Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 875 Nereden: YZMYR, Alsancak
Tarih: 02.10.2004 - 11:38 Mesaj konusu:
hakanım son günlerde üye genelinin uygulayamayacağı tekniklere daldık ondan. ileri viraj teknikleri , stoppie, wheelie. bunlara yoğunluk patladı birden.
bunları ayrı bir bir başlık altında toplasak ya mesela
-temel sürüş teknikleri
-ileri sürüş teknikleri (burada ilgili temel bilgilere link verir devamını da ileri seviye olarak yazarız)
hem toparlanır konular hem de karışmaz birbirine.
madem öyle alın bakalım beğenecek misiniz, viraj + wheelie tam bir kombo
evde denemeyin anacım. biblolar kırılıyor.
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 09.10.2004 - 03:12 Mesaj konusu:
realbiker demiş ki:
peki bunların günlük hayatta hangimize ne kadar faydası olacak
Hepimize cok faydasi olacak dostum :!: cünkü biz böyle kullanis tarzini iyi bildiyimiz icin buraya cok kisiye bu sürüs tarzi icin tecrübelerimizi ,dikkat edilecek noktalari tehlikesini yani bütün bu sürüs tarziyla gereken herseyi buradaki arkadaslara aciklayabileceyiz vede tecrübelerimizden sizlerde kazanacaksiniz :!:
Alıntı:
burası yarışçılar sitesi mi oldu görmeyeli ?!?
Hayir :!: burasi her tür Motosiklet sitesi :!: bunun arasinda da Racing bulunuyor :!:
Alıntı:
rabit hakan hakkan DD flowy wishne aussy... yılda kaç kere buna ihtiyacını oluyor
Bu isimler arasinda ben yokum ama ben herzaman buna ihtiyacim var :!: her gün hava sicak vede kuru oldugu zaman :!: 30 dakka bile olsa dizimi yere koydugum zaman bütün günün stressini atiyorum üzerimden :!:
Alıntı:
biliyorum motosikletin en zevkli kısımlarından biri de viraj alma ama bence çoğu üyenin aklını karıştırıyorsunuz.
Neden kötümü yapiyoruz sence :!: viraj nasil alinir nelere dikkat etmek gerekir böyle kullanabilmek icin nekadar tecrübe gerekir bunun gibi daha cok sorulari cevaplamakla yanlis yapiyoruz demek
hayir dostum :!: :!:
eger biz aciklamassak bunlari peki sana soruyorum kim aciklayacak
realbiker bu arada sana benim kendi :!: viraj resimlerimden bir ikisini ekliyorum :!:
BS-AN1 Pilakali olan benim :!:
Son olarak sunu söylemek istiyorum Realbiker
biz kimseye zarar degil :!: tecrübelerimizi paylasarak burdaki insanlara yardimci oluyoruz elimizden geldiyi kadarda yardim etmeye calisiyoruz :!: :!: :!:
ama en önemlisi baska yerlerden yanlis bilgiler alip deneyerek düsmemek icin destek olmaya yardim etmeye calisiyoruz :!: vede defalarca tecrübe olmadan tehlikesini göz önüne almadan denemeyin diyoruz :!: _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
En son CBR954RR tarafından 09.10.2004 - 03:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 09.10.2004 - 03:21 Mesaj konusu:
CBR954RR, BS-TW7 kim?? sakın seni virajda dışından solluyor deme..zaten desende inanmam..büyük bi ihtimalle sen onun içine daldın ve viraj çıkışı geçeceksin...
_________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 09.10.2004 - 03:29 Mesaj konusu:
Hakan_R1 demiş ki:
CBR954RR, BS-TW7 kim?? sakın seni virajda dışından solluyor deme..zaten desende inanmam..büyük bi ihtimalle sen onun içine daldın ve viraj çıkışı geçeceksin...
aynen onun icine dalip gectim zaten ideal cizgi bende o benden kacmak icin biraz fazla risk yapti vede cizgi disina cikti bende icine dalip gectim onu 8)
_________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Tarih: 09.10.2004 - 20:53 Mesaj konusu:
Bunları pist dışında ve özellikle Türkiye'nin yollarında yapacak olursanız karşınıza çıkabilecek olanlar: dalağı bile ortaya çıkmış bir köpek ölüsü, eşek cesedi, nalları dikmiş at, tüyleri kalmış tavuk, yer halısı olmuş kedi, kopmuş bir egsozt, kamyondan düşmüş çadır, boş ve dolu meyve ve sebze kasaları, parketmiş bir arabanın gelenleri seyreden şoförü, 3. şeritteki virajda ot arayan Hollanda inekleri, ters yönden son sürat gelen bir çingene atlı arabası, ters yöne girdiğini fark bile etmeyen bir kamyonet, bir an önce girdiği ters yönden çıkmak için gaza basan bir kamyon, bir tır dan düşmüş 40 tonluk konteynır, yolun tamirde olduğunu ilkel şartlarla anlatmaya çalışan bayrak sallayan bir gariban, arabadan atılmış meyve kabukları, trafik sıkıştığında otobüs muavinlerinin boşaltmış oldukları kilolarca çöp, çakılllar, yeni dökülmüş reçel gibi zift,.... daha sayamayacağım.
Hala normal trafikte virajı böyle almayı hayal eden genç arkadaşlara hatırlatılır.
Selamlarımla,
Fikret
Tarih: 09.10.2004 - 23:22 Mesaj konusu:
realbiker demiş ki:
gerçekten mi?, kaç yapıyor bu alet? kaça para bu?! :oops:
elbette dostum BS-AN 1 demem resimde iki motor oldugu icin simde hangisi sensin sorusundan kacmak ti öbür resimlerde tek motor oldugu icin bu sorun cözülmüs oldu en üstteki resim SC44 vede resim 2000 yilinda cekildi :!: hatta en alttaki resim SC33 sene 1998
kaca para bu olayina gelince fiyati bicilmez :!: parayla satin alinamaz :!: birdaha yasanamaz :!: cünkü o günler mazide kaldi RR'ler ise büyüdü vede daha da cok güclendi geriye kala kala bu resim kaldi
onuda sizinle kardesce paylasiyorum _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Tarih: 10.10.2004 - 01:18 Mesaj konusu:
fico,
Orasina bakarsan dostum otobüs beklerken basimiza ucak düsebilir :!: ama olay zaten pist icin gecerli degil orada cik piste ac gazi no problem ama is caddeye geldiyinde degisiyor :!: ilk baska bu sekilde yatmadan önce yolun durumuna bakmak lazim hersey OK ise o zaman anca gazlayabilirsin :!: ama yavasca yatmak istediyin virajlari dönerken bir kamyon yag kaybettiyini görünce cekip gidersin :!: ama yolda hic problem yoksa gazlarsin :!: bu sadece Türkiye icin degil bütün dünya icin gecerli :!: bu sekilde yatmadan önce o virajlari ilk yavas bir tempoyla kontrol etmek gerek :!: gözü kapali virajda bukadar motoru yatirmak intihar gibi bisi olur :!:
herzaman asiri viraja yatmadan önce ilk kontrol sonra gaaaaaaaaaz _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 875 Nereden: YZMYR, Alsancak
Tarih: 10.10.2004 - 16:37 Mesaj konusu:
yahu alay etmiyorum ki hani geyik vardır ya abii kaça bu kaç yapıyor diye ;-) ondan çevirdim biraz. eh hep ben tersten kalkacak değilim ya ... alemsiniz yaa. hadi kalın sağlıcakla...
peki bunların günlük hayatta hangimize ne kadar faydası olacak
burası yarışçılar sitesi mi oldu görmeyeli ?!?
rabit hakan hakkan DD flowy wishne aussy... yılda kaç kere buna ihtiyacını oluyor
biliyorum motosikletin en zevkli kısımlarından biri de viraj alma ama bence çoğu üyenin aklını karıştırıyorsunuz.
realbiker, dostum açıkladığın teknik bilgi için eline sağlık ama şu yukarda yazdığın olayın ne alaksı var... bu site artık iyice rahibe terassa sitesimi olacak...tabiki böle resimler olacak bu sitede..neyse konuyu dağıtmayalım... _________________ HAYAT D?N?P ARKANA BAKACAK KADAR UZUN DE?YLDYR
Tarih: 14.10.2004 - 00:21 Mesaj konusu:
euheuhe.. türkiyede bunu yapmaya kalksak ölürüz walla Hani o yol hani o asfalt nerde bu devlet nerde bu insanlar _________________ This is episode 666
destination chaos
Each and all an actor blind
Tarih: 17.10.2004 - 23:56 Mesaj konusu:
Mr-Metal demiş ki:
euheuhe.. türkiyede bunu yapmaya kalksak ölürüz walla Hani o yol hani o asfalt nerde bu devlet nerde bu insanlar
Okadar da kötü degildir herhalde :!: tamam heryerde olmuyorsa bile bilirli güzel yolu iyi tutan bölümler vardir mutlaka _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız