UYARI : bu gezi topiginde,site kurallarınca izin verilen ölçüde, alkollü içecek fotoğrafı bulunmaktadır.Rahatsız olacağını düşünenlerin fotoğraflara bakmaması rica olunur.
4.Mart 2006 Cumaretesi hava rüzgarlı ama güneşli,bu hava kaçmaz.Önce sanayide Babadan Ekzost Adnan kardeşime uğradım,ordan birkaç kısa tel görüşmesi neticesi 4 kişi olarak Kırklareli Dereköy sınır kapısına gitmak üzere yola çıktık Ben ,Önder,Metin abi ve Efe otel Bülent.Ancak Önder arkadaşımız henüz yeni aldığı Suzuki Freewind e alışamadığından ‘’sizi yavaşlatırım’’ diyerek yolun başından geri döndü,aslında iyi de oldu,çünkü özgüveni yoktu,ne kadar yavaş olursa olsun uzun bir yolculuk sayılırdı onun için,yeni makinesı ile bir virajda düşmesinin vebali bizim olurdu.O daha çalışacak sakin yerlerde,125 lik scooterdan 650 frewind e geçince biraz pratik yapmak istemesi de son derece normal,ayıp değil günah değil.hatta kutlarım kendisini.
Aynı yoldan gittik ve geri döndük,işte güzergahımız.
3 kişi olarak Hasköy e geldiğimizde,Harleyci Onur telefon etti,’’Duydum çıkmışsınız ama biraz yavaşlarsanız yetişirim’’ diyor,girdik benzinliğe başladık beklemeye bu arada Efe otel Bülent motorunu yıkadı (halbuki biz geçen hafta onun motoru emanet alıp çamurlara girmiş sonra güzelce yıkamıştık ama kalmış gene biraz)
Metin ağabeymiz bu hafta sıfır km bir Suzuki V-storm aldı hem rodajı dolsun hemde motora alışsın diye 6000 deviri geçmiyor ehhh o rodaj yaparken ben onu şimdilik geçeyimde ilerde nasılsa yakalayamam. Metin abi yeni makinen tekrardan hayırlı olsun.
Benimkide yol kenarında Onur u bekliyor ,görmeden geçmesin diye.
Harley Sporster. Çabuk geldi ,iyi basmış.
İstikamet Dereköy,Kırklarelinde durduk Ali ağabeymizin Meşhur dibek kahvesini içtik oyalanmadan yola koyulduk yoldan enstantaneler.
Dereköy sınır kapısındayız,Önce meşe ormanları ardından çam ormanı,en sonda harika bir kayın ormanından geçerek buraya ulaştık,en kuzeydeki sınır kapımız ardı Bulgaristan.
Efe otel Bülent in hobilerinden biride fotoğrafçılık,motorun arkasındaki çantada motordan daha kıymetli makinelar objektifler var.ve Bülent fotoğraf çekerken bir kare.
Ve dönüş,Yurtdışına çıkanların,memlekete girerken ilk gördükleri tabela.
Aşağıdaki fotolarım için Bülent e bir kez daha teşekkür ederim.ellerine sağlık Bülent.
Kırklareli Motorsiklet derneğine uğramadan geçmiştik,dönüşte uğrarız diye,dönüşte yolda karşıladılar ‘’Bir çay içmeden salmayız’’ diye ,beraberce derneğimize gittik,O da Ne Edirne den Ruşen ağabeymiz de Yeni Motorcu Kürşad arkadaşımızla Virago 1100 e atlayıp gelmiş,dükkanını kapadıktan sonra.Derneğimiz önünden birkaç foto.
Başkanımız Eczacı Murat ve motorlarından biri.
Kırklarelindeki motorcu arkadaşlar ile birlikte şehir turu attıktan sonra benzin alarak dönüş yoluna çıktık.
Ve Edirnedeyiz,evlere dağılmadan önce Bülent in english Pub unda bir nefes almak,günün kritiğini yapmak ve susuzluğumuzu gidermek için bir şeyler içip Pazar günü İkiteker grubunun Edirne ziyaretinde,kendilerini nerde karşılayacağımız gezi planın nasıl olacağını konuştuk.
İkiteker sitesinin üyesi değilim ancak,Önder ve Teoman arkadaşlarımız üyeler ve orada bu ziyaret fikrini düşünenler ile temasa geçip,kendileri ile birlikte olmaktan memnun olacağımızı belirtmişler,Tüm Akıncı arkadaşlarımız grup adına bu tür güzel işleri yapabilirler ve bizlerde gelen her misafir ile kendimiz söz vermiş gibi ilgilenmeye çalışırız.Umarım memnun kalırlar.
Bu gibi güzel gezilerinizde buraları da güzergahınızda bulundurursanız Hem Edirne hem Kırklareli motorcuları olarak sevinç duyarız.
Selamlar & Saygılar… _________________ KaWaSaKi KLE 500
Kayıt: Nov 16, 2005 Mesajlar: 110 Nereden: Edirne; Çanakkale
Tarih: 04.03.2006 - 23:42 Mesaj konusu:
ah keşke :!: demirköye gideceğinizi bana bahsetseydiniz. gerçekten kaçırdığım için üzüldüm
işimi ayarlayabilirdim
biliyorsunuz oraları gayet iyi bilirim.
böylece alabalık tesislerinde balık ziyafetini de kaçırmış oldunuz
dün teomanla demirköye gidelim diye aramızda konuşma da geçmişti.
bir daha bana haber vermeden bir yerler gitmeyin tamamı
geziniz ve fotoğraflarınız güzel, tebrikler
* yazın 2 günlüğüne gideriz ve çadırda kamp ta yaparız çok güzel kamp yerleri var. _________________ [url=http://imageshack.us][img=http://img101.imageshack.us/img101/5738/beyti04ehh02tl9.jpg][/url]
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 659 Nereden: istanbul-ankara
Tarih: 05.03.2006 - 17:48 Mesaj konusu:
alk22,
geziniz çok şugar olmuş beya.
alkan abicim,çocukluğumu geçirdiğim edirneyi çok özledim.
o zamanlar binevler yeni yeni gelişiyordu.binevlerdeki mega parkın tam karşısındaki esra apartmanında oturuyorduk.mega yoktu tabi çocukluğumuzda.
şimdi çok gelişmiş edirne çok güzelleşmiş.
yakında sizleri ve edirneyi ziyaret için geleceğim edirneye işallah.
ciğerimizi de yeriz misler gibi oooohhh _________________ CBR 600F ´04
limitsizseniz limit sizsiniz!
---------------------------------------
asylma fazlasy zarar
Güzel bir gezi her zamanki gibi
elinize kolunuza motorunuza sağlık.
Birazda haritanın alt taraflarına doğru bi gitseniz daha güzel olur
Yani bizim oralara merice doğru
yinede edirneyi görmek çok güzel
umarım zamanı gelince bende katılırım sizlere.
hepinize saygılar sevgiler _________________
Tarih: 09.03.2006 - 20:41 Mesaj konusu:
ahh dereköy sınır kapısı ahhh!!
güzel anıları vardır bende...
bu güzel fotolarla beni oralara götürdüğünüz için teşekkürler!
ellerinize sağlık, inşallah daha nice güzel geziler yaparsınız, belki birinde bende olurum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız