Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ybr 125 için arka dişli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ybr 125 için arka dişli
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kingburak
Üye
Üye

MesajTarih: 24.03.2006 - 01:38    Mesaj konusu: ybr 125 için arka dişli Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar bende 2005 model ybr 125 var ve ben arka dişlisini küçültmek istiyorum.
herzaman tek kişi binecegim için motor zorlanmaz diye düşünüyorum ama size de danışayım dedim.
sizce küçültmelimiyim ? küçültürsem kaç diş alayım ve ankarada nereden alabilirim?
Başa dön
kingburak Çevrimdışı kingburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 24.03.2006 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kingburak, şehir içi kullanım içinse gerek yok bence... hatta büyüt Dil çıkarıyorum
sadece arka dişli olarak düşünme , ön dişli de değişebilir Göz kırpıyorum

max hız denemeleri yapmıcaksan eğer, ön dişliyi 1 diş küçültmen, yada arka dişliyi bikaç diş büyütmen sana viteslerde manyak akselerasyon sağlıcaktır :!:

En son canerdemir79 tarafından 24.03.2006 - 01:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kingburak
Üye
Üye

MesajTarih: 24.03.2006 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben diger ybr lerden biraz daha hızlı gitsin istiyorum ama aşırı hız istemiyorum 140 ı geçmesin. hem önü büyütüp hem arkayı küçültsem nasıl olur? yakıt konusu önemli degil?
Başa dön
kingburak Çevrimdışı kingburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.03.2006 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az önce uyku sersemi yanlış yazmışım, düzelttim.
ön diş 15 ise 14 yap yeter.
14 ise 13 varmı bilmiyom...
ön olmazsa arka dişliyi 1,2,3 diş büyütebilirsin.
bu sana ara hızlanmalarda avantaj sağlar.max hızın düşer.
ama şehir içinde kafasına vermediğin ybr kalmaz Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kingburak
Üye
Üye

MesajTarih: 24.03.2006 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxumum hız daha önemli, zaten yarış yapmaya niyetim yok.
arka dişliyi 1 diş küçültmem ne kadar hız farkettirir veya ön dişliyi 1 diş büyütmem ?
Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.03.2006 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ön dişte 1 diş yaklaşık 8 km farkettirir.
arka dişte bu çok daha az olur 3km falan.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

haa bide dostum eğer topicleri daha uygun yere açarsan yardım eden kişi sayısı o oranda ortar.örneğin bu konunun moto aksesuarla ilgisi yok değilmi Çok gülüyorum
Başa dön
kingburak
Üye
Üye

MesajTarih: 24.03.2006 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çook tşk ettim veridingin bilgiler için ayrıca yanlış yere açmışı dogru söylüyorsun Çok gülüyorum moto servis e açmam gerekiyordu sağolasın.
son bir soru ben dişlşleri değiştirdikten sonra 5. viteste motor bayılmaz dimi?
Başa dön
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.03.2006 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YBR2lerde benim bildiğim en çok yapılan ön dişliyi büyütmek. Bunun motorun seriliğine eksi yönde etkisi olurken son hızında bir iyileşme olmuyor sadece uzun yolda benzin tüketimi 0,2-0,3 düşüyor(muş).
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
djblue
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iST / FATiH

MesajTarih: 24.03.2006 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kingburak, ne gerek var ybr kendı sınıfında guclu bı makına zaten Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
djblue Çevrimdışı djblue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
uugguurr
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 24.03.2006 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam dişli oranları değiştirirsinde ya motorun güçü yetmezse yani yani daha fazla hıza çıkaçak kadar açmazsa
Başa dön
uugguurr Çevrimdışı uugguurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
superajan007
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 24.03.2006 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her şeyin orjinalı güzel bence ama sen ybr lerin tebesine vurmak istiyorsan motoru antebe getir ybr lerin içinde 1 numara olsun.+ sadece motor yönünden değil her tarafını güzel bir nikalaj ve döşeme yapalım.
Başa dön
superajan007 Çevrimdışı superajan007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
hellomoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Çan

MesajTarih: 24.03.2006 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ön dişli büyütmek veya arka dişli küçültmek son hızda ybr için bir değişikliğe sebep olmaz....

Neden?
Senin ybr zaten üzerindeki normal dişli ile devri yenemiyor en son 9 bin devir de kalır sonrasına yokuş aşağı ulaşırsın....

Arka dişliyi küçülttüğün de ise küçültme oranına göre devir düşer ve yine son hızda sabit kalır.... Çünkü güç değişmemiştir...

Bir şey daha senin ybr hiç bir zaman normal şartlar altında 110 nu geçmez,yani orjinal motor ile 140 hayal...

İlle de dişlki ile oynayacağım diyorsan ön dişliyi 15 yap sana fazlası ile yeter....İyi de bir tecrübe olur, arkayla falan da uğraşma!!!
Başa dön
hellomoto Çevrimdışı hellomoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.03.2006 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arka dişli ufaltacaksan öndede dehişiklik yaparsan iyi olur ama hiç gerek yok fazlabi dehişiklik olmaz ama arkayı büyütürsen çekiş konusunda yardımcı olur Dil çıkarıyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 24.03.2006 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankara yıba carsısında bulabılırsın...ama gerek yok bence
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.03.2006 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selamlar .bendede ybr 2006 var. ve düz yolda 120 civarında rampa aşşa 130 gördümm.. ve ben servisine sordum dişli olayını dedikleri gibi fazla bişey farketmiyormuş.düz yolda en fazla 5 km hız arttırıyomuş ve yokuş lar için idaal olmadığını çok fazla çekişten düşürdüğünü soledilerr..
Başa dön
bora_41 Çevrimdışı bora_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal