Tarih: 21.04.2006 - 23:25 Mesaj konusu: En sonunda motoruma kavuştum. :)
selam arkadaşlar
bugünden itibaren ben de motorlandım
akşam 19:00 da motoru teslim aldık. saolsun bir arkadaşım eve kadar motoru getirdi. bayi zaten eve çok yakındı. daha sonra ben motorumu alarak bizim sitenin altındaki pek kullanılmayan gidişli gelişli kaymak gibi asfalt yola inerek baya bi orda çalıştım
abim de hayatında ilk defa motor kullandı ve çok hoşuna gitti
ben de kask ve mont alıyorum demeye başladı. evde motora kim bincek kavgası olcak diye korkmaya başladım, hatta A2 ehliyete de yazılacak.
motoru alınca ilk iş depoyu fulledik. kurşunsuz benzinle 27 liraya doldu.
ben de doldurduktan sonra çalışmalarım esnasında 25 km yol yaptım. biraz dur kalk çalıştım.
daha sonra siteye geldim ve güvenlik kulübesinin yanına motoru çektim. güvenlikçi abilerimiz ben daha isim koymadan motora "kara yılan" diye isim koydular gülücektim ama gülmedim hepsi çok beğendiler. motoru getiren arkadaşım da motordan çok memnun kaldı. onun da piaggio liberty 200 ü vardı. çok rahat ve güzel olduğunu söyledi. zaten almam için beni gaza getirmişti saolsun
motora binmekten fotoğraf çekmeye fırsat bulamadım yarın kalkar kalkmaz tekrar binicem ve fotolarını çekip buraya eklicem.
bu arada motorun ivmelenmesi de çok güzel. ayrıca ben hiç titreşim hisetmedim. bence titreşim "sıfır". düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.
bu arada motorum siyah renk YAMAHA YBR 125
bir de sınavlara kasımda girip geçmeme rağmen, ehliyetimi motoru teslim almadan önce bugün elime aldım
artık herşeyim tam, çok mutluyum _________________ Why does it always Rain On me?
0 Rh (+)
Tarih: 21.04.2006 - 23:34 Mesaj konusu:
teşekkür ederim sağolun.
evet metehan abi, 2. el cbr 125 alcaktım ama şimdi iyiki de bunu almışım diyorum.
hem sıfır hem de parçaları çok ucuz ve bol.
öğrenci adamın cbr 125 parça masrafının altından kalkması zor
yanlış anlamayın, cbr zaten sorun çıkarmaz da, ola ki ben yan yatırırım falan ondan korktum. _________________ Why does it always Rain On me?
0 Rh (+)
Tarih: 21.04.2006 - 23:39 Mesaj konusu:
Eh artık bu gece zor uyursun sen dostum... Hayırlı olsun, güle güle kullan... Yarın sabah olmak bilmez gece bitmez... Ne tatlı bir heyecandır o... Bence git yanında yat... Ne de olsa ilk geceniz... _________________
Tarih: 21.04.2006 - 23:54 Mesaj konusu:
Cok hayirli olsun arkadasim. Cok sevindim adina. Yerinde olsam sabaha kadar plan yapip uyumazdim, gerci uyuyabilecegini de zannetmiyorum sevincten. Bende uyuyamamistim gece 4'e kadar ilk motorumda.
Kazasiz belasiz gunlerde kullanman nasib olur insallah. :alkış
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız