herkese selamlar bende 6 aydır bu sitenin üyesiyim 6 aydır motorcuyum scoter kullanıyorum ehliyetim yokh bu arada ehliyetsiz 3000 km yaptım başkalarınada kötü örnek oluyom neyse ülkemizde yayalarda taşıtlarda motoru adam yerine koymuyor ailem ve yakınlarımız ezelden beri motora karşılar çünkü bu yüzden bi evin tek oğlu olmam da körüklüyo zaten motora karşı olmalarını gecen gun lafı gecti gine motorumu satmaya karar verdiler nasıl ikna ederim başına boyle iş gelen kesin olmuştur bu arada ehliyetimi mayısta alacam alana kadar kullanmayayım diyom olmaz diyolar satcaz da satcaz ne yapabilirim bide ben oturup ilerde uzun yol yapcagımı soyluyom herkese motorla herkese inat binecem içimdeki sevgiye kim dur diyebilirki allahtan başka
herkese kazasız belasız sürüşler
Tarih: 10.03.2006 - 17:45 Mesaj konusu:
vala ne yapabilirim sen ailen ne diosa onu yapmak zorundasın bence ama bunu tabiiki yapmayacaksın motorsuz yaşam yalan yaşama benzer artık ağla sızla kendini acındır ve _________________ ________________________ YOLLARIN_ÇI?LI?I s
sen bitane racing motor götür eve siz benim motorumu satarsanız bende bunlara binerimde kesinlikle satmaz lar ozaman ama iyibi racingci tanıdıhın abin varsa onla git tehtit et başka olmaz tabiki usuluile aşırıya kaçmadan
sen bitane racing motor götür eve siz benim motorumu satarsanız bende bunlara binerimde kesinlikle satmaz lar ozaman ama iyibi racingci tanıdıhın abin varsa onla git tehtit et başka olmaz tabiki usuluile aşırıya kaçmadan
ah be guzel abim keske olsada yapsak etrafıma motoru ben sevdirdim şimdi de aletimi elimden alacaklar
Tarih: 10.03.2006 - 17:51 Mesaj konusu:
banada motoru sat die baskı yapıyorlar küçüksün lisedesin diyolar ama kendim alınterimle çalışıp aldım vallahi satmam diom ertesi gün yine başlıyolar _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
Tarih: 10.03.2006 - 17:51 Mesaj konusu:
Valla bizim burda olsan köprüye çık dicem orası çok popüler bi kaçta kamera ayarlarız süper olur. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
bu arada dün izmir-manisa yaptım 50 cc ile cok güzel bi duygu motor ile uzun yol yapmak gerçi benmki uzun degildi pek ama bide km ye vurdum 10 ytl 212 km yapıo yaklasık 50 bine geliyo km de bu mükemmel alet satılırmı şimdi gezecek cok yer varken
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
Tehlikeli mi gittin, kaza geçirdin mi, kaza haberleri mi geldi, nakit ihtiyaçları mı oldu..Benim aklıma gelen muhtemel sorular bunlar..
asla ehliyetim yokh ama kaskım-eldivenim-montum hep üstümdedir motorumdayken zaten 50 cc ile tehlikeli gitmek kolay degil nakit ihtiyacları yok 3000 km de sadece 1 defa kaza yaptım oda motorumn sadece ön çamurluğu kırıldı karsı tarafta cizik vardı sadece adamlada anlastık şikayetci olmadı bende özür diledim adama arkadan carpmıştım hızımda 10-15 km bişeydi genelde agresif asla kullanmam tek nedeni motoru adam yerine koymamalarıymış i,nsanların
Tarih: 10.03.2006 - 18:39 Mesaj konusu:
Neden hep motorculardır "Ya biz, ya motor!" ültimatomunu yiyen?
Neden "En tehlikeli şey, şeytan işi, iblis dölü!" görülür motorsiklet, bu ülkede yayalar belediye otobüsleri tarafından kaldırımda yürürken çiğnenirken?
Neden o her dediği doğru ana-babalar gençken her b.ku yiyip te, sıra sonra ki nesile gelince evliya kesilirler?
Sizi bilmem, ama benim "Ya ben, ya motor!" şeklindeki çıkışlara cevabım sabittir, değişmez. Buyrun, isteyen kullanabilir aynen:
İşte kapı, işte sapı,
Sen gidersin ama,
Cebimde kalır motorumun anahtarı! _________________ RESISTANCE IS FUTILE
Kardeşim o zaman yapılıcak bişey yok motor her ne kadar vazgeçilmez bi tutku olsa da aile de onun kadar vazgeçilmez onun için aşkını kalbine göm biraz bekle ehliyetini aldıktan sonra alırsın motorunu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız