Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - En güzel VİRAJ fotografları burada !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

En güzel VİRAJ fotografları burada !!!
Sayfa 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.10.2004 - 03:10    Mesaj konusu: En güzel VİRAJ fotografları burada !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA

En son HakanDincer tarafından 14.01.2008 - 23:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 01.10.2004 - 03:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@ Hakan_R1

Ben buna dayanamaaaaaammm geliyooorrr resimlerrrrr Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Regis Laconi sürünürken Çok gülüyorum Çok gülüyorum

John Hopkins sürünürken Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8

En son sino tarafından 11.12.2004 - 02:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
sino Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 01.10.2004 - 04:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunlardan bende de var... Çok gülüyorum

Yanliz beyler su resimleri kucultelim...hoca verir talkini kendi yutar salkimi oluyor... :-|

Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
turkx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2004 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.motorradrennen.com/racing_index98E.htm

Başa dön
turkx Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoRAX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul/zeytinburnu

MesajTarih: 01.10.2004 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SUPEEERRRRR
Başa dön
motoRAX Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 01.10.2004 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adamların neredeyse dirsekleri yere değiyor,bırakın dizlerini :md: :md:
turkx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2004 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motorradrennen.com/racing_index98E.htm
resimi aldıgım sayfa bu ama hız konusunda birşey yoq.
sayfada başka resimler var bak istersen adresten. Dil çıkarıyorum
Başa dön
turkx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2004 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

A.s. Bir tane daha Çok gülüyorum Çok gülüyorum
buda web sayfası :-D :-D
http://www.cmraracing.com/2002web/images/gallery/TWS09_02/tws09_02.htm

Başa dön
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR, Alsancak

MesajTarih: 01.10.2004 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki bunların günlük hayatta hangimize ne kadar faydası olacak
burası yarışçılar sitesi mi oldu görmeyeli ?!?
rabit hakan hakkan DD flowy wishne aussy... yılda kaç kere buna ihtiyacını oluyor

biliyorum motosikletin en zevkli kısımlarından biri de viraj alma ama bence çoğu üyenin aklını karıştırıyorsunuz.

jeporprapal, üç kuvvet düşün

S yani ilki dışarı virajın oluşturduğunu varsaydığımız sanal elips diliminin dışına doğru etki eden vektörel kuvvet adı merkezkaç yani motorun hızla viraja girişinden dolayı dışarı savrulması

T yani ikincisi sürtünme lastiklerin yere olan tutunma yani sürtünme etkisi

M yani üçüncüsü ağırlığın , ağırlık merkezinin yere doğru olan etkisi

bunları öyle bir yerleştirmeliyiz ki
her zaman dengede olsunlar

yani S=M olursa motor virajda bu dengenin bozulduğu ana dek devrilmez.
S nin ve M nin diğerine oranla biraz daha büyümesini ise T nin büyüklüğü tolere etmektedir. yani S-M ya da M-S T etkisinden daha büyük olduğu anda lastikler kaymaya başlar.
aslında motorun gidişi esnasında bir noktayı taip edersek sürekli olarak kontrol edilebilir bir düşüş yaptığını kaydederiz. ancak bu düşüş pilotun kontrolündeki diğer güçler sayesinde dilendiğinde sona erdirilebilmekte, yavaşlatılabilmekte, dondurulabilmektedir
Başa dön
realbiker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 01.10.2004 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RBiker...
Haklisin tabii, ama bu tarz bu isin zirvesi.
Arada bir de bu meretin nelere kadir oldugunu gormek
lazim diye sakinca gormedim.
Zaten bu goruntuler herhangi bir
GP yarisini izleyen herhengi bir okurun onunde
binlerce kez tekrarlaniyor.

Benim bu konudaki gorusum http://donald.hypermart.net/Teori/10ASILMAYALIM.htm
linkinde var...

Bu isi keyif, haftasonu -hatta dunya- gezileri,
ise gidip gelme amacli vs. yapanlar,
bizler gibi ölümlü motosikletciler icin degil tabiiki bu teknikler.
Bakip "vay be" deyip geciyoruz.

Yeri pisttir bunlarin arkadaslar, bir hoca nezaretinde ogrenilebilir.
Trafige acik yada kalitesiz lastik ve asfalt kosullarinda denemeyi aklinizdan bile gecirmeyin...

En son Donald_Duck tarafından 01.10.2004 - 23:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 01.10.2004 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperrr abi ya biz ufak virajlarda bile ne zevkler alıyoruz o adamlar Allah bilir havalara uçuyorlardır zevkten.
Başa dön
DeLiJ@PoN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maxmolla235
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ToKaT

MesajTarih: 01.10.2004 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler gerçekten güzel ama bırak virajı bizim buralarda düz yoda giderken çoğu zaman sarsıntılı yolculuk yapıyosun.Viraj olayına gelince viraja giriyon ama Allah yardımcın olsun nediyim yolu bulan yatıyo bize Helal olsun demek düşüyo Dil çıkarıyorum
white_crow
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.10.2004 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi harika resimler Dil çıkarıyorum bide benim motorda olosa bunlar belki oluyor ama bide ^ben yapabilsem :-> ^
:md:
Başa dön
white_crow Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 02.10.2004 - 02:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knight demiş ki:
Adamların neredeyse dirsekleri yere değiyor,bırakın dizlerini :md: :md:

Knight isterseler deydirebilirler inan bana Şok oldum :-D :-D

Realcim sana ne oldu yaaa birakta söyle keyiflenelim bunuda cok görme bize yaaa Üzgünüm Şok oldum 8) ;-)

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.10.2004 - 03:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

realbiker, kimse motosikletlerimizle caddelerde böyle viraj alalım demiyor..sadece bu işi profosyonelce yapan ünlü yarışçıların verdiği güzel görüntüler..
Alıntı:

peki bunların günlük hayatta hangimize ne kadar faydası olacak
burası yarışçılar sitesi mi oldu görmeyeli ?!?

ben buna anlam veremedim Alper ..yoksa senin user ile başkasımı yazıyor..logout yapmadınmı yoksa...

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Sonraki
1. sayfa (Toplam 17 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye