Tarih: 20.02.2006 - 21:06 Mesaj konusu:
Hayırlı uğurlu olsun Ankaralı Motorcu Dostlarımıza... :alkış
Evet, kadiRR_delisi ve UZAY'ın işaret ettikleri temenniler iki yıl sonra gerçek olabilir. Biri benden erken davranırsa, ben de Çin'e yerleşir, orada yaşarım artık... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 20.02.2006 - 21:20 Mesaj konusu:
istanbul buyuk,10 sehir gibi.birden fazlasini kaldirmali .hele bundan sonra,motor sayisindaki artis UZAY a firlatilan roket gibi olabilir.
sadece bir ricamiz var:MD ler icin lokaller fikrimiz vardi.kutuphaneli,cafeli....ankara da,cumoninki de iste oyleye donusmeli ergec.
Tarih: 20.02.2006 - 21:23 Mesaj konusu:
heyocan demiş ki:
istanbul buyuk,10 sehir gibi.birden fazlasini kaldirmali .hele bundan sonra,motor sayisindaki artis UZAY a firlatilan roket gibi olabilir.
sadece bir ricamiz var:MD ler icin lokaller fikrimiz vardi.kutuphaneli,cafeli....ankara da,cumoninki de iste oyleye donusmeli ergec.
bir de ufak tamir kösesi olsun, nasil olur. _________________ ABRH-
01-01-1954
tam35
stuttgart
Tarih: 20.02.2006 - 22:00 Mesaj konusu:
öncelikle Ankara'lı motorcu arkadaşlara hayırlı olsun, şimdi onlar bir adım öndeler kıskanmadım desem yalan olur, Ankara'ya gelişimde uğranacak bir adres daha oldu _________________ iki tekerli bir dünya
0 rh(-)
Tarih: 21.02.2006 - 11:31 Mesaj konusu:
StreetTerrorist demiş ki:
oldman2003, motoru olmayanlarda gelebiliyomu bu cafeye başkanım üye kartı falan lazım oluyomu Arkadaşlarla gelecezde
Gençlik yıllarımı müteakip, belki de maddi nedenlerden dolayı uzun yıllar motor sevdamı ertelemek zorunda kaldim ve süre zarfında da ya artçı olarak ya da ödünç makinalarla bu sevgimi tatmine çalıştım...
Önemli olan, makina sahibi olmak değil makinaları sevmektir...
Bu durumda, Ankara 'nın ilk motorcu cafe 'si Atom karınca 318 'in kapısı, MD, MDSK üyeleri, diğer motor grupları ve motoru olmayan motor sevdalılarına açıktır...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız