Kayıt: Dec 21, 2005 Mesajlar: 438 Nereden: Ystanbul/Caddebostan
Tarih: 01.03.2006 - 21:13 Mesaj konusu:
Motor alma imkanı olmadığı için özlemle 2tekere uzaktan bakan insanların bu gün motor üstünde olmasını sağladılar. ama çok önyargılıyız. ben bunu sevmiyorum. hala 2 milyarlık çin malını 15 milyarlık honda ile kıyaslamaya çalışanlar var. rahatsız edici _________________ Demircan Dikmen
A Rh(+)
34 ZY 9106
Caddebostan Ystanbul
kalitesine göre fiyatı var... çok para veripte kalitesiz mal satmıyor kimse bize, bile bile alıyoruz beğenmeyen almasın ucuz etin yahnisi ancak bu kadar olur :!: _________________ GYLERA 200VXR-M5-330İ
Kayıt: Oct 31, 2004 Mesajlar: 53 Nereden: izmir kar?yyaka alsancak
Tarih: 02.03.2006 - 00:33 Mesaj konusu:
ben motora yeni başlasam herhalde gider çin malı alırdım !
maddi risk azalmış olurdu
fakat güvenlik konusunu bilmiyorum ! _________________ 04 gsx r 600
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 02.03.2006 - 10:56 Mesaj konusu:
Cın kadar olabılsek keske onlar kadar uretebılsek, yalnız bu gıptanın ıcınde orda aslında zorla calıstırılan ınsan haklarından yoksun ınsanları unutmamak lazım, aslında devlet bır sekılde kole gıbı kullanıyor ınsanları, ulkenın buyuk kaynakları ıse sılahlanma ıcın harcanıyor. Halk ıse fakır.
Emınım Japonlar da ılk basladıgında bu tıp elestırıler almıslardır, yarın obur gun Cın de Japonya gıbı olursa sasırmayın.
Bu uzakdoguluları aslında fuarlara falan almamak lazım adamlar desıgn ozurlu oldukları ıcın desıgn hırsızlıgı yapmak ıcın tum fuarlarda arabaların motorların ve bır cok seyın her acıdan resmını ceker sonra ulkelerınde farları bıraz cekıstırıp kendı desıgnlarını olustururlar.
Uzakdogu felsefelerı ve dınlerı genelde ınsanları ıc huzura ve sakınlıge ıttıgı ıcın bu ınsanlar fazla ses cıkarmazlar calıs dersın calısırlar.
Motor konusuna gelınce daha once bır forumda bır arkadasımız acıklamıstı, adamalara ne kalıtede ıstıyorsan o kalıtede motor yaptırabılıyormussun yanı aslında kalıtesız malları getırıp burada 3-5 katına satanlara suc bulmalı. Sunu da unutmamak lazım kı, bır cok fırmaya fıyat kırdırtcaklar sanırım bu gıdısle ve bır cok ınsanın da motor hayalını yatıstırdı dolayısıyla bu acıdan onları sevıyorum.
Buyuk konusmayayaım ama bu kadar okuduktan ve gordukten sonra mecbur kalamdıkca Cın malı almam. _________________
Tarih: 02.03.2006 - 11:23 Mesaj konusu:
ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşlar çinlilere kızmaya hakkımız yok talebe göre arz veriyorlar piyasaya.adamlarda kontrollü kalite veya kontrollü kalitesizlik var.
asıl suçlu kar az olsun sürümden kazanayım diyen ve bizi bu dandik ürünlere layık bulan ithalatçılardır _________________ Always Innovate , Never Imitate
ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşlar çinlilere kızmaya hakkımız yok talebe göre arz veriyorlar piyasaya.adamlarda kontrollü kalite veya kontrollü kalitesizlik var.
asıl suçlu kar az olsun sürümden kazanayım diyen ve bizi bu dandik ürünlere layık bulan ithalatçılardır
Abi kârları da az değil ki... Sadece sürümden kazanmıyorlar, 1'e alıp 5'e satıyorlar. Hal böyle olunca ekmek-köfte bağlamında 2000 YTL olan motosikletin maliyeti aslında 400-500 YTL. E bu fiyata da fazlasını beklemek büyük bir yanılgı olur.
Ben 9 ay kullandım Çin malını, şimdi harca borca girip Japon aldım. Dün ikisinide kullandım, meğer 9 ay boyunca şans eseri yaşamışım. Büyük konuşmak istemem ama bir daha ömrüm boyunca Çin'e tövbe diyorum.
Son olarak, Çin bir gün gerçekten Avrupa veya Japon mallarının bugünkü kalitesine ulaşacaktır ancak unutulmamalı ki rakipleri yerinde sayıp onları beklemeyecekler.
Tarih: 11.03.2006 - 18:13 Mesaj konusu:
Bu tartışma bitmedi,bitmesinde..
bu topici göz önünde tutan bir çok üyemize ışık tutmuş olacagız.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
evet haklısınız ucuz mucuz ama en önemli görevlerini yerine getiriyorlar motor sevgisini insanın içine işliyor şu an bi drag stara biniyorsam sevgiyi içime bir jinlun verdiği içindir
Tarih: 11.03.2006 - 19:49 Mesaj konusu:
çin malları tabbiki gerek ekonomik gerekse talep açısından sektöre bir soluk aldırdı hatta nickime ilhan kaynağı bile oldu ancak birde şu açıdan bakmak gerekir diye düşünmeye başladım kusura bakmasın kimse sayımız fazlalaştı diye bu kadar bilinçsiz sürücüyle aynı yolları paylaşmak tehlikeli olmaya başladı ,bizde scooter kullandık ama edebimizle adam bisiklet fiyatına aldım diye sağa sola burun sokuyor sucu pizzacı derken içimizdeki kamikazeler ortaya dökülüverdi ,ben enaz otolar kadar ,bisiklet mantığıyla bisiklet fiyatına alınmış tehlike saçan dikkatsizlerede dikket edilmesi gerekir derim ,hatta önümüzdeki yaz aylarında motor motora girmiş baslıklı haberler yakın diyorum,saygılarımla _________________ Born Naked Ryde Naked
KAWASAKY Z750
Muzzys titanium
çin motorları kalitesiz olabilir ama şu bir gerçek bir çok kişinin ilk motoru oldu ucuz olmaları onları cazibeli hale getirdi 1500 ytl ye harler davidson fotokopisi alıyoruz daha ne olsun.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız