Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 4.Mart 2006 Cumartesi Edirne-Dereköy

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

4.Mart 2006 Cumartesi Edirne-Dereköy

4.Mart 2006 Cumartesi Edirne-Dereköy

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 04.03.2006 - 23:23    Mesaj konusu: 4.Mart 2006 Cumartesi Edirne-Dereköy Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UYARI : bu gezi topiginde,site kurallarınca izin verilen ölçüde, alkollü içecek fotoğrafı bulunmaktadır.Rahatsız olacağını düşünenlerin fotoğraflara bakmaması rica olunur.

4.Mart 2006 Cumaretesi hava rüzgarlı ama güneşli,bu hava kaçmaz.Önce sanayide Babadan Ekzost Adnan kardeşime uğradım,ordan birkaç kısa tel görüşmesi neticesi 4 kişi olarak Kırklareli Dereköy sınır kapısına gitmak üzere yola çıktık Ben ,Önder,Metin abi ve Efe otel Bülent.Ancak Önder arkadaşımız henüz yeni aldığı Suzuki Freewind e alışamadığından ‘’sizi yavaşlatırım’’ diyerek yolun başından geri döndü,aslında iyi de oldu,çünkü özgüveni yoktu,ne kadar yavaş olursa olsun uzun bir yolculuk sayılırdı onun için,yeni makinesı ile bir virajda düşmesinin vebali bizim olurdu.O daha çalışacak sakin yerlerde,125 lik scooterdan 650 frewind e geçince biraz pratik yapmak istemesi de son derece normal,ayıp değil günah değil.hatta kutlarım kendisini. Dil çıkarıyorum
Aynı yoldan gittik ve geri döndük,işte güzergahımız.

3 kişi olarak Hasköy e geldiğimizde,Harleyci Onur telefon etti,’’Duydum çıkmışsınız ama biraz yavaşlarsanız yetişirim’’ diyor,girdik benzinliğe başladık beklemeye bu arada Efe otel Bülent motorunu yıkadı (halbuki biz geçen hafta onun motoru emanet alıp çamurlara girmiş sonra güzelce yıkamıştık ama kalmış gene biraz) Çok gülüyorum

Metin ağabeymiz bu hafta sıfır km bir Suzuki V-storm aldı hem rodajı dolsun hemde motora alışsın diye 6000 deviri geçmiyor ehhh o rodaj yaparken ben onu şimdilik geçeyimde ilerde nasılsa yakalayamam. Metin abi yeni makinen tekrardan hayırlı olsun. Dil çıkarıyorum

Benimkide yol kenarında Onur u bekliyor ,görmeden geçmesin diye.

Harley Sporster. Çabuk geldi ,iyi basmış.

İstikamet Dereköy,Kırklarelinde durduk Ali ağabeymizin Meşhur dibek kahvesini içtik oyalanmadan yola koyulduk yoldan enstantaneler.

Dereköy sınır kapısındayız,Önce meşe ormanları ardından çam ormanı,en sonda harika bir kayın ormanından geçerek buraya ulaştık,en kuzeydeki sınır kapımız ardı Bulgaristan.

Efe otel Bülent in hobilerinden biride fotoğrafçılık,motorun arkasındaki çantada motordan daha kıymetli makinelar objektifler var.ve Bülent fotoğraf çekerken bir kare. Çok gülüyorum

Ve dönüş,Yurtdışına çıkanların,memlekete girerken ilk gördükleri tabela.

Aşağıdaki fotolarım için Bülent e bir kez daha teşekkür ederim.ellerine sağlık Bülent. Dil çıkarıyorum

Kırklareli Motorsiklet derneğine uğramadan geçmiştik,dönüşte uğrarız diye,dönüşte yolda karşıladılar ‘’Bir çay içmeden salmayız’’ diye ,beraberce derneğimize gittik,O da Ne Edirne den Ruşen ağabeymiz de Yeni Motorcu Kürşad arkadaşımızla Virago 1100 e atlayıp gelmiş,dükkanını kapadıktan sonra.Derneğimiz önünden birkaç foto.

Başkanımız Eczacı Murat ve motorlarından biri.

Kırklarelindeki motorcu arkadaşlar ile birlikte şehir turu attıktan sonra benzin alarak dönüş yoluna çıktık.

Ve Edirnedeyiz,evlere dağılmadan önce Bülent in english Pub unda bir nefes almak,günün kritiğini yapmak ve susuzluğumuzu gidermek için bir şeyler içip Pazar günü İkiteker grubunun Edirne ziyaretinde,kendilerini nerde karşılayacağımız gezi planın nasıl olacağını konuştuk.

İkiteker sitesinin üyesi değilim ancak,Önder ve Teoman arkadaşlarımız üyeler ve orada bu ziyaret fikrini düşünenler ile temasa geçip,kendileri ile birlikte olmaktan memnun olacağımızı belirtmişler,Tüm Akıncı arkadaşlarımız grup adına bu tür güzel işleri yapabilirler ve bizlerde gelen her misafir ile kendimiz söz vermiş gibi ilgilenmeye çalışırız.Umarım memnun kalırlar.
Bu gibi güzel gezilerinizde buraları da güzergahınızda bulundurursanız Hem Edirne hem Kırklareli motorcuları olarak sevinç duyarız. Gülümsüyorum
Selamlar & Saygılar…
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Beytullah-Transalp
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Edirne; Çanakkale

MesajTarih: 04.03.2006 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah keşke :!: demirköye gideceğinizi bana bahsetseydiniz. gerçekten kaçırdığım için üzüldüm Ağlıyorum
işimi ayarlayabilirdim Göz kırpıyorum Öfkeliyim
biliyorsunuz oraları gayet iyi bilirim.
böylece alabalık tesislerinde balık ziyafetini de kaçırmış oldunuz Çok gülüyorum

dün teomanla demirköye gidelim diye aramızda konuşma da geçmişti.

bir daha bana haber vermeden bir yerler gitmeyin tamamı Bravo Çok gülüyorum ?

geziniz ve fotoğraflarınız güzel, tebrikler

* yazın 2 günlüğüne gideriz ve çadırda kamp ta yaparız Bravo çok güzel kamp yerleri var.
erdem22
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 04.03.2006 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi olmuş fotoğraflar harika. :alkış :alkış :alkış

nekadar ya?ly olursanyz olun birdaha asla olamayaca?ynyz kadar gençsiniz...
Başa dön
erdem22 Çevrimdışı erdem22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 05.03.2006 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elbet Benimde Motorum Gelecek.. Öfkeliyim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
tebrik ederim.. Artık alıştık Böyle güzelliklere.. Bravo
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kelebek3422
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.03.2006 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tşklr edirne'li dostlarım sizde olmasanız kendi memleketimi sayenizde geziyorum. Kıskanmamakta elde değil hani. ellerinize, kollarınıza, motrlarınıza sağlık.
paradox
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-ankara

MesajTarih: 05.03.2006 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alk22,
geziniz çok şugar olmuş beya. Çok gülüyorum
alkan abicim,çocukluğumu geçirdiğim edirneyi çok özledim.
o zamanlar binevler yeni yeni gelişiyordu.binevlerdeki mega parkın tam karşısındaki esra apartmanında oturuyorduk.mega yoktu tabi çocukluğumuzda.
şimdi çok gelişmiş edirne çok güzelleşmiş.
yakında sizleri ve edirneyi ziyaret için geleceğim edirneye işallah.
ciğerimizi de yeriz misler gibi oooohhh Bravo Bravo Bravo
asylma fazlasy zarar
Başa dön
paradox Çevrimdışı paradox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
teoman28
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Edirne-Giresun

MesajTarih: 08.03.2006 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika bir gezi olmuş tebrikler arkadaşlar Dil çıkarıyorum
gelemediğime üzüldüm doğrusu.
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 08.03.2006 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir gezi her zamanki gibi Dil çıkarıyorum
elinize kolunuza motorunuza sağlık.
Birazda haritanın alt taraflarına doğru bi gitseniz daha güzel olur Çok gülüyorum
Yani bizim oralara merice doğru Çok gülüyorum
yinede edirneyi görmek çok güzel
umarım zamanı gelince bende katılırım sizlere.
hepinize saygılar sevgiler Dil çıkarıyorum

Başa dön
22somer22 Çevrimdışı 22somer22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
caylak1980
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.03.2006 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahh dereköy sınır kapısı ahhh!!
güzel anıları vardır bende...
bu güzel fotolarla beni oralara götürdüğünüz için teşekkürler!
ellerinize sağlık, inşallah daha nice güzel geziler yaparsınız, belki birinde bende olurum Gülümsüyorum

bu arada 100.(yüzüncü)mesaj bu topiğe kısmet oldu Çok gülüyorum
Başa dön
caylak1980 Çevrimdışı caylak1980 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozcan_ocu
Üye
Üye

MesajTarih: 16.03.2006 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GÜZEL BİR GEZİ.DOĞAYLA BAŞBAŞA ANCAK RESİMLER BİRBİRİNE YAKIN. BENCE DAHA DĞİŞİK POZLARLA BU GEZİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRLEBİLİRDİ.
Başa dön
ozcan_ocu Çevrimdışı ozcan_ocu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal