Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 21.09.2004 - 19:25 Mesaj konusu:
Ya smileylerin altında puanlama olsa. Forumlarda verilen bilgiler forumlarda aktifliği için site üyeleri oylasa ve puan kazandırsa yada kaybettirse ? Programcı zekası :P _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
abi eskisi daha iyiydi motorcu kelimesi.üye bence soğuk bi kelime :!: _________________ Ölüm ile ya?am arasyndaki synyry zorlamanyn dayanylmaz keyfini ya?yyanlar için motor tutkusu
do?u?dan de?il,sonradan bula?my? bir hastalyk,typki bir virüs gibi.
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 876 Nereden: YZMYR, Alsancak
Tarih: 27.09.2004 - 19:28 Mesaj konusu:
diğer üyeleri topluca görme şansımız yok mu sayın sevgili site yöneticileri. ya da modlar kim listesi.ben kaç mod var sayamadım daha 1 2 3 4 5 hmm 6 7 kaçta kalmıştık
Tarih: 11.10.2004 - 16:18 Mesaj konusu:
Politikacıların koltuk hevesi, komutanlarda paşa hevesi, motorcularda kıdem hevesi... Herkesde bir adım yukarı çıkma hırsı, bunu çok samimi söylüyorum bence çok zararlı, hırstan sıyrılınca hayatın tadına daha çok varıyorsun. Ben öyle yaptım, çok memnunum, naçizane fikrim...
ii de kac olunca ne oluyo yani daa mı ii viraja yatıyoz sınavla versenize su kaskları calısan basarsa kasklar kızarsa ilkokul elmaları gibi bi de kurdela taktık mı tamam _________________ herkes ölür ama herkes ya?ayamaz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız