Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanman dileğimle.. YBR çok güzel bir motosikletdir. İlk motorum severek kullanmıştım _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tarih: 23.04.2006 - 23:31 Mesaj konusu:
Ne güzel bir duygu,kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim kardeşim ,korumalıklarını sakın ihmal etme :!: _________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
hayırlı olsun bende 2 hafta önce aldım siyah ybr 2005 model çok memnunum ,aklım fikrim motor oldu vallahi,hafta sonları şehir dışı küçük çapta gezilere bile başladım .kara yılan da iyi isim olmuş ,kazasız belasız sürmek dileğiyle
Tarih: 24.04.2006 - 00:31 Mesaj konusu:
hayırlı olsun bende dun sınava gırdım araba ehlıyetım vardı sadece motordan sınava gırdım sanırım mayıs ortasında ehlıyetı alıcam bu arada hatırlatma ( 1000 motorla anıtkabırdeyız unutmayın )
Tarih: 24.04.2006 - 11:24 Mesaj konusu:
delikadir2006 demiş ki:
Hayırlı olsun... ben de ybr almayı düşünüyordum... Daha doğrusu bu gece karar verdim. Senin yazını okuyunca daha da tatmin oldum. Güle güle kullan...
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler, allah hepimizi kazadan beladan korusun inşallah.
delikadir, gerçekten güzel bir motor, üstelik çok rahat. benim ilk motorum ama tavsiye ederim _________________ Why does it always Rain On me?
0 Rh (+)
Hayırlı oLsun.. Tekerin düz bassın YBR taş gibi motordur..Yalnız abinle başın dertte şimdiden soyluyum Motor bu kronik hasta yapar adamı binmeden yapamazsın _________________ ^2
Tarih: 29.04.2006 - 21:12 Mesaj konusu:
teşekkür ederim, sağolun arkadaşlar:)
abim zaten yakın zamanda kask ve mont alcakmış. ben de aliim dedi daha bugün _________________ Why does it always Rain On me?
0 Rh (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız