Kayıt: Apr 22, 2005 Mesajlar: 1751 Nereden: geldim ben dünyaya, lütfen geri al1n beni imdaaaat !!!
Tarih: 10.03.2006 - 11:41 Mesaj konusu:
ZZ-R250, [quote]
valla alılenı ıkna et ondan sonra al cunku sonra senın ıcın hıc ıyı olmaz yanı bır suru tartısma yasanır
ben mopet ald1g1m için akrabalar1m ailem bazen toplan1p s1f bu
konuyu konusuyolar sahsen kardesimi bile otomobil taraftar1 yapm1slard1
(tabi mopetle iki tur at1nca oda bana çakti)
her gün evde bu konu aç1l1yo annem weya amcam s1k1st1r1yo git sat
sunu diye ama satm1yom (zorla alm1s1m niye satacaksam)
destinyofrock,
bence kafana göre tak1l kimseyi dinleme sahsen ben ne zaman kendi kararlar1mla gitmemeye kalksam yasad1klar1m illa zehir oluyo
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
Çenen hep düşsün emiiiiiiiii heheheh motora devam;) şaşma otobüs mü böğğğğğğğğğğğğğğğğğkkkkkkkkk böğkkkkkkkkk
ya iyide okula ben mopetla gitmiyomki genelde beni ya yar1 yolda yada baslamadan b1rak1yo ama yinede mopetimi seviyom (o kadar para harcad1m nede olsa) _________________ [php]<a href="http://imageshack.us"></a>[/php]
Tarih: 10.03.2006 - 11:45 Mesaj konusu:
[quote="EMRE17"]ZZ-R250,
Alıntı:
valla alılenı ıkna et ondan sonra al cunku sonra senın ıcın hıc ıyı olmaz yanı bır suru tartısma yasanır
ben mopet ald1g1m için akrabalar1m ailem bazen toplan1p s1f bu
konuyu konusuyolar sahsen kardesimi bile otomobil taraftar1 yapm1slard1
(tabi mopetle iki tur at1nca oda bana çakti)
her gün evde bu konu aç1l1yo annem weya amcam s1k1st1r1yo git sat
sunu diye ama satm1yom (zorla alm1s1m niye satacaksam)
destinyofrock,
bence kafana göre tak1l kimseyi dinleme sahsen ben ne zaman kendi kararlar1mla gitmemeye kalksam yasad1klar1m illa zehir oluyo
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
Çenen hep düşsün emiiiiiiiii heheheh motora devam;) şaşma otobüs mü böğğğğğğğğğğğğğğğğğkkkkkkkkk böğkkkkkkkkk
ya iyide okula ben mopetla gitmiyomki genelde beni ya yar1 yolda yada baslamadan b1rak1yo ama yinede mopetimi seviyom (o kadar para harcad1m nede olsa)
_________________ There Are No Impossible Dreams...There Are No Invisible Seams...Each Night When Day Is Through
I Dont Ask Much...I JUST WANT YOU..
Tarih: 10.03.2006 - 21:49 Mesaj konusu:
EMRE17, bu " ı " ların yerine neden 1 yazıyosun yahu bunu yaparken çokmu uraşıyosun merak ettim vede yapmaya çalıştım sinir bozucu geldi.. itici duruyo bence.. yoksa klavyendemi bi sorun var. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
abi buneya sen trafiktede bu kadar ınatcıysan bitti millet bencede alma otobuse bın sen diycem kesin ordada birilerini pataklarsın bence sen evden dısarı cıkma motoruda unut sana göre bi alet değil o anladığım kadarıyla
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 11.03.2006 - 00:16 Mesaj konusu:
Arkadaslar boyle bence almalisin, yok aileni dinle alma felan diyorsunuz da bunlarin ne gibi yararlari olabilir ki? O zaten kafaya koymus. Ici yanip tutusuyor. Artik bundan sonra yapabilecegi 2 sey var.
1) Motosiklet almaktan vazgececek. Bunun icinde psikolojik bir yardim almasi mutlaka gerekiyor. Yani anca bir psikiyatris bu durumu cozebilir yada yakin cevresi tarafindan surekli olarak motosikletten sogutulmaya calisilacak. Yoksa bu motosiklet arzusu hergun kendisini yiyip bitirecek. Ondan baska birsey dusunemez olacak. Hayattan elini ayagini bir muddet kesecek. Ruyalarinda surekli o motosikleti gormeyi arzulayacak ve yanindan bir motosikletli gectiginde ise cok aci bir eziklik duygusuyla `benim niye yokki` diyip basini one egecek ve hemen aglamak icin tenha bir kose arayacak vs. vs.
2) Ailesini ikna edecek. Bunun icinde ya onlari bir psikiyatris e goturecek yada gene yakin cevresi tarafindan motosiklet bu aile ye isindirilacak. Aslinda motosikletin bir ocu degil, daha farkli birsey oldugu aile tarafindan anlasilmasi saglanacak. Zaten ondan sonra bu hastamiza da aslinda pek motosiklete binme firsati kalmaz. Babasi bir alisirsa peh peh peh. _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
içindeki sesi dinle ailen seni zaten dinlemez dinlese de anlamaz sen de onları anlama bir gün yola gelecekler. Temmuz 2005 te aileme söylemeden zat 150 aldım çok kızdılar şimdi onu sattım ve Kawasaki 650 lik aldım onu da henüz bilmiyorlar ve hatta ehliyet de aldım onu da bilmiyorlar yine kızacaklar ama anlamayacaklar. Sakin birgün anlaarlar yada al derler diye bekleme. Yaşın tutuyorsa ya da ekonomik özgürlüğün varsa içinden geçen herşeyi yap. Kendine iyi bak _________________ Savasta ölen ruhlar
çok daha temizdir
salgında ölenlerden (HERAKLEITOS)
Tarih: 11.03.2006 - 09:05 Mesaj konusu:
Alıntı:
onlardada suç bulamazsın çünkü gerçekten çok tehlikeli bir zevk bayan olmanla alakalı bi olay diğl!!1.5 ay önce benzin istasyonunun içinde 30km\h gibi bi süratle arabaya çarptım ve ayağım parçalandı 40 dikiş 4 gün hastane 2 ay yatak v.s!!ve bunun bu kadar tehlikeli olduğunu da herkez biliyor!o yüzden biraz daha anlayışlı yaklaşmaya çalış!!!başarılar
bende ibarahim'e katılıyorum.ne bir oyuncak nede bir oyun.ayrıca bayan olmakla da alakalı bişey diil.o kadar çok güveniyorsan ve bu kadar çok istekliysen zaten herşey yoluna girer bu işi ikna yoluyla çöz derim ben
Bence aileni dinleme al.. Hatta aldığından haberleri bile olmasın. Getir benim garaja koyabilirsin. Lebi derya gibi geniş.. Ne zaman istersen gelip buradan çıkar, kullan.. Bu iyiliği de bayan olduğun için yapiyorum..
Şimdi şaka bir yana bizim millet tam da böyledir. Nedense bayanlara yardım etmeye bayılıyorlar..
Tarih: 12.03.2006 - 12:00 Mesaj konusu:
nikolay5 demiş ki:
içindeki sesi dinle ailen seni zaten dinlemez dinlese de anlamaz sen de onları anlama bir gün yola gelecekler. Temmuz 2005 te aileme söylemeden zat 150 aldım çok kızdılar şimdi onu sattım ve Kawasaki 650 lik aldım onu da henüz bilmiyorlar ve hatta ehliyet de aldım onu da bilmiyorlar yine kızacaklar ama anlamayacaklar. Sakin birgün anlaarlar yada al derler diye bekleme. Yaşın tutuyorsa ya da ekonomik özgürlüğün varsa içinden geçen herşeyi yap. Kendine iyi bak
Tarih: 12.03.2006 - 19:17 Mesaj konusu:
valla ben emrivaki yapmıstım motorumu alırken.
ben taa ocakta motor alıcam dedim eve.
bir ton kavgalar falan.
neyse haziranda cbr ımı teslim aldım.
alıstılar artık. _________________ 1)05" cbr 125r(r) respol 10.000km
2)kysmetse hyosung gt 250r
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız