Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hyosung GT125R

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hyosung GT125R

Hyosung GT125R
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 06.05.2006 - 20:19    Mesaj konusu: Hyosung GT125R Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar.Hyosung'un kalitesine güvenmememe rağmen bu motoru hoşuma gitti yine de.kokpiti çok hoş olmuş gerçekten.Acaba bunun fiyatını bilen var mı?Kaç paradır?
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kliwaj
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.05.2006 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye'mde varmi acaba bundan.
Başa dön
kliwaj Çevrimdışı kliwaj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JackTheRipper
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sirkeci-B.Düzü/iST veya Ayvalyk/Balykesir

MesajTarih: 06.05.2006 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyosung un kalitesine güvenilebilir!Birdebu motor su ana satılımıyor sanırım!

Volvo C30 '08
Başa dön
JackTheRipper Çevrimdışı JackTheRipper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 06.05.2006 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye de bu motor yok şu anda
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.05.2006 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46CeM46, bende oyle biliyorum guzel duruyor ama
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 06.05.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben yoktur diye tahmin etmiştim ama belki bir umuttur işte Gülümsüyorum
Belki gelir ileride...
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.05.2006 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46CeM46 demiş ki:
Türkiye de bu motor yok şu anda

+1 Dil çıkarıyorum

125'lik olmasına rağmen,GT 250R ve 650R'la kasa boyutları aynı diye biliyorum.Türkiye'ye gelir mi acaba,global'e bir sormak lazım,sitede"Milet"nickli bir arkadaş vardı,sanırım Hyosung bayiisi,o da bilgi verebilir belki bize bu konuda Dil çıkarıyorum

En son Akira tarafından 06.05.2006 - 20:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ColoneL
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul/Beylikdüzü

MesajTarih: 06.05.2006 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla görüntü abileri gibi çok yakışıklı,ancak bana göre tek olumlu yönü fiyatı olur gibi me geliyor Göz kırpıyorum
Başa dön
ColoneL Çevrimdışı ColoneL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ulubatli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 06.05.2006 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyosung'un kendi resmi sitesinde bu model yok. Motor GT250R'nin aynısı. Hatta GT250R yerine sadece GT125R yazılmış. İşin ilginç yanı, 125cc çift silindir bir makine olabilir mi? Hem de V twin motor??? Şase arasından V twin silindirlerimizden bir tanesini görüyoruz. Olmaz. Bu motor bu nedenle ancak "güzel bir photoshop çalışması" olarak adlandırılabilir bence.
Başa dön
ulubatli Çevrimdışı ulubatli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 06.05.2006 - 21:01    Mesaj konusu: hyosung GT125R Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GT125R 3199 EURO
GT250R 3799 EURO
GT650R 5499 EURO

kaynak : http://www.hyosung.com.es/

yani elin gavuru 125cc yi ehliyet aldığı zaman bikaç sene 125cc kullanmak zorunda olduğu için alıyor,
biz ise para olmadığından :!:
gülermisin, ağlarmısın Çok gülüyorum Üzgünüm Öfkeliyim
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 06.05.2006 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay madrabazlar vay; işleri güçleri kalmamış, nelerle uğraşıyorlar yahu? Öfkeliyim
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tektekerMUSA
Üye
Üye

MesajTarih: 06.05.2006 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar 2549 euro diye bir yerde görüştüm fiyatini ama cok süper bi motora benziyor
Başa dön
tektekerMUSA Çevrimdışı tektekerMUSA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 06.05.2006 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:
Vay madrabazlar vay; işleri güçleri kalmamış, nelerle uğraşıyorlar yahu? Öfkeliyim

Şunun 99 cc olanı yok muydu; motorlu taşıt vergisinden yırtardık bari... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.05.2006 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sitede 3.549 Euro ya satılıyor.

http://motos.autocity.com/secciones/moto_nueva/ficha/index_ficha.html?cat=3&codigo=1133&marca_vec=41_&offset=0&num_comb=1

Bunlarda teknik özellikleri,italyanca sanırım ama,yinede birşeyler anlaşılıyor,124,7 cc,2 silindirmiş makina.

Cilindrada 124.7 cc.
• Potencia / R.P.M. 11 KW (14 CV) / 10500
• Tipo de motor 4 tiempos. 2 cilindros en V
• Cilindros 2
• Diám. x carrera 44.0 x 41.0 mm.
• Rel. compresión 11.3:1
• Alimentación 2 carburadores
• Refrigeración aire/aceite
• Encendido Electrónico
• Arranque Eléctrico
• Embrague Multidisco en aceite
- Ciclo -
• Chasis doble cuna
• Material acero
• Avance 90.00 mm.
• Lanzamiento 25.50 °
• Suspensión delantera Horquilla hidráulica invertida
Diám. barras 41.00 mm.
Recorrido 120.00 mm.
Reglajes n.d.
• Suspensión trasera Monamortiguador
Recorrido 44.50 mm.
Reglajes precarga de muelle
• Freno delantero Disco, ABS:
Diámetro 300.00 mm.
Accionamiento Pinza
• Freno trasero Disco
Diámetro 230.00 mm.
Accionamiento pinza
• Neumático delantero 110/70 x17
• Neumático trasero 150/70x17
- Dimensiones -
• Longitud 2060.00 mm.
• Distancia entre ejes 1435.00 mm.
• Anchura 655.00 mm.
• Altura asiento 780.00 mm.
• Peso en vacio 150.00 Kgs.
• Capacidad deposito 17.00 litros
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 06.05.2006 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulubatli demiş ki:
Hyosung'un kendi resmi sitesinde bu model yok. Motor GT250R'nin aynısı. Hatta GT250R yerine sadece GT125R yazılmış. İşin ilginç yanı, 125cc çift silindir bir makine olabilir mi? Hem de V twin motor??? Şase arasından V twin silindirlerimizden bir tanesini görüyoruz. Olmaz. Bu motor bu nedenle ancak "güzel bir photoshop çalışması" olarak adlandırılabilir bence.

O ne demek ya!!

Kim demiş 125 cc V-twin olmaz diye?

Buyrun :

Varadero 125 V twin :

ONdans onra Yamaha Virago 125 V twin :

Suzuki Intruder 125 V twin

Hyosung 125 cc de var tabiki. photoshop falan değil doğal oalrak.. Sadece TR ye geldiği zaman 250 si ile arasında 500-700 ytl gibi bibr fark olacagından dolayı kimse almayacagı için gelmiyor. Avrupa gibi ehliyet kısıtlamsaıs olsaydı o zaman gelecekti.[/img]

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

[quote="eralp"]
ulubatli demiş ki:

O ne demek ya!!

Kim demiş 125 cc V-twin olmaz diye?

Buyrun :

Varadero 125 V twin :

Ondan sonra Yamaha Virago 125 V twin :

Suzuki Intruder 125 V twin

Hyosung 125 cc de var tabiki. photoshop falan değil doğal oalrak.. Sadece TR ye geldiği zaman 250 si ile arasında 500-700 ytl gibi bibr fark olacagından dolayı kimse almayacagı için gelmiyor. Avrupa gibi ehliyet kısıtlamısı olsaydı o zaman gelecekti.

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal