Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar bir mondial kt 125 im var da buna hangi aksesuar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar bir mondial kt 125 im var da buna hangi aksesuar

arkadaşlar bir mondial kt 125 im var da buna hangi aksesuar

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ybrracingteam4
Üye
Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 06.03.2006 - 00:17    Mesaj konusu: arkadaşlar bir mondial kt 125 im var da buna hangi aksesuar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yarmınızı rica edicem yeni bir mondial kt 125 aldım aldım da ne gibi aksesuarları kaldırır sizce yardımcı olursanız sevinirim hem de benimle aynı motoru süren arkadaşlar varsa onlara da bilgi olur
Başa dön
ybrracingteam4 Çevrimdışı ybrracingteam4 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mengenli
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 06.03.2006 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım bende de 125 kt var.hiç aksesuar yapmadım.sadece arka sinyal lambalarına çift duy takarak parklara da bagladım.güzel duruyo.çok acayip bi motor.önden cooper gibi duruyo.arkadan ybr 125 i andırıyo.ybr aksesuarı yapsam öne uymıycak.ne yapacagımı şaşırdım.iki deri çanta alıcam.o kadar.bide senin motorun ne gibi sorunlar çıkardı yazarsan sevinirim.ha bi de farına nikelajlı kaşlardan taktım hani şu dolmuşçuların taktıgından.millet hasta oldu
Başa dön
mengenli Çevrimdışı mengenli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ybrracingteam4
Üye
Üye

MesajTarih: 06.03.2006 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dediklerini deniyecem kardeş saolasın motor şimdilik hiç bir sorun çıkarmadı önceden ybr 125 im vardı onun kadar olmasa da çok güsel bi motor gerçekten ...
Başa dön
ybrracingteam4 Çevrimdışı ybrracingteam4 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mengenli
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 07.03.2006 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorundan memnunmusun,herhangi bir sorunu var mı.benimki rolantide anormal çalışıyot(tekleyerek).ayrıca 60 üzeri titreme yapıyor.ha bide lastiklerini degiştirdinmi?müthiş kayıyor benimki
ybrracingteam4
Üye
Üye

MesajTarih: 15.03.2006 - 03:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş vallahi gayet memnundum ama titreme yaptığı doğrudur ben değiştirdim kanuni seyhan 125T aldım güsel motor
Başa dön
rmznedim
Üye
Üye

Nereden: BaRTyN

MesajTarih: 15.03.2006 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende rmz cift silindir var sana tavsiyem eger yatkılı servısınız garantı kapsamından cıkarmıyosa ekzosların ucu kapaklı kapak 4 adet percınle cıkıo percınleri matkapla del ce kafaları cıkar cık nefis ses cıkıo!!!sonra delıklerı kapatmak için tekrar percın atarsın
Başa dön
rmznedim Çevrimdışı rmznedim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal