Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - oldman2003 - Antalya'da (yine solo)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

oldman2003 - Antalya'da (yine solo)

oldman2003 - Antalya'da (yine solo)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

oldman2003'ün solo gezilerini nasıl buluyorsunuz?
inanılmaz bir enerji, takipçisiyim.
74%
 74%  [ 29 ]
izlerken ben yoruluyorum vallaha.
10%
 10%  [ 4 ]
ben de gezerim nolmuş yani.
10%
 10%  [ 4 ]
hekto
5%
 5%  [ 2 ]
Toplam Oylar : 39

Yazar
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 12.03.2006 - 06:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelimeyle helal oLsun aBi ... ALlah kazadan beladan esirgesin
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.03.2006 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meLanchoLie,gunaydinlar,
Alıntı:

tek kelimeyle
demissin ve ama uc kelime ile devam etmissin:
Alıntı:

helal oLsun aBi Şok oldum Çok gülüyorum
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 12.03.2006 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezime ilgi gösteren tüm MD ve MDSK grbuna teşekkür ederim...

Öncelikle belirtmeliyim ki, T.C Karayollarında motosiklet kullanmak başlı başına bir macera... Yolların bozukluğu, oto sürücülerinin gayri nizami sürüş tarzı hava muhalefeti ile birleşince heyecan kat artıyor...

Gelelim Heyocan' ın sorularını yanıtlamaya;

-Harita kullanmak sisli havada hiç bir işe yaramıyor,

-Elcik korumalarının yararı olmakla beraber, eldivenin sağladığı konfor tartışılmaz,

-Aynaların yeterli büyüklük ve doğru ayarlanması önemli olduğu kadar, sık kontrol edilmesi de sizi gaddar sürücülerin gazabından koruyacaktır,

-Yeleğin rengi "turuncu", kullanım amacı ise daha iyi görünmek,

-Kullandığım gözlük optik olmakla birlikte, polarize filtreli aparatı ile mükemmel görüş sağlıyor ancak, aparatı tünel girişlerinden önce çıkartmayı unutmanız halinde size tanrı dışında kimse yardımcı olamayacaktır bu nedenle özel güneş vizörlü kaskları
tercih etmenizde yarar var,

-Hava muhalefeti nedeniyle Ankara - Antalya arası 11 saat, dönüş yolculuğu ise radar kontrolları nedeniyle yaklaşık 9 saat sürdü,

-Makinanın yakıt tüketimi ortalama 100 km 'de 4,2 lt., depo kapasitesi rezerv dahil 14 lt. olmasına rağmen ben yerleşim bölgelerine yaklaşırken hem dinlenmek hem de gittiğim yönde ki yol ve radar tuzakları hakkında bilgi toplamak için duraklama yaptım... İşe yaradı... Unutmayalım ki, motosikletlerin seyir hızı yasaya göre azami 70 km/h,

-Yaklaşık 1400 km yol yaptım, bunun 1100 kilometresi gidiş / dönüş, 300 kilometresi ise Antalya ve çevresini gezerken yapıldı, aslında hedefim 5000 kilometre (Akdeniz - Ege - Karadeniz) olmasına rağmen özel nedenlerden dolayı gezinin başlangıç noktasından (Antalya) dönmek durumunda kaldım,

-Çok sigara içtiğim doğru, ancak motor kullanırken içme şansım ve isteğim hiç olmadı... Unutmayalım ki motor kullanmak ciddi bir iştir...

Umarım, yanıtlarım yeterli olmuştur...

Bugün, saat 12:00 - 15:00 arası İncek Bulvarı 318 'de Cafe 318 'de (Ankara'nın ilk Motorcu mekanı) olacağım... Gezim hakkında daha fazla bilgi isteyen tüm Ankaralı motorcuları beklerim...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2006 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003,
tskler.ama
-karakartal?
-topcase veya heybe secimi?

ankaraya ilk gelisimizde izinizi surup ziyarete gelecegiz.

tekrar tskler ve sevgiler
Başa dön
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 12.03.2006 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman afyondan gecmıssın bıze neden haber vermedın abı senı agırlardık kaymagında en kralını yedırırdık
freedom34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.03.2006 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyocan demiş ki:

-topcase veya heybe secimi?

bravo oldman! motorun hakkını uzun yolda vermek lazım! gezilere devam!

sevgili heyocanlar,
topcase konusuna bir ara ben de takıldığım için bu soruya kendi tecrübemden alıntı yapayım dedim..
3 uzun yol seyahatimin ikisine topcase+depo üstü çanta ile birine ise topcase'i söküp sadece depo üstü çanta ile çıktım.. motorum DL650.. topcase sadece çok yüksek süratlerde, otobanda (185km'nin üzerine çıkınca) biraz motorun kafasını sallama gibi bir eğilim yarattı o kadar. bunun da tamamen topcase'den değil depo üstü çantadan da kaynaklandığını sanıyorum.. Topcase'in diğer seyahatlerde bir zararını görmedim. Çok da faydalı oldu.. zaten uzun yol 2 kişi oldu mu hem topcase hem de side case gerekir.. yoksa sığmak zor olur Gülümsüyorum
saygılar,
özgür
Başa dön
freedom34 Çevrimdışı freedom34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2006 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freedom34,
tskler.biz coklukla heybe-side case leri cruiser lara yakistiriyorduk.bir de dikkatli bakinca,DDnin motor teorisi kitabinin ic sayfalarinda enduro resimlerinde side case leri gorduk.ama kapaktaki resimde ise DD nin motorunu,hem top hemde side case ile donattigini farkettik.
demekki DD birisi ile cikiyor. Gülümsüyorum
tekrar tskler ve sevgiler
Başa dön
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2006 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sn. Heyocan,

-Karakartal makinam için uygun gördüğüm isim. Bu siyah inci de olabilirdi.

-Top case, side case (heybe) ne fark eder? Bavulları, seleye yükleyip iplerle bağlamaktansa top case'i tercih ettim. Unutmayalım ki, makinaya ilave ettiğimiz her aksesuar onun aerodinamisini bozacaktır. Nitekim, tank bag (depo üstü çanta) 130 km/h 'ye kadar, top case (kuyruk çantası) 120 km/h 'ye kadar azami hıza izin vermektedir (el kitaplarına göre)...

Hayırlısı olsun...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2006 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili oldman2003,
-biz bjk liyiz,karakartal sorumuz bundandi Gülümsüyorum
-Sn.Heyocan ifadesindeki,Sn.yi,kaldirsak?
tskler ve sevgiler
Başa dön
racingrafiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.03.2006 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla abi resim leri görünce derin bi ah çektim benim antalyada gezdiğim yerleri çekmissin yazda yaklasıyo. hayırlısya su motoru bi alıyım direk antalyaya gitçem Bravo
Başa dön
racingrafiker Çevrimdışı racingrafiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
toros
Üye
Üye

Nereden: ANTALYA Bahçelievler

MesajTarih: 16.03.2006 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rüzgar gibi geçti derlerya öyle oldu.
sevgili oldman la antalya çıkışında motorize07 olarak küçük bir dialoğumuz geçmişti tanıştığımıza sevindim inşallah bi dahaki sefer her yönden uygun bir buluşma olur.
Başa dön
toros Çevrimdışı toros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
selcukk
Üye
Üye

Nereden: denizli/merkez

MesajTarih: 07.04.2006 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vedat abi temmuzda denizliden sivasa gidiyorum motosikletimle istersen ankara sivas etabında bana eşlik edebilirsin tabi sivasta konaklama vb masrafların tarafımca karşılanacaktır
Başa dön
selcukk Çevrimdışı selcukk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal