Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yaza Ehliyet ile Girmek İçin En İyi Fırsat !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yaza Ehliyet ile Girmek İçin En İyi Fırsat !!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 03.04.2006 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelişim Sürücü Kursunun Değerli yetkilisi kardeşim ben senin gönüllü müşteri temsilcinim haberin olsun...eşi dosta sana yönlendiriyorum...karşılığında sıcak samimi bir gülüşün yeterli...sen parayı herhalde gardıroba yatırıyorsun be müdür...ne zaman görsem fulgrand ambiansı... Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zzxx
Üye
Üye

MesajTarih: 03.04.2006 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu ehliyet masraflarını birazdaha düşürseler herkez rahat alsa Gülümsüyorum
Başa dön
zzxx Çevrimdışı zzxx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 03.04.2006 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kulun olsun ehliyet ZZXX buyur gel lütfen
En güzel indirimler seninle olsun.....

Mete abi; bizi desteklediğin için teşekkürler, yazılarında bunu takip ediyoruz, bi emrin olursa başımla....
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 03.04.2006 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyruğum şudur ki daha az yakışıklı olabilirmisin...ortamlarda hatunlar hep sana bakıyor...bizde boynumuzu büküp önümüze bakıyoruz...

Üzgünüm Gülümsüyorum Bravo
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 03.04.2006 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay canım abime can, iyiliklerin babası..... Dil çıkarıyorum
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 03.04.2006 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben 07-06-1989 doğumluyum yani başwuramam mı Ağlıyorum ya bu yaza ehliyetle girmem lazım benim
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 03.04.2006 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu demiş ki:
vay canım abime bak, baş tacısın sen , iyiliklerin babası..... Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

26 ağustos test / 23 eylül direksiyon sınavı var 41ffdeer kardeş
hayırlı olsun
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
Oguz_Reis_41
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Körfez / Kocaeli

MesajTarih: 03.05.2006 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Abi Ben 03.10.1989 Doğumluyum.Ne Zaman Başvuru,Ne Zaman Yazılı Sınav,Ne Zaman Direksiyon Sınavı Yapabilirim...

SAYGILARIMLA
Oguz Reis 41
Adalet / Asalet / Cesaret
Başa dön
Oguz_Reis_41 Çevrimdışı Oguz_Reis_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 04.05.2006 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

REİS; 09.12.2006 DA TEST / 06 OCAK 2007 DE DİREKSİYON SINAVINA GİRİP EHLİYETİ ALIRSIN
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
Oguz_Reis_41
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Körfez / Kocaeli

MesajTarih: 04.05.2006 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu demiş ki:
REİS; 09.12.2006 DA TEST / 06 OCAK 2007 DE DİREKSİYON SINAVINA GİRİP EHLİYETİ ALIRSIN

Vermiş Olduğun Bilgiler İçin Çok Teşekkür Ederim Abi Sağol.
Desenize Artık Bizde Sokaklarda Ve Caddelerde Rahat Rahat Gezebileceğiz.
Ne Mutlu MD Diyene !!!

SAYGILARIMLA
Oguz Reis
Adalet / Asalet / Cesaret
Başa dön
Oguz_Reis_41 Çevrimdışı Oguz_Reis_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ischmann
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.05.2006 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu biraz "REKLAM KOKAN HAREKETLER"DEN değil mi?
http://s1.bitefight.net/c.php?uid=81917
Başa dön
ischmann Çevrimdışı ischmann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 05.05.2006 - 07:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ischmann demiş ki:
Arkadaşlar bu biraz "REKLAM KOKAN HAREKETLER"DEN değil mi?

Merhaba ischmann biz zaten bu sitenib sponsoruyuz bilmem farkındamısın... Göz kırpıyorum
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal