Hakan başkanım M.D kurulup bu zamana gelmesinin en büyük mimarisi sen ve sevgili eşin Arzu'ya sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim.
Eğer sizler olmasaydınız bu güzel topluluğu bir araya getiremezdik bu resimlere bakarken gözlerimin dolduğunu farkettim ağlamamak için kendimi zor tuttum,iyiki varsınız iyiki M.D'yi doğurmuşsunuz.
Ben bu güzel topluluğun daha sonra çok daha güzel yerlere,çok güzel yarınlara götürceğine canı yürekten inanıyorum ve son olarak diyorumki
(NE MUTLU M.D'DENİM DİYENE.)
M.D'yi bu durumlara getirirken emeği geçen tüm dostlarıma çok teşekkür ederim. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
evet hakan abi çok duygulandım ben.Allah izin verirse daha uzun seneler beraberiz.
Birde ben bişeyi merak ettim bu senede pistlerde eğitim olcakmı ? _________________ sakarya universitesi: KYMYA
AB RH+ 18 KASIM
Tarih: 17.03.2006 - 12:00 Mesaj konusu:
valla helal olsun iyi ki varsınız kıskanıyorum bu hırsınızı ve azminizi ayrıca çokda taktir ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum kolay gelsin. :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Içimdeki motordelisi kıvılcımını 2004ten beri her topikte yavas yavas buyutup en sonunda motor almama sebep oldugunuz ve her topicteki bilgilerle bilinçli motor kullanmamı sagladıgınız için butun motordelisi uyelerine ve hakan abiye tesekkur ediyorum nice yıllara. _________________
Tarih: 17.03.2006 - 14:36 Mesaj konusu:
Arkadaşlar bende hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
Benim çabam ne kadar önemliyse MD yi oluşturan herkezin burda bizimle olması ve destek vermeside o kadar önemli..
Bir Spor Kulübü olmanın sorumluluklarının bilincinde olan arkadaşlarımla birlikte bu camia için olumlu herşeyin peşinden gidecegiz..
Biz Motosiklet Fuarında standımızda hepinizi bekliyoruz...Orası bizin standımız olacak ,hepimizin.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Hakancım bu M.D'nin nasıl doğduğunu ve buralara geldiğini ben çok iyi biliyorum,çünkü buna canlı şahitlik yaptım.Her zamanda seni desteklemek için elimden geleni yapacağım,geceleri nasıl uykusuz kaldığını,sorunları çözmek,karışıklık olduğu zaman düzeltmek M.D portalına kötü bir kelime gelmemesi için çok uğraş verdiğini gördüm.Şimdide bundan sonra nice 4 değilde yıllara demek istiyorum(partilerde yine görev almaya hazırım bunuda unutma) _________________ BEBEKLER DO?ARKEN NEDEN A?LAR?CEVAP.......
Tarih: 19.03.2006 - 03:00 Mesaj konusu:
MD olmasaydı motorsiklet konusunda şimdiki kadar tutkum ve bilgim olmazdı MD olmasaydı şu an tanıdığım çok değerli dostlarımı tanımazdım MD olmasaydı motorsiklet kültürüm eksik kalırdı teşekkürler MD çok teşekkürler... _________________ 2006 yamaha ybr gri
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız