Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ybr 125 için arka dişli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ybr 125 için arka dişli

ybr 125 için arka dişli
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sonix
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 08.04.2006 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dişli çok denedik ama en iyisinin orjinal olduğunu gördük.hız artışı depar istiyorsan üst kafayı taşlatmalısın.birde ybr orjinal haliyle 140 yapmaz.max 120 yapar.

bizim buralarda 125 lik motoru 150 ye çeviren vardı.bayada güzeldi.150 lik olduğu halde 140 filan yapıyordu
Başa dön
sonix Çevrimdışı sonix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
barisb77
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 08.04.2006 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben birkaç km önce değiştirdiğim komple ön, arka dişli ve zinciri taktıktan sonra 10km'ye yakın bir hız artışı oldu (5000 devirde, 60km yerine 70'e yakın)...

ama çekiş düştü, bir bakarsın ön dişli 15'li hemen gidip 14'lü aldım... bence çekiş hızlanma önemli.
turkmenaga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 17.04.2006 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

superajan007, kardeş sen bana bir e-mail veya msn at ben geleyim ybr yi getireyim ok.....

turkmenaga@hotmail.com

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

bora_41, kardeşim sen nasıl oldu da ne yatın da düz yolda 120 km hıza ulaştın bir anlatsana biz de bilelim
turkmenaga Çevrimdışı turkmenaga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hellomoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Çan

MesajTarih: 21.04.2006 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Videolar bölümün deki 15 dişli ile 120 yapan motor benim ve video yu da ben çektim!!! Ama o hızın dişli ile bir alakası yok,14 dişli ile arkadaşımda orada aynı hzı yaptı!!!!
Başa dön
hellomoto Çevrimdışı hellomoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
turkmenaga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 21.04.2006 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hellomoto, babacan sen 14 dişli ile 15 dişli arasında bir fark gördünmü fark varmı sen herikisini de kullanmışsın galiba???
turkmenaga Çevrimdışı turkmenaga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hellomoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Çan

MesajTarih: 25.04.2006 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son hızda fark yok,sadece uzun yolda yakıt tasarrufu sağlıyor!!!! 5 in çekişi de düşüyor ve rampalarda 4 isteyebiliyor...
Başa dön
hellomoto Çevrimdışı hellomoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 08.05.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar ben genelde uzun yolda kullanacagım için ön dişliyi büyütmeyı yada arka dişliyi bi iki diş küçültmeyı düşünüyorum..
ybr de bu değişiklik yapıldıgında zincire bi iki bakla eklemek gerekecek mı?? ön dişli büyüdüğü için daha uzunca bir zincire gereksınım olacak sanırım??
Başa dön
loriss Çevrimdışı loriss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal