Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Aman motor alma kızım...:(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Aman motor alma kızım...:(

Aman motor alma kızım...:(
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
echolak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: geldim ben dünyaya, lütfen geri al1n beni imdaaaat !!!

MesajTarih: 10.03.2006 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZZ-R250, [quote]
valla alılenı ıkna et ondan sonra al cunku sonra senın ıcın hıc ıyı olmaz yanı bır suru tartısma yasanır

ben mopet ald1g1m için akrabalar1m ailem bazen toplan1p s1f bu

konuyu konusuyolar sahsen kardesimi bile otomobil taraftar1 yapm1slard1

(tabi mopetle iki tur at1nca oda bana çakti)

her gün evde bu konu aç1l1yo annem weya amcam s1k1st1r1yo git sat

sunu diye ama satm1yom Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum (zorla alm1s1m niye satacaksam)

destinyofrock,

bence kafana göre tak1l kimseyi dinleme sahsen ben ne zaman kendi kararlar1mla gitmemeye kalksam yasad1klar1m illa zehir oluyo Öfkeliyim

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

Çenen hep düşsün emiiiiiiiii heheheh motora devam;) şaşma otobüs mü böğğğğğğğğğğğğğğğğğkkkkkkkkk böğkkkkkkkkk

ya iyide okula ben mopetla gitmiyomki genelde beni ya yar1 yolda yada baslamadan b1rak1yo ama yinede mopetimi seviyom (o kadar para harcad1m nede olsa) Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
destinyofrock
Üye
Üye

Nereden: cehennem

MesajTarih: 10.03.2006 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="EMRE17"]ZZ-R250,
Alıntı:

valla alılenı ıkna et ondan sonra al cunku sonra senın ıcın hıc ıyı olmaz yanı bır suru tartısma yasanır

ben mopet ald1g1m için akrabalar1m ailem bazen toplan1p s1f bu

konuyu konusuyolar sahsen kardesimi bile otomobil taraftar1 yapm1slard1

(tabi mopetle iki tur at1nca oda bana çakti)

her gün evde bu konu aç1l1yo annem weya amcam s1k1st1r1yo git sat

sunu diye ama satm1yom Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum (zorla alm1s1m niye satacaksam)

destinyofrock,

bence kafana göre tak1l kimseyi dinleme sahsen ben ne zaman kendi kararlar1mla gitmemeye kalksam yasad1klar1m illa zehir oluyo Öfkeliyim

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

Çenen hep düşsün emiiiiiiiii heheheh motora devam;) şaşma otobüs mü böğğğğğğğğğğğğğğğğğkkkkkkkkk böğkkkkkkkkk

ya iyide okula ben mopetla gitmiyomki genelde beni ya yar1 yolda yada baslamadan b1rak1yo ama yinede mopetimi seviyom (o kadar para harcad1m nede olsa) Bravo

Çok gülüyorum
destinyofrock Çevrimdışı destinyofrock Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 10.03.2006 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EMRE17, bu " ı " ların yerine neden 1 yazıyosun yahu bunu yaparken çokmu uraşıyosun merak ettim vede yapmaya çalıştım sinir bozucu geldi.. itici duruyo bence.. yoksa klavyendemi bi sorun var. Göz kırpıyorum
echolak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: geldim ben dünyaya, lütfen geri al1n beni imdaaaat !!!

MesajTarih: 10.03.2006 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yoksa klavyendemi bi sorun var

:alkış :alkış :alkış tebrik ederim nasıl anladın bazen ı ya bastıgım zaman 1 çıkıyo
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 10.03.2006 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

tebrik ederim nasıl anladın bazen ı ya bastıgım zaman 1 çıkıyo

Dikkat ette 1 e bastığın zamanda başka bişey çıkmasın. Çok gülüyorum
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ybrracingteam2
Üye
Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 10.03.2006 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi buneya sen trafiktede bu kadar ınatcıysan bitti millet bencede alma otobuse bın sen diycem kesin ordada birilerini pataklarsın bence sen evden dısarı cıkma motoruda unut sana göre bi alet değil o anladığım kadarıyla
Başa dön
ybrracingteam2 Çevrimdışı ybrracingteam2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 11.03.2006 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar boyle bence almalisin, yok aileni dinle alma felan diyorsunuz da bunlarin ne gibi yararlari olabilir ki? O zaten kafaya koymus. Ici yanip tutusuyor. Artik bundan sonra yapabilecegi 2 sey var.

1) Motosiklet almaktan vazgececek. Bunun icinde psikolojik bir yardim almasi mutlaka gerekiyor. Yani anca bir psikiyatris bu durumu cozebilir yada yakin cevresi tarafindan surekli olarak motosikletten sogutulmaya calisilacak. Yoksa bu motosiklet arzusu hergun kendisini yiyip bitirecek. Ondan baska birsey dusunemez olacak. Hayattan elini ayagini bir muddet kesecek. Ruyalarinda surekli o motosikleti gormeyi arzulayacak ve yanindan bir motosikletli gectiginde ise cok aci bir eziklik duygusuyla `benim niye yokki` diyip basini one egecek ve hemen aglamak icin tenha bir kose arayacak vs. vs.

2) Ailesini ikna edecek. Bunun icinde ya onlari bir psikiyatris e goturecek yada gene yakin cevresi tarafindan motosiklet bu aile ye isindirilacak. Aslinda motosikletin bir ocu degil, daha farkli birsey oldugu aile tarafindan anlasilmasi saglanacak. Zaten ondan sonra bu hastamiza da aslinda pek motosiklete binme firsati kalmaz. Babasi bir alisirsa peh peh peh.

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
nikolay5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 11.03.2006 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

içindeki sesi dinle ailen seni zaten dinlemez dinlese de anlamaz sen de onları anlama bir gün yola gelecekler. Temmuz 2005 te aileme söylemeden zat 150 aldım çok kızdılar şimdi onu sattım ve Kawasaki 650 lik aldım onu da henüz bilmiyorlar ve hatta ehliyet de aldım onu da bilmiyorlar yine kızacaklar ama anlamayacaklar. Sakin birgün anlaarlar yada al derler diye bekleme. Yaşın tutuyorsa ya da ekonomik özgürlüğün varsa içinden geçen herşeyi yap. Kendine iyi bak Dil çıkarıyorum

Başa dön
nikolay5 Çevrimdışı nikolay5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
elfin
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.03.2006 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

onlardada suç bulamazsın çünkü gerçekten çok tehlikeli bir zevk bayan olmanla alakalı bi olay diğl!!1.5 ay önce benzin istasyonunun içinde 30km\h gibi bi süratle arabaya çarptım ve ayağım parçalandı 40 dikiş 4 gün hastane 2 ay yatak v.s!!ve bunun bu kadar tehlikeli olduğunu da herkez biliyor!o yüzden biraz daha anlayışlı yaklaşmaya çalış!!!başarılar

bende ibarahim'e katılıyorum.ne bir oyuncak nede bir oyun.ayrıca bayan olmakla da alakalı bişey diil.o kadar çok güveniyorsan ve bu kadar çok istekliysen zaten herşey yoluna girer bu işi ikna yoluyla çöz derim ben
Başa dön
elfin Çevrimdışı elfin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2006 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence aileni dinleme al.. Hatta aldığından haberleri bile olmasın. Getir benim garaja koyabilirsin. Lebi derya gibi geniş.. Ne zaman istersen gelip buradan çıkar, kullan.. Bu iyiliği de bayan olduğun için yapiyorum.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Şimdi şaka bir yana bizim millet tam da böyledir. Nedense bayanlara yardım etmeye bayılıyorlar.. Göz kırpıyorum
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 12.03.2006 - 07:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

destinyofrock, Sana Bir Tiyo Veriyim.. Her Zaman Babayı Ateşleyen Annedir.. Göz kırpıyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
destinyofrock
Üye
Üye

Nereden: cehennem

MesajTarih: 12.03.2006 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nikolay5 demiş ki:
içindeki sesi dinle ailen seni zaten dinlemez dinlese de anlamaz sen de onları anlama bir gün yola gelecekler. Temmuz 2005 te aileme söylemeden zat 150 aldım çok kızdılar şimdi onu sattım ve Kawasaki 650 lik aldım onu da henüz bilmiyorlar ve hatta ehliyet de aldım onu da bilmiyorlar yine kızacaklar ama anlamayacaklar. Sakin birgün anlaarlar yada al derler diye bekleme. Yaşın tutuyorsa ya da ekonomik özgürlüğün varsa içinden geçen herşeyi yap. Kendine iyi bak Dil çıkarıyorum

:alkış :alkış :alkış Özgürümmm :alkış :alkış :alkış
Veeeee.... ===>>>Yapıcam... Çok gülüyorum
Başa dön
destinyofrock Çevrimdışı destinyofrock Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
I-r-m-a-k
Üye
Üye

Nereden: kütahya

MesajTarih: 12.03.2006 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turist demiş ki:
Alıntı:

tebrik ederim nasıl anladın bazen ı ya bastıgım zaman 1 çıkıyo

Dikkat ette 1 e bastığın zamanda başka bişey çıkmasın. Çok gülüyorum
valla ömürsün ya öldürdün varya gülmekten tutamıyom kendimi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
I-r-m-a-k Çevrimdışı I-r-m-a-k Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
?MeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.03.2006 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben emrivaki yapmıstım motorumu alırken.
ben taa ocakta motor alıcam dedim eve.
bir ton kavgalar falan.
neyse haziranda cbr ımı teslim aldım.
alıstılar artık.
?MeR Çevrimdışı ?MeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2006 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delilik yapacan motor alının caya kadar iyibi racing alda draglarda bi bayan yarışcı görelim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal