Motorsiklet fuarı bu yıla kadar tekti. bu yıl son yıllarda fuar sektöründeki rant furyasından etkilenerek 2 ye çıktı. Hemde hemen hemen aynı tarihlerde. maksat para kazanmak. Firmaların da fuara bakışı motor satmak. tanıtmak değil. Bilen biliyor mantığı! Broşür sorarsın yok! kalmadı. 5 günlük fuarda broşür bitmesi söz konusu olabilir mi? bak geçen sene ziyaret eden sayısına, % 20 yaptır fazla bu sene. mahçup olma ziyaretçilere. Aksesuar firmaları zaten epten komedi! Panayır gibi yani! Ben yıllardır gidiyorum. Bu anlattıklarımdan bir fark göremiyorum.
Fuara üretici ve ana dağıtıcılar katılmalı. Madem 2 fuar yapıyorsun. Birine motorsiklet markaları diğerine aksesuar satıcıları katılsın. Hem de bu yukarıdaki saydıklarım birbirine karışıp çorba olmasın. İnsanlar da 2 fuara gittiklerinde ne gördüklerini anlasınlar.
ybrracingteam2, kardeş şuna inan sen m.d tşörtü giy her m.d üyemiz seninle tanışmaya başlar zaten onun için hiç üzülmeyeceksin. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Tarih: 27.02.2006 - 17:38 Mesaj konusu:
MD İÇİN EL ELE KAMPANYASI DUZENLESEK????? ARTI FUAR BIZE YAKISIR ZATEN :alkış MD OLARAK ORDA OLMAMIZ GEREK :!: :!: AMA BU KADAR MD UYESINI HANGI STAND ALIR BILMEM _________________ artık motorsuz:(
msn/mail: jestelektronik@hotmail.com
CaNeRRR
Tarih: 07.03.2006 - 01:08 Mesaj konusu:
Bence fuar öncesi bi şekilde hepimiz (ya da çoğumuz ya da edinebilenler) MD t-shirt'lerinde edinelim. Fuara motorlarımızla gidip üniformalılar gibi dolaşalım
Tarih: 12.03.2006 - 12:38 Mesaj konusu:
oldwolf demiş ki:
Bence fuar öncesi bi şekilde hepimiz (ya da çoğumuz ya da edinebilenler) MD t-shirt'lerinde edinelim. Fuara motorlarımızla gidip üniformalılar gibi dolaşalım
Ne dersiniz?
iyi fikir bence kendi reklamımızı yapmış oluruz,istanbulda temin edebileceğimiz bir yer varmı acaba bu t-shirtleri _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız