Hani Neil Armstrong demiş ya "Benim için küçük, insanlık için çok büyük bir adım attım!" diye. İşte bu söz tam size göre
Emekleriniz ve burada bu kadar insanı hem eğlendirdiğiniz, hem bilgilendirdiğiniz için ne kadar teşekkür etsem de "kuru" kalır. Umarım bir gün yüzyüze de tanışır, görüşürüz. Nice nice yıllara!!! :alkış _________________ - = Riders On The Storm = -
Kayıt: Dec 13, 2005 Mesajlar: 91 Nereden: izmir ***everytime casanowa***
Tarih: 22.03.2006 - 23:15 Mesaj konusu:
waaAY bee bı efsane gıbı ne kadar gusel bı foruma uyeyım
kendımle ve MD ıle gurur duydum _________________ RmZ125cc sportScooter
izmir/torbaly ege üniversitesi
bende yeni üyeyim izmirden yeni anliyorum md nin basit bi klüp basit bi internet sitesi olmadiğini..güzel bi orginizasyon hakan kardeş yardimci olabilirsik görev almak isteriz md de... _________________ dinamix tasarym hizmetleri.. siz dü?ünün biz tasarlyyalym...
Hepsi çok güzel şeyler, okan bayülgen'e de bayıldım, nasıl kaçırmışım bu kadar olayı diyorum şimdi, neyse bundan sonrasına da razıyız, keyifli sürüşler... :alkış _________________ Dün geçti, yaryn ise meçhul, ?u any iyi ya?a.
İnanmıorum ya, insan resimlere bakarken bi garip oluoo gerçekten. kendime de arada kısmadım diil yani 1 senden fasladır üyeyimde nie şimdi karar verdim sizlerle tanışmaya diee. ne kadr çok kaybım varmışta farkında diilmişm. gerçekten çok güsel hele o hastanedeki ziyaret resmi bitirdi saten olayı.. daha ne denir bilemiyorum. İyiki Md var :alkış _________________ ?öle bi 300'e dayasak diorum artyk...
Tarih: 29.03.2006 - 17:57 Mesaj konusu:
emeği geçen herkesin ellerine sağlık..herşey çok güzel..bu günlere gelmek kolay olmamış belli ki ama emeğin karşılığnı almanın ne demek olduğunu en iyi sizler biliyorsunuz :alkış :alkış :alkış :alkış tebrikler _________________ ***__speed angel__***
*born to race*
HERSEY yolunda gitti ve bir GSRımız oldu..hemde cok güzel bir kız o))
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız