 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 07.02.2006 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyetim yok ama sınava girersek olacak evel allah Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 07.02.2006 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 10 yıldır motor kullanıyorum ve b ehlıyetımle her yerden gectım ama artık almam gerektıgını dusundum cunku zx14 aldım martta gelıyor ınsallah onunla zor gecerız b ehlıyetle bak sen e ehlıyet ısemesınler onun ıcın.
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.02.2006 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

98 de almıştım...8 sene olmuş çok faydasını gördüm bence ihmal etmeyin, 3 kuruşluk polislere boyun eğmezsiniz, racing le 50 ye yakın kaza yaptım, ehliyetim olmasa işim zordu...
KLEBER
Üye
Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 18.02.2006 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha bugün yazılı sınava girdim. Çok gülüyorum :alkış
Başa dön
KLEBER Çevrimdışı KLEBER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
12. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.47 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal