Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir'de Motosiklet Ehliyeti Bizim İşimiz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir'de Motosiklet Ehliyeti Bizim İşimiz

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AlsancakSurucuKursu
Sponsor

MesajTarih: 22.12.2005 - 02:40    Mesaj konusu: İzmir'de Motosiklet Ehliyeti Bizim İşimiz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili MD üyeleri,
İzmir'de hizmet vermekte olan Alsancak Sürücü Kursu ,siz MD üyeleri için Motosiklet,Otomobil Ehliyetinde bulunmaz fırsatlar ve fiyat avantajları sunuyor.

Firmamızla ilgili bilgilere www.alsancaksurucukursu.com internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi almak için:
ALSANCAK SÜRÜCÜ KURSU
Telefon:0232 464 47 00
ADRES : Kıbrıs şehitleri cad. No:148 Kat:1Alsancak / İzmir
Başa dön
AlsancakSurucuKursu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hurkan_17
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmiiirrrrr

MesajTarih: 21.03.2006 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben 15 yaşındayım nezaman bana ehliyet verilceeeeeeeeeeeeeeeeek Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
hurkan_17 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 21.03.2006 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ya ben 15 yaşındayım nezaman bana ehliyet verilceeeeeeeeeeeeeeeeek

buyuyunce Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.03.2006 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Az biraz daha bekle hem 15 yaşında ehliyet alıp ne yapacaksın ki... Ahhh ahh biz 15 yaşındayken ehliyet mi gelirdi aklımıza..
Şaka bir yana Alsancak Sürücü Kursu iyidir, güzeldir, hoştur. Ben de oradan aldım motor ehliyetini, hemde sadece yolda yürürken tabelalarını görüp gitmiştim konuşmaya. Çok yardımcılar sağolsunlar.
Başa dön
lizard Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 22.03.2006 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hurkan_17, 15 yaşındasın ,nikin 17..Kaç yaşınca alıcağını biliyorsun demek sanırım bu..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SerhatRR
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 22.03.2006 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En yakın nezaman sınavlar var.
Mesela nisan yada mayısta sınav varmı.
Ve varsa en geç nezaman kayıt olmamız gerekir.
Birde benim B ehliyetim var + ne kadar ödeme yaparak
A2 yide alabilirim.Trafiğe ödeyeceğim parayla birlikte
Başa dön
SerhatRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye