Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motosiklet kazasında kaybettiğiniz arkadaslarınız varmı??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motosiklet kazasında kaybettiğiniz arkadaslarınız varmı??

motosiklet kazasında kaybettiğiniz arkadaslarınız varmı??

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ybrracingteam2
Üye
Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 06.03.2006 - 21:43    Mesaj konusu: motosiklet kazasında kaybettiğiniz arkadaslarınız varmı?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben cok yakın bi arkadasımı kaybettimde 3 ay oluyo benim gıbı kac kişi var merak ettim paylasırsanız sevinirim Ağlıyorum
Başa dön
ybrracingteam2 Çevrimdışı ybrracingteam2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 06.03.2006 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybrracingteam2, Hayat devam ediyor... Ölenler unutulmuyor ama bunları dillendirmenin de kimseye yararı yok...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 06.03.2006 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insanları ürkütmeyelim artık yeter ölen arkadaşlarımıza allah rahmet eylesin ama ölüm sadece motor üstünde olmaz herkes herzaman heryerde ölebilir bunuda kimse bilemez Üzgünüm
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
c-ryme
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELY / YAHYA KAPTAN

MesajTarih: 06.03.2006 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benimde babam motorcuydu onun için bi tutkuydu ama kaza yaptı ve 6 senedir bitkisel hayatta zor bişey ama eğer iyileşebilse yine motora devam ederdi buna eminim Üzgünüm
kocaEko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.03.2006 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben abimi kaybettim ne gerek var şimdi böyle bi topiğe.insanın içini karartmayın.
DarkHaze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 06.03.2006 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkes yakın birilerini en azından tanıdıkları birilierini birşekilde kaybetmiştir... bunun motor üstunde olması ne gibi bi topic konusu olabilir.
lütfen duyarlı olalım.
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 06.03.2006 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaybettiğim arkadaşları, kaybedilen insanları okumak , bilmek daha da önemlisi hatırlamak hiç de iyi fikir değil..Konu tamamen negatif..Ölenlerin üzerine konuşmak hoş değil..

Bu forumdaki bu başlık, bize bir şey kazandırmaz..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ybrracingteam2
Üye
Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 06.03.2006 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bazı seyleri hatırlattıgım için özür dilerim sizden tamam hepimiz birgün ölecez ama ölüm sebebi motorsiklet oldugu zaman insan ların bakış acısı değişiyo hatırlattın denişsiniz sizi bilmem ama ben arkadasımı unutmak ıstemıyorum unutmuycamda her zaman hatırlamak isterim

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

ayrıca benim amacım size bazı seyleri hatırlatmak değil uzuntunuzu paylaşmaktı ama boşverin
Başa dön
ybrracingteam2 Çevrimdışı ybrracingteam2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 06.03.2006 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybrracingteam2, seni anlıyorum..Kesinlikle kötü niyetle bu başlığı açmadın zaten..Ama açıkçası ben kaybettiklerimi hatırladım ve kendimi kötü hissettim..Sen de beni anlamışsındır..Problem yok..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal