Tarih: 25.02.2006 - 13:46 Mesaj konusu:
abi japonların fiyat kaygısı olmayıp 45 bin dolara ss yapsalar o zaman görüp karşılaştırmak lazım!!!bu listedeki en kral japon makina 15 bin dolar ve aradaki farka bakılırsada 30 bin dolar fazladan vermek değmez sanki!!! _________________ Hayallerinin pe?inden ko?muyorsan!!Hyyar ol daha iyi!!2002 CBR.1100.XX!!
abi bunalra bu paralar5 verilirmi ya:) k5 21 milyarken alınmaz bu makina parası bol olan gosteriş duşkunu vatandaşlar alır anca ulubaşlar getirmiş tc yede bunları
abi bunalra bu paralar5 verilirmi ya:) k5 21 milyarken alınmaz bu makina parası bol olan gosteriş duşkunu vatandaşlar alır anca ulubaşlar getirmiş tc yede bunları
Zevk renk meselesi.
10 milyon doları olan adamın subaru impreza düşkünü olması onun cimri olduğu anlamına gelir mi. Gelmez.
Tarih: 01.03.2006 - 14:55 Mesaj konusu:
motorlar çok şık ama teknik özellikleri ve fiyatları hakkındada bilgi verirmisiniz. ? _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
ya birisi MV Agusta F4S 750 SPR ın fotoyu koysunda milletin ağzı daha da sulansın! simsiyah teflon kaplama gibi duruyor, mükemmel bir makina ( İ-Robot'da Will Smith kullanmıştı ) _________________ Honda CBR125R _-?imdi uzaklarda-_ Mayys-Haziran gibi satylacaktyr haberiniz olsun...
Neden yere d??eriz?? Tekrar kalkabilmeyi ??renmek i?in.
DD amcacığım senin verdiğin bu mvagusta değerleri;krank dan yada kağıt üzerindeki değerleri olmasın sakın ? bu DD AMCAYA soru yönelttik arkadaşlarada söyleyeceğim , mv agustalar motordan çok sanat eserleridir; sanat eseri mali kaygılardan uzak bi alemde tasarlanabildiği kadar değerlidir sanat eseri yani başka bir uzayda zihinde( her neyse çok uzayacak) .bunu herkesin anlamasını bekleyemeyiz ama arkadaşlardan fiyatını japon makinalarla kıyaslayanlar olmuş bari bunu yapmayın.. gücü japonlardan az da olsa çokta olsa bu makinayı alanlar mv agusta ya sahip olmak için alıyorlar.
Ben brutale serisine bayılıyorum ama En çok sevdiğim motorları ducati üretiyor retro race modelleri süper sitil sahibi insanlar için üretilmiş tam italyan işi.Monster hele harkülade bir motor borçlarımı ödedikten sonra malum bmw aldık ilk işim monster için para biriktirmek olucak.
Tarih: 03.03.2006 - 10:07 Mesaj konusu:
Aceba bu F4'ün sesi nasıl merak ettim japonlar gibi bir sesi varmı. Neyse sonuçta japondan başka motor tanımam...
Bu fiyatlarla hele hiç tanımamak lazım... _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 03.03.2006 - 21:13 Mesaj konusu:
babahun demiş ki:
DD amcacığım senin verdiğin bu mvagusta değerleri;krank dan yada kağıt üzerindeki değerleri olmasın sakın ? bu DD AMCAYA soru yönelttik arkadaşlarada söyleyeceğim , mv agustalar motordan çok sanat eserleridir; ............
Cok dogru, bunlar krank degerleri... Ancaaak
Aradaki fark pek oyle atla deve degil. Bu da mekanik aksamin kusursuza yakin oldugunu, uzun lafin kisasi "kalite" yi gosteriyor.
F4 1000 in dyno degerleri...
Arka tekerde 165.19 ve 159.10 HP Degisik hava sicakliklarinda...(Ortalama ~163 HP) Yine hepsinden iyi... Keza tork kaybi da neredeyse yok gibi...
Ve unutmamak lazim ki bu standart F4 1000, Tamburini degil.
Tamburini dedim de... Yukarda verilen fiyatlar, 42,695$, standart F4 1000 degil, ozel yapim Tamburini modelinin fiyatidir. Satndart model fiyati 21,450$ (ABD). BMW K1200S, Hayabusa vb. seviye motorlarla ayni fiyat. Pek cok Harley Davidson modelinden de ucuz mesela... _________________ http://donald.hypermart.netMotosiklet Teorisi http://www.sahafium.comMT Kitabi http://www.kimneyebiniyor.comKimin neye bindigi
Bu kadar parayı motora vermek için ayda 10.000$ falan maaş almak lazım. Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca demiş ünlü ozan. YBR al git yavaş yavaş hem az yakıyor maaşlı adama yeterde artar bile. Yarışa gitmiyoruz ya. Yalan bu makinalar benim için.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız