Tarih: 08.02.2006 - 11:44 Mesaj konusu:
turgut iyi arkadaslar demekki 2.likle yetinecegim sen gel kardesim ben 2.lige raziyim _________________ HONDA TEAM 954RR -X9 250-GP1 250 KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
Kayıt: Oct 18, 2004 Mesajlar: 325 Nereden: Beylikdüzü/Merter
Tarih: 08.02.2006 - 15:19 Mesaj konusu:
Şansa bakya bugün bende korukent tarafındayım ama geç saatte olucam yetişememki okadar da canım bowling oynamak istiyordu hem uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı da görürdüm.
Kayıt: Nov 19, 2004 Mesajlar: 535 Nereden: İstanbul/İkitelli
Tarih: 08.02.2006 - 18:09 Mesaj konusu:
bu saat oldu işleri düzenleyip çıkabilirsem geleceğim bakalım kısmet...
Gelemezsem de hepinize iyi eğlenceler...!!! _________________ Harun Balkır
harunracing@hotmail.com
Tarih: 08.02.2006 - 18:53 Mesaj konusu:
herkese merhaba yazınızı takıp etmıstım ıst md ıcın bu aksam toplanıyomusunuz karar verıldımı !
bellı bı zaman dan berı sızlerle tanısmak ıstıyorduk arkadsımla nasıp bu aksamaymıss .kacta bulusuyorsunuz tam olarak!
Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:
yola cıkıyoruz valla orda bulusmak uzure ama nasıl tanıycaz sızlerııı!!!
Tarih: 09.02.2006 - 10:44 Mesaj konusu:
yine guzel bir aksam yasadik tum arkadaslara mersiler _________________ HONDA TEAM 954RR -X9 250-GP1 250 KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
Tarih: 09.02.2006 - 10:50 Mesaj konusu:
evet güzel bir gece idi volkanla bana dahada güzel bir gece idi ) sağolsunlar volkanla bana yine hesap ödettirmediler yani utanır olduk bu içtenliklerinden dolayı dimi VOLKANRR hele fatih illede ben ödücem diye açmadı bile üzülüyorum ama bu duruma yok hakkını yemeyelim 1 el açtı yalan olmasın yaw gevezehanımda oturdu yanına fatihin karabasan gibi ne ayak varsa kaç numara giyiyor belli değil açamaz tabiki bastığı ot kuruyor maşallah dediği çocuk 45 gün yaşıyor artık fatih bir daha zor oturtur yanına onu
afiyet şeker olsun arkadaşlar, önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Gerçekten yine güzel bir gece geçirdik, bizden sonra bir yerlere yiyip içmeye gitmemişsinizdir umarım (Volkan, Tamero), yuh yani
Naylon motorcu Tamero, ben aynı zamanda da Volkanın yanında oturuyordum, ne yapalım birinden birine şans getirecez, ikisi aynı anda olmuyor. Dün gece piyango Volkan'a çıktı. Bir dahakine Fatih'in soluna otururum, şans meleğim ondan yana olur.
Sen de bana laf atmak için elinden geleni yapıyorsun ha İşin bir de olmulu tarafından bakmasını öğren Bak Volkan şikayet ediyor mu??
Bu arada, Volkanım Ersoyum, istediğin maili gönderdim, bir bak bakalım.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız