Scooterdan Düşen Salak Kız Videosu..İşte Buna Gülünür.hehehe
sizler MD.üyeleri olarak üzüntünüzü dile getiriyorsunuz...bir md.üyeside böyle topicler açıp gülüyor anlam vermiş değilim..hangi zihniyete sahip insan güya motorseven motor sürücüsü arkadaşlarına destek veren insan MD ve diger dernek veya kurum ve kuruluşlara üye olup da böyle topic açar...ÜZÜCÜ....
Selko Vural kardeşimizi tanımasamda geçmiş olsun diyorum, Allah beterinden korusun, moralini yüksek tutmaya çalışın, bu mesajlarımızla en azından destek olalım. _________________ Dün geçti, yaryn ise meçhul, ?u any iyi ya?a.
dostum çok üzüldüm geçmiş olsun.Ama unutma GAVURA KIZILIP ORUÇ BOZULMAZ.Böyle salatalıklar heryerde var.Daha dikkat ile yoluna devam etmelisin.Seni caydırmamalı.
bak simdi ya Vural a sormayida unuttum kasko varmiydi diye cunku motor pertmis umarimki vardir olmasada Vuralcigimin cani saolsun artik yakinda onu ve esini VFR800 de gorucegiz galiba _________________ Selcuk KOCAOGLU/IZMIR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız