Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 8 Şubat 2006 Çarşamba İstanbul Md Toplantısı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

8 Şubat 2006 Çarşamba İstanbul Md Toplantısı

8 Şubat 2006 Çarşamba İstanbul Md Toplantısı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.02.2006 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750,
Alıntı:

Allahım kızanımı yetiştirmeyi nasip eyle yarabbimmmm....

AMİNNNNNNNNNNNN
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 08.02.2006 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turgut iyi arkadaslar demekki 2.likle yetinecegim sen gel kardesim ben 2.lige raziyim Bravo
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 08.02.2006 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkanım RR ım, Senin pes ettiğini görmek de varmış bu dünyada Şok oldum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BikerGirlz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Merter

MesajTarih: 08.02.2006 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şansa bakya bugün bende korukent tarafındayım ama geç saatte olucam yetişememki okadar da canım bowling oynamak istiyordu hem uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı da görürdüm. Üzgünüm
Başa dön
BikerGirlz Çevrimdışı BikerGirlz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
harunracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/İkitelli

MesajTarih: 08.02.2006 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu saat oldu işleri düzenleyip çıkabilirsem geleceğim bakalım kısmet...
Gelemezsem de hepinize iyi eğlenceler...!!!
harunracing Çevrimdışı harunracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sozbek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.02.2006 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ercanrr gidiyor musun sen?
Şok oldum

Bir gömlek diktirdim kolu dü?meli,
Başa dön
Sozbek Çevrimdışı Sozbek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
memo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.02.2006 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese merhaba yazınızı takıp etmıstım ıst md ıcın bu aksam toplanıyomusunuz karar verıldımı !
bellı bı zaman dan berı sızlerle tanısmak ıstıyorduk arkadsımla nasıp bu aksamaymıss .kacta bulusuyorsunuz tam olarak!

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

yola cıkıyoruz valla orda bulusmak uzure ama nasıl tanıycaz sızlerııı!!!
Başa dön
memo Çevrimdışı memo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
murattan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.02.2006 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar hepınıze ıı eglenceler ıstanbula geldıgımde sızınle okey oynamak ısterım ama benım prof.oldugum alan kagıt Gülümsüyorum ınsallah gelırıs de oynarız... Dil çıkarıyorum
Başa dön
murattan Çevrimdışı murattan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 09.02.2006 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine guzel bir aksam yasadik tum arkadaslara mersiler Gülümsüyorum
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.02.2006 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet güzel bir gece idi volkanla bana dahada güzel bir gece idi Gülümsüyorum) sağolsunlar volkanla bana yine hesap ödettirmediler yani utanır olduk bu içtenliklerinden dolayı dimi VOLKANRR Çok gülüyorum hele fatih illede ben ödücem diye açmadı bile üzülüyorum ama bu duruma Çok gülüyorum yok hakkını yemeyelim 1 el açtı yalan olmasın Çok gülüyorum yaw gevezehanımda oturdu yanına fatihin karabasan gibi ne ayak varsa kaç numara giyiyor belli değil açamaz tabiki bastığı ot kuruyor maşallah dediği çocuk 45 gün yaşıyor artık fatih bir daha zor oturtur yanına onu Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FatihYILMAZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Merter - Ystanbul

MesajTarih: 09.02.2006 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, VOLKANRR,

afiyet şeker olsun arkadaşlar, önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Gerçekten yine güzel bir gece geçirdik, bizden sonra bir yerlere yiyip içmeye gitmemişsinizdir umarım (Volkan, Tamero), yuh yani Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ekstra Sevgiler Çok gülüyorum

Fatih Yylmaz, 2004 Hayabusa unlimited
Başa dön
FatihYILMAZ Çevrimdışı FatihYILMAZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 09.02.2006 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, tamero,

Afiyet olsun.... Yarasın.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.02.2006 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante demiş ki:
VOLKANRR, tamero,

Afiyet olsun.... Yarasın.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

zaten yaraya yaraya kilo aldık yaa yusyuvarlak olduk kamyon , TIR şöförlerine döndükÇok gülüyorum Çok gülüyorum
hep bu VOLKANRR yüzünden o yiyince dayanamıyorum ne yapayım Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 09.02.2006 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaz gelsin de vafıla dayanırsınız siz yine Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Tombikler sizi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 09.02.2006 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Naylon motorcu Tamero, ben aynı zamanda da Volkanın yanında oturuyordum, ne yapalım birinden birine şans getirecez, ikisi aynı anda olmuyor. Dün gece piyango Volkan'a çıktı. Bir dahakine Fatih'in soluna otururum, şans meleğim ondan yana olur. Bravo

Sen de bana laf atmak için elinden geleni yapıyorsun ha Öfkeliyim İşin bir de olmulu tarafından bakmasını öğren Çok gülüyorum Bak Volkan şikayet ediyor mu??

Bu arada, Volkanım Ersoyum, istediğin maili gönderdim, bir bak bakalım. Dil çıkarıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
7. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal