Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - DIZ SÜRTME TEKNIGI........

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

DIZ SÜRTME TEKNIGI........
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 27.12.2003 - 07:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Babani falan kandirma git dogruyu söyle seni motorcu olarak kabul etmeleri lazim,mecburlar....!!!Sonradan baska kisilerden duyarsa daha fazla kizar!! Sahsen bende bir baba oldugum icin kizardim baskasindan duysam! Şok oldum Dil çıkarıyorum

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 28.12.2003 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya o anlamda söylemedim bem... iknma etmek açısından söyledim.. yoksa ben hayatta yalanı seven bir insan değilim... yol,ksa kazadan 1 hafta sonra hiçbirşeyim kalmamıştı... burda tatile devam ediyorum da diyebiliridim ama ben ilk olarak evi aradım...
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.12.2003 - 02:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino dede,sen burda diz sürtme tekniğini anlatıyorsun da senin fotoğraflarda neden kıvılcım çıkıyor... metal parça mı taktırdın kıvılcım çıksın diye?
Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 30.12.2003 - 04:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dizlerimde sunlardan varda o yüzden kivilcim atiyor..Iclerinde Titan parcaciklari oldugu icin böyle kivilcim saciyor.. :wink: :roll:

Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
biglad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Balykesir

MesajTarih: 30.12.2003 - 11:06    Mesaj konusu: Kıvılcım olayı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kıvılcım dediniz de.

Kıvılcım çıkartmak için bence o kadar para vermeye gerek yok. Bir metal parçası taksanız gene kıvılcım çıkar.

Bir kaza sonrasında benim motosiklet kazaya neden olup kaçan arabanın arkasına takılmış, yola sürte sürte gidiyordu ve metalin asfalta sürtmesinden dolayı kıvılcımlar çıkıyordu.

"Gitti benim motor diye arkasından bakarken, 150 m sonra araba durup motordan kurtuldu ve kaçtı. İzmir Tire'deki bu olaydan sonra motorun tamir masrafı 50 milyon TL kadar idi ve İzmir- İstanbul seyahati yaptım MZ 250 ile. Motorda 150 kg yük ile.
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.12.2003 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino dede, ne anlamı var ki kıvılcım çıkartmanın? hem trafikte falan zararı olmaz mı?
Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 31.12.2003 - 02:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen yapsan anlardin ne kadar zevk verdigini!! Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2003 - 02:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehehe.. zaten millete ben yapıyorum dedim Gülümsüyorum yedi sazanlar Göz kırpıyorum bende nerde o kabilyet Gülümsüyorum
Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 01.01.2004 - 06:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mr-Metal demiş ki:
ehehe.. zaten millete ben yapıyorum dedim Gülümsüyorum yedi sazanlar Göz kırpıyorum bende nerde o kabilyet Gülümsüyorum

Alemsin yaaaa muahahahhahhaahah :lol: :lol: :lol: yedi sazanlar haaahhahahahaa :lol: :lol: Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
ra01
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.04.2004 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw bişi sorucam yağmurda motor kullanmayın diyor donald duck peki almanyada nasıl motor kullanıyorsunuz yazın 1,5 ay kaldım hep yağmur vardı mümkün değil ki yağmursuz almanya???
kmismail
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.04.2004 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum iyi güzel yazmışında. bir gün olur tanışırız da benim buradaki
viraja girme videolarımı sana bir seyrettireyim..ben bile kendimi seyredrken gaza geliyorum.. sadece videoda kaldı onlar.. 8 sene önceki çektiğim bir video..şimdi bu yaşımda o deliliği yapmam..
Başa dön
kmismail Çevrimdışı kmismail Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 22.04.2004 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kmismail demiş ki:
dostum iyi güzel yazmışında. bir gün olur tanışırız da benim buradaki
viraja girme videolarımı sana bir seyrettireyim..ben bile kendimi seyredrken gaza geliyorum.. sadece videoda kaldı onlar.. 8 sene önceki çektiğim bir video..şimdi bu yaşımda o deliliği yapmam..

Ismail kardes sen yanls anlamissin ben hic bir yerde "beni kimse gecemez" diye bir laf etmedim!! Etsem zaten salaklik olur cünkü dünyada her zaman birinden daha hizlisi vardir!! Sende benden hizlisindir muhakkak!! Ben zaten virajlarda cook yavas sürtünüyorum. :wink: Gülümsüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
bikerboyz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.08.2004 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ucuz bısı al ben ole yaptım ne bu fıyatlar böle yuh
Başa dön
bikerboyz Çevrimdışı bikerboyz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 14.08.2004 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xxxxxxxxxxx

En son CBR954RR tarafından 08.01.2005 - 00:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
CBR954RR Çevrimdışı CBR954RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RRsonkaRaR
Üye
Üye

MesajTarih: 27.08.2004 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino bende kask alıcam, suomy düşünüyorum sen ne dersin dostum? aldığım tek duyum camı çok cabuk çiziliyormuş ;-)
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal