Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi ve Motosiklet Fuarları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi ve Motosiklet Fuarları

Motordelisi ve Motosiklet Fuarları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aakay
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.02.2006 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorsiklet fuarı bu yıla kadar tekti. bu yıl son yıllarda fuar sektöründeki rant furyasından etkilenerek 2 ye çıktı. Hemde hemen hemen aynı tarihlerde. maksat para kazanmak. Firmaların da fuara bakışı motor satmak. tanıtmak değil. Bilen biliyor mantığı! Broşür sorarsın yok! kalmadı. 5 günlük fuarda broşür bitmesi söz konusu olabilir mi? bak geçen sene ziyaret eden sayısına, % 20 yaptır fazla bu sene. mahçup olma ziyaretçilere. Aksesuar firmaları zaten epten komedi! Panayır gibi yani! Ben yıllardır gidiyorum. Bu anlattıklarımdan bir fark göremiyorum.
Fuara üretici ve ana dağıtıcılar katılmalı. Madem 2 fuar yapıyorsun. Birine motorsiklet markaları diğerine aksesuar satıcıları katılsın. Hem de bu yukarıdaki saydıklarım birbirine karışıp çorba olmasın. İnsanlar da 2 fuara gittiklerinde ne gördüklerini anlasınlar.

Saygılarımla.
Başa dön
aakay Çevrimdışı aakay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ybrracingteam2
Üye
Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 21.02.2006 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben fuara tokattan gelcem oraya gelipte md den birilerini göremezsem cok uzulurum Ağlıyorum
Başa dön
ybrracingteam2 Çevrimdışı ybrracingteam2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 21.02.2006 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybrracingteam2, kardeş şuna inan sen m.d tşörtü giy her m.d üyemiz seninle tanışmaya başlar zaten onun için hiç üzülmeyeceksin.
Mer_Can
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Buradan

MesajTarih: 24.02.2006 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkes 1 YTL verse yarım dönüm stand alınır Şok oldum
Başa dön
Mer_Can Çevrimdışı Mer_Can Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak / Kdz. Eregli

MesajTarih: 27.02.2006 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun dıyelı m demı yanı ısmımız her yede duyulsun artık Çok gülüyorum Çok gülüyorum :alkış

http://www.youtube.com/watch?v=CO5FquuXWMc
Başa dön
crazyrider Çevrimdışı crazyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
djblue
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iST / FATiH

MesajTarih: 27.02.2006 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD İÇİN EL ELE KAMPANYASI DUZENLESEK????? Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum ARTI FUAR BIZE YAKISIR ZATEN :alkış MD OLARAK ORDA OLMAMIZ GEREK :!: :!: AMA BU KADAR MD UYESINI HANGI STAND ALIR BILMEM Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
djblue Çevrimdışı djblue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freebike
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.02.2006 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beleş Fuar bileti olan varmı?
Başa dön
freebike Çevrimdışı freebike Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
player77
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul - ?i?li

MesajTarih: 07.03.2006 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaça biletler intertekste yazmıyor?
player77 Çevrimdışı player77 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldwolf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.03.2006 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence fuar öncesi bi şekilde hepimiz (ya da çoğumuz ya da edinebilenler) MD t-shirt'lerinde edinelim. Fuara motorlarımızla gidip üniformalılar gibi dolaşalım Gülümsüyorum

Ne dersiniz?
Başa dön
oldwolf Çevrimdışı oldwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
scream20
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.03.2006 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldwolf demiş ki:
Bence fuar öncesi bi şekilde hepimiz (ya da çoğumuz ya da edinebilenler) MD t-shirt'lerinde edinelim. Fuara motorlarımızla gidip üniformalılar gibi dolaşalım Gülümsüyorum

Ne dersiniz?

iyi fikir bence kendi reklamımızı yapmış oluruz,istanbulda temin edebileceğimiz bir yer varmı acaba bu t-shirtleri

paranyn ne önemi var önemli olan miktary
Başa dön
scream20 Çevrimdışı scream20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.95 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal