Tarih: 06.03.2006 - 00:17 Mesaj konusu: arkadaşlar bir mondial kt 125 im var da buna hangi aksesuar
arkadaşlar yarmınızı rica edicem yeni bir mondial kt 125 aldım aldım da ne gibi aksesuarları kaldırır sizce yardımcı olursanız sevinirim hem de benimle aynı motoru süren arkadaşlar varsa onlara da bilgi olur
arkadaşım bende de 125 kt var.hiç aksesuar yapmadım.sadece arka sinyal lambalarına çift duy takarak parklara da bagladım.güzel duruyo.çok acayip bi motor.önden cooper gibi duruyo.arkadan ybr 125 i andırıyo.ybr aksesuarı yapsam öne uymıycak.ne yapacagımı şaşırdım.iki deri çanta alıcam.o kadar.bide senin motorun ne gibi sorunlar çıkardı yazarsan sevinirim.ha bi de farına nikelajlı kaşlardan taktım hani şu dolmuşçuların taktıgından.millet hasta oldu
dediklerini deniyecem kardeş saolasın motor şimdilik hiç bir sorun çıkarmadı önceden ybr 125 im vardı onun kadar olmasa da çok güsel bi motor gerçekten ...
motorundan memnunmusun,herhangi bir sorunu var mı.benimki rolantide anormal çalışıyot(tekleyerek).ayrıca 60 üzeri titreme yapıyor.ha bide lastiklerini degiştirdinmi?müthiş kayıyor benimki _________________ KUL KADERYNY YA?AR,BAHTINA NE ÇIKARSA...
bende rmz cift silindir var sana tavsiyem eger yatkılı servısınız garantı kapsamından cıkarmıyosa ekzosların ucu kapaklı kapak 4 adet percınle cıkıo percınleri matkapla del ce kafaları cıkar cık nefis ses cıkıo!!!sonra delıklerı kapatmak için tekrar percın atarsın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız