Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - lastikler hakkında bilmeyi istediğiniz 30 şey

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

lastikler hakkında bilmeyi istediğiniz 30 şey
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.01.2006 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SparCoO demiş ki:
Peugeot 103 için iyi yoltutan bi lastik arıyorum bu yabancı sitelerde görmüştüm çok güzel yarış tipi lastikler takmışlar onlardan nerede bulurum istanbulda ve kaç para civarındadır acaba

Aksaray Vatan caddesi üzerinde kurulu olan VATAN TİCARET'e bakabilirsin. Sahibi motorcudur. Sana yardımcı olurlar.
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.02.2006 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu bilgiler,12 subat 06 hurriyetten:

-kis lastiginin kaucuk karisimi dusuk sicakliklarda esnekligini korur.7 derecenin altinda islak zeminde 80 km hizda fren yapilirsa 34 m de durur.
-yaz lastigi,7 derecenin altinda sertlesmeye ve etkisini yitirmeye baslar.islak zeminde 80 km hizdaki frenlemede 40 m de durur.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pirates
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir GÖZTEPE

MesajTarih: 17.03.2006 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sedat abi ne desem ki ya ellerine kollarına sağlık süpersin 24. maddeyide okudum kırıldım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum inşallah daha fazlasınıda bizle paylaşırsın....????
Başa dön
pirates Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.03.2006 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mersi..güzel yazı eline sağlık
J_F_N_E
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.03.2006 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık sedat Dil çıkarıyorum
J_F_N_E Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozerozturk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iZMiR-Kar?yyaka

MesajTarih: 21.03.2006 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgilendirdiğin için teşekkürler , emeğine sağlık

:alkış
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.03.2006 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SEDAT GÜVEN, gerçekten işe yarar bir yazı teşekkürşer :alkış
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tolga01
Üye
Üye

MesajTarih: 22.04.2006 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok teşekkür ederiz, bayaaa uğraşmışsın
Başa dön
tolga01 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 22.04.2006 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok yararlı gerçekten teşekkürler :alkış
Başa dön
seenant Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motoozi
Üye
Üye

MesajTarih: 16.05.2006 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine, parmaklarına sağlık deli abiciim... teşekkürler... Sizler bildiklerinizi yazacaksınızki bizlerde birşeyler öğrenelim ve daha da deli olalım Bravo Çok gülüyorum
Başa dön
motoozi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
semih440
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 16.05.2006 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık...
değerli bilgiler için saol Dil çıkarıyorum
Başa dön
semih440 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 22.05.2006 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline koluna sağlık bunları bizimle paylaştığın için :alkış
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kalem
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için teşekkürler. Henüz Motosikletimin lastikleri patlamadı ve gerçekten hiç yaşamak istemeyeceğim bir tecrübedir. Ben Topcase de bir tüp tamir spreyi taşıyorum şimdilik.
Başa dön
kalem Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
specops
Üye
Üye

MesajTarih: 29.08.2006 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar markası: Kenda modeli:413 ebatlar:120/70-12 lastiknasıl bilirsiniz iyi kotu idare eder ?
Başa dön
specops Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ruhkanseri
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok sağol kardeş lastikler bi motor için en önemli birim ben ilk motora bindiğim zamanlar scooterımda yanlış hava bastığım için lastik balon yapmıştı ve patlamıştı şansım sayesinde büyük bi kazadan kurtulmuştum o gün bu gündür motora binmeden önce her zamn lastik kontrolü yaparım
Başa dön
ruhkanseri Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye