Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir iki MV Agusta resmi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir iki MV Agusta resmi...

Bir iki MV Agusta resmi...
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cowboy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: home sweet home

MesajTarih: 25.02.2006 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet simdi gelelim en fiyatlara:

f4 senna 29.900 €
f4 tamburini 39.800 €
f4 ago 29.000 €
f4 1000 s 20.390 €

bunlarda nacked bike

brutala s 15.750 €
brutale 910r 17.990 €

simdiden alcak olanlara hayırlı ugurlu olsun,fiyatlar almanya fiyatlarıdır.
Başa dön
cowboy Çevrimdışı cowboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 25.02.2006 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paket servis yapıyorlarmı?? Çok gülüyorum
ibrahim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.02.2006 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi japonların fiyat kaygısı olmayıp 45 bin dolara ss yapsalar o zaman görüp karşılaştırmak lazım!!!bu listedeki en kral japon makina 15 bin dolar ve aradaki farka bakılırsada 30 bin dolar fazladan vermek değmez sanki!!! Dil çıkarıyorum
asterix
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.02.2006 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bunalra bu paralar5 verilirmi ya:) k5 21 milyarken alınmaz bu makina parası bol olan gosteriş duşkunu vatandaşlar alır anca ulubaşlar getirmiş tc yede bunları
Başa dön
asterix Çevrimdışı asterix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 25.02.2006 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asterix demiş ki:
abi bunalra bu paralar5 verilirmi ya:) k5 21 milyarken alınmaz bu makina parası bol olan gosteriş duşkunu vatandaşlar alır anca ulubaşlar getirmiş tc yede bunları

Zevk renk meselesi.
10 milyon doları olan adamın subaru impreza düşkünü olması onun cimri olduğu anlamına gelir mi. Gelmez. Dil çıkarıyorum
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kocaday
Üye
Üye

Nereden: istanbul-ataköy(9)

MesajTarih: 01.03.2006 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayal ya bunlar ülkemiz gerçeklerine dönelim Gülümsüyorum
Başa dön
kocaday Çevrimdışı kocaday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 01.03.2006 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorlar çok şık ama teknik özellikleri ve fiyatları hakkındada bilgi verirmisiniz. ?
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoMiNaToR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/T?RKYYE ?imdi Grenoble/FRANSA

MesajTarih: 02.03.2006 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada ferronun 3 55 plaka çok şekil olmuş Çok gülüyorum

ya birisi MV Agusta F4S 750 SPR ın fotoyu koysunda milletin ağzı daha da sulansın! simsiyah teflon kaplama gibi duruyor, mükemmel bir makina Bravo ( İ-Robot'da Will Smith kullanmıştı Dil çıkarıyorum )

Neden yere d??eriz?? Tekrar kalkabilmeyi ??renmek i?in.
Başa dön
DoMiNaToR Çevrimdışı DoMiNaToR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
babahun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.03.2006 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DD amcacığım senin verdiğin bu mvagusta değerleri;krank dan yada kağıt üzerindeki değerleri olmasın sakın ? bu DD AMCAYA soru yönelttik arkadaşlarada söyleyeceğim , mv agustalar motordan çok sanat eserleridir; sanat eseri mali kaygılardan uzak bi alemde tasarlanabildiği kadar değerlidir sanat eseri yani başka bir uzayda zihinde( her neyse çok uzayacak) .bunu herkesin anlamasını bekleyemeyiz ama arkadaşlardan fiyatını japon makinalarla kıyaslayanlar olmuş bari bunu yapmayın.. gücü japonlardan az da olsa çokta olsa bu makinayı alanlar mv agusta ya sahip olmak için alıyorlar.
Başa dön
babahun Çevrimdışı babahun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 03.03.2006 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nedir bu makinalar böyle yaw süper ler Çok gülüyorum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yolcu61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.03.2006 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne mutlu alabilene.fenamı bi arkadaşımız alsada en azından yakından seyretme fırsatımız olur.
Başa dön
yolcu61 Çevrimdışı yolcu61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
wargazm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.03.2006 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben brutale serisine bayılıyorum ama En çok sevdiğim motorları ducati üretiyor retro race modelleri süper sitil sahibi insanlar için üretilmiş tam italyan işi.Monster hele harkülade bir motor borçlarımı ödedikten sonra malum bmw aldık ilk işim monster için para biriktirmek olucak.
Başa dön
wargazm Çevrimdışı wargazm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 03.03.2006 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aceba bu F4'ün sesi nasıl merak ettim japonlar gibi bir sesi varmı. Neyse sonuçta japondan başka motor tanımam... Çok gülüyorum
Bu fiyatlarla hele hiç tanımamak lazım... Göz kırpıyorum
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 03.03.2006 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

babahun demiş ki:
DD amcacığım senin verdiğin bu mvagusta değerleri;krank dan yada kağıt üzerindeki değerleri olmasın sakın ? bu DD AMCAYA soru yönelttik arkadaşlarada söyleyeceğim , mv agustalar motordan çok sanat eserleridir; ............

Cok dogru, bunlar krank degerleri... Ancaaak Çok gülüyorum

Aradaki fark pek oyle atla deve degil. Bu da mekanik aksamin kusursuza yakin oldugunu, uzun lafin kisasi "kalite" yi gosteriyor.

F4 1000 in dyno degerleri...

Arka tekerde 165.19 ve 159.10 HP Degisik hava sicakliklarinda...(Ortalama ~163 HP) Yine hepsinden iyi... Keza tork kaybi da neredeyse yok gibi...

Ve unutmamak lazim ki bu standart F4 1000, Tamburini degil.

Tamburini dedim de... Yukarda verilen fiyatlar, 42,695$, standart F4 1000 degil, ozel yapim Tamburini modelinin fiyatidir. Satndart model fiyati 21,450$ (ABD). BMW K1200S, Hayabusa vb. seviye motorlarla ayni fiyat. Pek cok Harley Davidson modelinden de ucuz mesela...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
fordcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmit/Kocaeli

MesajTarih: 03.03.2006 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kadar parayı motora vermek için ayda 10.000$ falan maaş almak lazım. Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca demiş ünlü ozan. YBR al git yavaş yavaş hem az yakıyor maaşlı adama yeterde artar bile. Yarışa gitmiyoruz ya. Yalan bu makinalar benim için.
Başa dön
fordcu Çevrimdışı fordcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal