Tarih: 22.02.2006 - 13:40 Mesaj konusu: kazadan sonra merhaba!!!
slm dostlarim gecen yaz aldigim ilk motorumla [er-5] temmuzun basinda yaptıgım kazadan sonra tekrar araniza katıldigim icin cok mutluyum ,ameliyattan hemen sonra hastaneye gelen md ler cok tesekkurler basta dosttum suat ve huseyin ve saban abi olmak uzere allaha sukur ogunleri atlattim psikolojik olarak biraz sogudum motordan ama bu zehir bulaştimi birakamiyorsun işte ilkbahar la birlikte tekrar ateşlendi kuller ve cbr 600f almayi ve tekrar aranizda olmayi cok istiyorum ,hatta bu aksam hisar da kale cay bahcesinde bulusulacakmiş huseyin beni alcakti ama kiz arkadasiyla gelecegi icin olmuyor bir sekilde ayarlamaya calişacam tekarda merhaba delileeeeeeeeeerrrrrr :alkış :alkış
Tarih: 22.02.2006 - 13:43 Mesaj konusu:
speedbird, Tolga çok geçmiş olsun tekrardan burda görmek güzel seni.. Allah bir daha hiçbirimize kaza bela göstermesin. AMİN _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
speedbird, tolga kardeşim sen ciddimisin?
Bana ufak bi motor almayı düşünüyorum demiştin diye hatırlıyorum yanılmıyorsam Neyse aramıza dönmen gerçektemn çok hoş.
Tekardan hoşgeldin. _________________ Kötüyüm ben kötüyüm
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız