Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - scooterla tek teker ve lastik yakma

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

scooterla tek teker ve lastik yakma

scooterla tek teker ve lastik yakma
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
olympos
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.03.2006 - 16:14    Mesaj konusu: scooterla tek teker ve lastik yakma Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

varmı böyle scooter kullanabilen
Burada
olympos Çevrimdışı olympos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cruiserdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul 4.Levent/Kartal

MesajTarih: 16.03.2006 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum nick imi değiştirsem iyi olacak. Çok gülüyorum
Başa dön
cruiserdem Çevrimdışı cruiserdem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 16.03.2006 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten manyak bi gosteri tebrikler :alkış Dil çıkarıyorum
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
independent
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.03.2006 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be baksen sunlara..hehe keyifliydi ama kask yok..koruma sıfır..dikkat arkadaşlar..
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.03.2006 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olympos, wow Şok oldum güzel video teşekkürler paylaştığın için
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.03.2006 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunların yaptığı delilik başka birşey değil Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.03.2006 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

var hocam gercı bu kadar cılgın degıldı ama zeytınburnunda surlardan derımod onune kadar gıdıyordu bır arkadas runner ıle
Başa dön
profi66 Çevrimdışı profi66 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 16.03.2006 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de gördüm tekteker yapan bir scooter, hem de arkasında kocaman Burger King sepeti vardı Çok gülüyorum
capoo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 16.03.2006 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşları teker teker tebrik etmek lazım süper bir gösteriydi tek
eksikleri kask ve korumalarının olmayışıydı Üzgünüm
Başa dön
capoo Çevrimdışı capoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burak89izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.03.2006 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir-kahramanlarda bende gordum pgo ile hemde cocuk manyağın tekiydi yawwww Çok gülüyorum
Başa dön
burak89izmir Çevrimdışı burak89izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
doktorrr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.03.2006 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooter'da lasatik yakmak için ön frene basıp gaza asılmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum ama bu lastik yakmanın düz vitesli motorlara göre scooterda problem yaratacağı kanaatindeyim.
çünkü kullanma kitapçığında der ki;
"yokuşlarda yokuş yukarı beklerken frene basınız; gaz ile durmaynız. -unuttuğum bir teknik açıklama var-. eğer gaz ile bekleme yaparsanız motorunuzun harareti çok hızlı bir şekilde artacaktır ve bu motorunuza zamanla zarar verir" yazıyor.
yani lastik yakarken de fren basıp gaza asılınca lastik patinaj çekmeye başlayıncaya kadar motor kendini yokuşta gibi hissedecektir.
yani lastik yakma her ne kadar iyi bir şey olmasa da düz vitesli motorlarda yapmanın motor için daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim.
Başa dön
doktorrr Çevrimdışı doktorrr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 17.03.2006 - 03:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Woowwwwwwww Gerçekten Etkileyici...
Bizde Bws'mizin Önünü kaldırıoz Die seviniorduk.. Çok gülüyorum

Son Mesajdan 48 saniye:

ama ßunLarın kesinlikle Profesyonel Oldukları Belli. Şok oldum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 17.03.2006 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Antalya da Salih diye bi eleman war 2 zamanlı Runner var adamda 14-15 direğe yakın gidio Dil çıkarıyorum
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 17.03.2006 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlara helal olsun ama kask yok bısey yok dusseler falan tamam artık Üzgünüm
cowboy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: home sweet home

MesajTarih: 17.03.2006 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olympos video icin sagol,cok güzel bir gösteriydi. bu scooter'lar baya bir modifiye görmüslerdir.
Başa dön
cowboy Çevrimdışı cowboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal