Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ödüllü Bulmaca...#2 *Donald Amca dan kıl tüy sorular*

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ödüllü Bulmaca...#2 *Donald Amca dan kıl tüy sorular*

Ödüllü Bulmaca...#2 *Donald Amca dan kıl tüy sorular*
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
emoak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 15.02.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hatası kızın gözlerine bakmadan söylemesi yaw...
Hayalindeki motosiklet ise çılgın GS işte dediğiniz gibi
Sevgiler...

Suzuki XF 650 Freewind Tykla Isyrayym
Başa dön
emoak Çevrimdışı emoak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fordcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmit/Kocaeli

MesajTarih: 15.02.2006 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor R 1200 GS

Yapılan hata motor boxer olduğu için yana çıkıntılar oldukça geniş. Karikatürdeki kızın kalçaları ise oldukça dar. Çok gülüyorum
Başa dön
fordcu Çevrimdışı fordcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 15.02.2006 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet sonunda Morova butun yanitlari biraraya getirebildi... Sukur... Çok gülüyorum

DOgrUUuUU... .. :alkış

Alinti "Moradam" ismiyle forumlardan tanidigimiz Oguz Demir arkadasimizin karikaturunden yapilmisti. Karikatur ayrica web sitemde "Motosiklet Edebiyati" bolumunde de yer aliyordu.

Ruknettin in aski bir BMW R1150GS...

Ressamin hatasi, 1150GS in far kombinasyonu nu aynaya bakarak cizmis olmasi sanirim Sag sol karismis biraz... Gülümsüyorum (Kendisi de 1150GS kullanir Çok gülüyorum )

Morova PM ine bakiver...

Katilimcilara tesekkurler... Dil çıkarıyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
moradam
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.02.2006 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck demiş ki:
Ressamin hatasi, 1150GS in far kombinasyonu nu aynaya bakarak cizmis olmasi sanirim Sag sol karismis biraz... Gülümsüyorum (Kendisi de 1150GS kullanir Çok gülüyorum )

Hehe yaptık bi hata... Çok gülüyorum
Tek tesellim bu hatanın, Morova'nın işine yaramış olmasıdır Göz kırpıyorum

Tebrikler Morova...
Başa dön
moradam Çevrimdışı moradam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yzf_r6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 15.02.2006 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam biz bu kitabı alamayız Ağlıyorum
tır sorusunun cevabı ne oldu
MOROVA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AYDIN

MesajTarih: 15.02.2006 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler DD, vatana millete hayırlı olması dileğiyle diyorum.. :alkış Dil çıkarıyorum
bir teşekkür de moradam a.. :alkış

En son MOROVA tarafından 15.02.2006 - 20:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
MOROVA Çevrimdışı MOROVA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 15.02.2006 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yzf_r6 demiş ki:
hocam biz bu kitabı alamayız Ağlıyorum

Allah allah niye ki? Sinemadan ucuz saniyorum... Göz kırpıyorum http://www.sahafium.com dan siparis edebilirsin. Pek yakinda MD shop ta da bulabileceksiniz.

Alıntı:
tır sorusunun cevabı ne oldu
coktan verildi. Ilgili basliga bakmalisin.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.02.2006 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

morova,
kutluyoruz.ama bir merak,morova ile moradam arasinda gizli bir benzerlik olmasin? Çok gülüyorum

adresini not aldik.adresinle ilgili bir sorumuz var.ltf,pm ine bak.

kitap,planlandigi gibi,yarismalar sonuclaninca postalanacak.biraz sabir.

sevgiler
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MOROVA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AYDIN

MesajTarih: 15.02.2006 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

morova ile moradam arasinda gizli bir benzerlik olmasin?

benzerliği rengimize ver artık heyocan Çok gülüyorum
saygılar
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.02.2006 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada,bir katkimiz olmadigi halde ,bu guzel ve basarili calismasina bizi ortak ederek onurlandiran DD abimize tesekkurlerimizi ,siz butun katilanlarin da duymanizi istiyoruz.
sevgiler.

Son Mesajdan 18 saat 17 dakika sonra eklendi:

sevgili ,

-ergene,
-morova,
-clayd,
-emoak,
-twg

kitaplariniz bugun,yurtici kargo dragos subesinden ,13.00 civarinda,adreslerinize postalanmistir.

tekrar kutluyoruz.basarilarinizin,DD nin yeni kil tuyu sorularinda(umariz olur) diger arkadaslara da bulasmasini diliyoruz.ama,DD bizce,baska bir kategori daha acarak orada,(1 nolu bulmacada oldugu gibi) alayli MD lerimizi de kizistiracak sorular hazirlasa da kizismalari zevkle izlesek.

bu arada,bir tsk de hakan abi ve arzu abla ya.kitaplarin gonderilme zamanlamasi harikaydi.

hepinize sevgiler.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ybrracingteam2
Üye
Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 17.02.2006 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BUNUN CVABINI BEN BILIYORUM ASLINDA BU SORU DEGIL O MOTORUN REKLAM FILMIDIR ARKADASLAR BEN IZLEDIM BELKIDE YANILIYORUM AMA KESINNN CVBI YAZMICAM..... ınanın bılıyorum uydurmuyorum arkadaslar

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

oooooo dıkkat etmemısım bulmuslar bıle cvbıı

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

arkadaslar ben karıstırmısım pardonn ama buna benzer bı fılm ızledımm emınımm
Başa dön
ybrracingteam2 Çevrimdışı ybrracingteam2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal