ya arkadaşlar çok mutsuzum
aylardan beri bir atv almak için çalıştım kanuni atv 110 u uygun bulup parasını verdim getirttim şu an bayiinde reklam amaçlı vitrinde duruyo bir kaç gün sonra teslim alcam kullanma klavuzunu incelemek için aldım şöyle bir ibare gördüm;halka açık cadde ve anayollarda kullanılması yasaktır.Sinopta yaşıyorum ve bu şehirde tek atv sahibi şu an benim bu trafiğe çıkamama mevzusu çok canımı sıktı.
atv nin üzerinde sinyaller aynalar mevcut plakada alacam birkaç gün içinde ama anayollara caddelere çıkamama durumu çok canınmı sıktı atv yi almadan istanbul daki galeri sayan a yani kanuni nin ana bayisine trafiğe çıkma konusunda mail atmıştın bana atvlerimizin trafiğe çıkması serbesttir plaka ruhsat muayene trafik sigortası yapılmaktadır şeklinde cevap verdiler bende ona güvenip atv yi getirttim trafiğe çıkamadıktan donra ben naapiim bu atv yi yaaaaaaaa üffffff
Tarih: 21.02.2006 - 11:53 Mesaj konusu:
rahatlıkla cıkabılırsın aynı sorun manısadada konusulmustu kanunı atv 250 ıcın ama hıc bır sorun yasanmadı takma sen kafana zaten oyle bı aletı goren polıs sadece uzaktan bakar bu arada hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız ılk fotoları beklıyoruz :alkış
rahatlıkla cıkabılırsın aynı sorun manısadada konusulmustu kanunı atv 250 ıcın ama hıc bır sorun yasanmadı
sağolasın umarım dediğin gibi olur yarın ruhsat için baş vuru yapcam eğer şehir içi trafiğe çıkamıycağım söylenirse haberlerde beni görebilirsiniz sinop emniyetinde olay başlığı ile...
merak etme benım atv 250 var 1 yıldır trafıkteyım sorun olmuyor sonucta plakayı ruhsatı emnıyet verıyor oyle bısey olsa vermezler plaka falan. bır kersınde bır polıs durdurdu ve trafıge cıkamazsın dedı bıraz sorn cıkardı merkezle konusta falan sonunda bısey yapamadı elımde ruhsat ehlıyet ne yapabılırkı. sorun olmazx
Tarih: 03.03.2006 - 17:50 Mesaj konusu:
kardeş yaklaşık bir seneden beri kullanıyorum yanlız dönüşlerde dikkatet sağa dönüyorsan sağtarafa soladçnüyorsan soltarafa aban arka firene asılırsan daha rahat dönersin bide arka tekerlere 15cm ilave yaparsan hayatta devrilmez tecrübe ettim bide marşına fazla yüklenme dinama yanıyor 2defa sardır4dım
geçen sene haberlerde görmüştüm.vatandaşın biri karakışın ortasında atv ile bogaz köprüsünü geçmişti.yolda haberciler çevirip repörtaj yapmıştı.bi sorun olmaz heralde.allah kaza bela vermesin.güle güle kullan _________________ KUL KADERYNY YA?AR,BAHTINA NE ÇIKARSA...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız