Tarih: 27.01.2006 - 18:33 Mesaj konusu:
1976senesinde B sınıfı,1984 E sınıfı,2005 E-A2 oldu,14yıl motor kullandım(scooter)kimse ehliyet sormadı,daha doğrusu en büyük ehliyet Esımıfı bunun üzerine başka ehliyet olmaz diye inat edip almamıştım. sonra 800CC'lik motor alınca,polis birgün durdurup ehliyet sordu, bende Esınıfı ehliyeti verdim tabii,buolmaz A2 ehliyeti olacak deyince ne diyeyim, motoru alıcam tecrübe için şu an kullanıyorum dedim ceza yemeden atlattık . ondan sonra A2 ehliyetimizi aldık tabiiki!...... _________________ ----------------------------
Kawasaki VN 800cl
en tazesi bende zira dün teslim aldım bostancı trafik merkezinden. esasında şöyle bir boğaz yolunda ıslatmak vardı ama her taraf çamur deryası.havalar açtığında inşallah.
arkadaşlar sıze bı kotu haberım var ama bı yandan ıyı oluyor a2 ehlıyet kalkdı daha vermıyorlar araba ehlıyetı alan faydalana bılıyormus yenı kanuna gore yanı araba ehlıyetı olanan motor kullanabılıyor yenı yasaya ama a2 ehlıyetı olanlarda devam edılıyormus 2005 senesınden sonra daha a2 vermıyorlar dıye duydum.duydugum yerde babamın arkadası kendısı surucu kursu sahıbı ama olsun yenı alanlar için dahada ıyı olabılır demı arkladaşlar
03-02-2006 itibariyle A2+B sınflı ehlıyetımle yollarda daha guvenlı :alkış :alkış _________________ RmZ125cc sportScooter
izmir/torbaly ege üniversitesi
Tarih: 07.02.2006 - 23:01 Mesaj konusu:
ben 10 yıldır motor kullanıyorum ve b ehlıyetımle her yerden gectım ama artık almam gerektıgını dusundum cunku zx14 aldım martta gelıyor ınsallah onunla zor gecerız b ehlıyetle bak sen e ehlıyet ısemesınler onun ıcın.
Tarih: 13.02.2006 - 18:38 Mesaj konusu:
98 de almıştım...8 sene olmuş çok faydasını gördüm bence ihmal etmeyin, 3 kuruşluk polislere boyun eğmezsiniz, racing le 50 ye yakın kaza yaptım, ehliyetim olmasa işim zordu... _________________ Nasyl Ya?arsa Öyle Ölür Ynsan, Biz Hyzly Olanyny Seçtik...1000cc
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız