Tarih: 24.01.2006 - 13:24 Mesaj konusu:
SparCoO demiş ki:
Peugeot 103 için iyi yoltutan bi lastik arıyorum bu yabancı sitelerde görmüştüm çok güzel yarış tipi lastikler takmışlar onlardan nerede bulurum istanbulda ve kaç para civarındadır acaba
Aksaray Vatan caddesi üzerinde kurulu olan VATAN TİCARET'e bakabilirsin. Sahibi motorcudur. Sana yardımcı olurlar. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Tarih: 21.03.2006 - 01:09 Mesaj konusu:
mersi..güzel yazı eline sağlık _________________ gs-500....gsx-r 600....gsx-r1000...zx-6....xt660r...fazer-600....cbr-600f.......//www.youtube.com/watch?v=ynx2RCEA-U4
Paylaşım için teşekkürler. Henüz Motosikletimin lastikleri patlamadı ve gerçekten hiç yaşamak istemeyeceğim bir tecrübedir. Ben Topcase de bir tüp tamir spreyi taşıyorum şimdilik.
çok sağol kardeş lastikler bi motor için en önemli birim ben ilk motora bindiğim zamanlar scooterımda yanlış hava bastığım için lastik balon yapmıştı ve patlamıştı şansım sayesinde büyük bi kazadan kurtulmuştum o gün bu gündür motora binmeden önce her zamn lastik kontrolü yaparım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız