Tarih: 15.02.2006 - 15:51 Mesaj konusu:
Evet sonunda Morova butun yanitlari biraraya getirebildi... Sukur...
DOgrUUuUU... .. :alkış
Alinti "Moradam" ismiyle forumlardan tanidigimiz Oguz Demir arkadasimizin karikaturunden yapilmisti. Karikatur ayrica web sitemde "Motosiklet Edebiyati" bolumunde de yer aliyordu.
Ruknettin in aski bir BMW R1150GS...
Ressamin hatasi, 1150GS in far kombinasyonu nu aynaya bakarak cizmis olmasi sanirim Sag sol karismis biraz... (Kendisi de 1150GS kullanir )
Tarih: 17.02.2006 - 19:01 Mesaj konusu:
bu arada,bir katkimiz olmadigi halde ,bu guzel ve basarili calismasina bizi ortak ederek onurlandiran DD abimize tesekkurlerimizi ,siz butun katilanlarin da duymanizi istiyoruz.
sevgiler.
tekrar kutluyoruz.basarilarinizin,DD nin yeni kil tuyu sorularinda(umariz olur) diger arkadaslara da bulasmasini diliyoruz.ama,DD bizce,baska bir kategori daha acarak orada,(1 nolu bulmacada oldugu gibi) alayli MD lerimizi de kizistiracak sorular hazirlasa da kizismalari zevkle izlesek.
bu arada,bir tsk de hakan abi ve arzu abla ya.kitaplarin gonderilme zamanlamasi harikaydi.
BUNUN CVABINI BEN BILIYORUM ASLINDA BU SORU DEGIL O MOTORUN REKLAM FILMIDIR ARKADASLAR BEN IZLEDIM BELKIDE YANILIYORUM AMA KESINNN CVBI YAZMICAM..... ınanın bılıyorum uydurmuyorum arkadaslar
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
oooooo dıkkat etmemısım bulmuslar bıle cvbıı
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
arkadaslar ben karıstırmısım pardonn ama buna benzer bı fılm ızledımm emınımm
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız