Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 20.09.2004 - 15:36 Mesaj konusu: İstanbul MD İzmir Yolcuları ?
Selam arkadaşlar;
Eğer bana eşlik edicek bir iki motorlu MD olursa İzmir'e gitmeyi düşünüyorum haftasonuna doğru ,tek başıma uzun yolda çok sıkılıom o yusden grup olarak gıdersek daha güzel olacagını dusunuorum . . .
Ewet elleri görelim bakalım,Ankara gıbı mantara mı baglıcak bu da bi gorelım _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
mezar, çok sağol dostum bende marmaristen gelmeyi planlıyordum. iyi oldu söylediğin. yoksa gidip te martıları kovalardım hoş kuşadası benim memleket ama öbür hafta gelirseniz hepinizle tanışmak isterim. görüşmek üzere _________________ MAKYNANIZDAN HIZLI 4 TEKER YOK! GAZA GELMEYYN.
Tarih: 21.09.2004 - 15:58 Mesaj konusu:
Arkadaşlar gene hayat yok İstanbul MD'de anlaşılan neyse hava koşulları ii olduğu takdirde Suzuki Bandit' ve V-Max'li kankilerle yola çıkacağız büyük bir sorun çıkmassa (Benım makıne yorucu olurmus artçı olarak dediler ) Cumartesi İzmir'e yol alacağız . . .İnşallah katılım olur o zaman kadar. . . _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Tarih: 21.09.2004 - 16:18 Mesaj konusu:
Yok ya yarışlara değil,öle tanışma,buluşma,eş-dost zıyareti,yol yapma amaçlı bi yolculuk,ha eger haftaya havalar ii olursa da burdan bı ekıp,yarıslara gelsek o da olurdu ama yarın kı buluşmada konusucaz bunları artık . . . _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
SradCaN, olm azcık dur poponun üzerinde, bi ankara hemen Arkasından İzmir valla ben yoruluyom sen gezerken, nerden buıluyon bu enerjiyi canım ..gidersen yolun açık olsun kardeşim..dikkatli dikkatli yavas yavas git gel .. _________________ HAYAT D?N?P ARKANA BAKACAK KADAR UZUN DE?YLDYR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız