Kayıt: Feb 10, 2005 Mesajlar: 467 Nereden: istanbul/küçükyali
Tarih: 10.03.2006 - 19:00 Mesaj konusu:
devil_`in de dediği gibi racing motorlarla, "başkalarının motoruna binerim" veya "arkadaşlarımın arkasında gezerim, bana güvenmiyosunuz onlara nasıl güveneceksiniz" gibi laflar etkili olur.. ben son örneği vererek aldırmıştım motorumu
Tarih: 10.03.2006 - 20:42 Mesaj konusu:
Valla ben bu konuda çok sansliyim babamda eski motorcu kendi alamamis içinde kalmis bu nedenle ; SIZIN ANLAYACAGINIZ BABAM BENIM MOTORA ORTAK .
Sende babani motora bi bindirsen belki düsünceleri degisirrrrrr...........UMARIMM _________________ Bu seytan isini icat edenden allah razi olsun;
Kendimi hayata 3 kere geldim sayarim:
1) Anamdan dogdum;
2) Sigarayi biraktim;
bence ikna etmeye çelış ama öyle tehditte etme motor bulunur anne baba bulunmaz.ne derlerse ne yaparlarsa karşı çıkma ilerde insan çok vicdan azabı çekiyor.satmak istiyorlarsa seni düşündükleri ve endişelendikleri içindir.ilerde daha iyisini alma şansın olur dilerim... _________________ stiwolf 93 suzuki gsx-r1100 99 r1
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 720 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 10.03.2006 - 22:53 Mesaj konusu:
Ailevi konulara ben hayatta karışmama arkadaşşş _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
iiii satın de nasıl olsa ben ilerde bunu kafanıza kakarım dedim nasıl olsa ilerde daha iyisini alıcamda dedim sonrada bu ev yanarmı dedim bir şey duymadım sonra en iii taktik yakarım bu şehri
zamanında bende aynı olayı yaşadım yavaş yavaş baskıyı artırırlar dikkatli güzel kendini öldürmeden bigüzel kazayap onlar gene satcaz derler haliyle bırakma ölürümde sattırmamde bakcaklar inatçısın ozaman yavaş kullan dikkatli ol ehliyet al gibi nasihatler başlarsa kazandın demektir yok hala sat diyorlarsa satma git omotoru yak fazla inat yaparsan onlar senle motoru aynı anda gözden çıkara bilirler
arkadaşım bende motor aldım ama ailemin haberi hala yok şerefsiz bir arkadaşım var beni aileme ispiyon etti yılmadan karşı koyacağım motorumu kimse sattıramaz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız