Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Körfez yarışı dönüşü kaza...(Biker_Dodi , Turgut)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Körfez yarışı dönüşü kaza...(Biker_Dodi , Turgut)

Körfez yarışı dönüşü kaza...(Biker_Dodi , Turgut)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 78, 79, 80  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
redlineracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 08.05.2006 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun. Allah arkadaşımıza acil şifalar versin.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
redlineracing Çevrimdışı redlineracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.05.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne denilebilir ki böyle bir durumda Üzgünüm dularımız seninle
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.05.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun..Acil şifalar dilerim Allah'tan.. Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 08.05.2006 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle kısa sürede eski sağlığına kavuşması dileklerimi belirtmek isterim.durumu gerçekten ciddiymiş ama bu konuda gereksiz konuşmalar gözüküyor.240km sürat,atariler v.b yok böyle birşey milletimiz ne çok seviyor uydurmayı!!..mevzu nedir bilip bilmeden insanları suçlamayın karar vermeyin hüküme gitmeyin.olayın ilk başı ilk kazayı yapan arkadaşımızın anlatımıyla şöyledir.önden aracıyla giden arkadaşımız 100-120 km/h sürat ile giderken arkadaki araç (kamyonet)kuyruk kısmından çarpıyor ve döndürerek düşürüyor.bu arkadaşımızın bileğinde ufak bir çatlağı oluşuyor.daha sonra zx9 lu arkadaş ile bir çarpışma oluyor bu kamyonet tarzı araçla bunun hemen ardından başka bir arkadaş fsport u ile kamyonete çarpıyor ve motorla birlikte altına giriyor ve bu son arkadaşta sadece kemik ezilmesi gibi ufak bir sorun oluşuyor.yok gazlamalar yok deli gidişler yok v.b hareketler yokken neden suçsuz insanlar suçluymuş gibi gösteriliyor.o arkadaşı çok fazla tanımam geçen sene yanıma gelip bir parça isteğinde bulunmuştu iyi,efendi bir arkadaş umarım kısa sürede düzelir.çok ciddi bir durum bu tür bir kanama.öteki kazaya karışan arkadaşlarımızın söylemesine göre ciddi kemik kırıkları da bulunmakta ama kanama düzeltilirse kırıklar düzelebilecek durumlardır.başka saçmalanan bir konu ise sesli egzoz olayı.şehiriçinde gerekli bir durumdur farkedilmek için önemlidir.öyle oldu demiyorum yazıdan da anlaşıldığı üzere ama bir sağdan bir soldan kısa aralıkla geçişler zaten yanlış bir kullanımdır egzoz suçlu olmaz orda kullanan suçludur.dünyanın kabullenip geliştirmeye çalıştığı güvenli ortamlarda olan pist v.b yarışları kınamak gereksiz görmek nasıl bir mantıktır ona şaşıyorum.daha çok şey denir ama neyse..arkadaş sağlığına kavuşsun önemli olan o.boş ve cahilce konuşan çok olur insanlar alıştı artık nede olsa.uzatılır ama uzatmanın alemi yok.acil şifalar..
motorparca Çevrimdışı motorparca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
spk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _ystanbul_

MesajTarih: 08.05.2006 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yazılanları takip ediyordum da lütfen olayları saptırmayalım ... sahsen ben kazayı buradan okudum ve ne kadar üzüldüğümü anlatamam birde olay gerçekleştiği sırada orada bulunan arkadaşlarımı düşünemiyorum..eminim şu an onlar çok hassas ... lütfen bazı tansiyon yükseltici konuşmaları başka zamana bırakalım...şu an tek konuşulması gereken konu turgut kardeşimizin bir önce eski sağlığına kavuşabilmesi için yapabileceğimiz birşey olup olmadığıdır...
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MErhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye giriş yapamıyordum.Dün akşam Mustafa abinin Aleinalper in bana turgut un kaza yaptıgını haber vermesı uzerıne Pınar ve ben ıstanbuldan yola cıkarak bır doktor arkadasımızla bırlıkte ızmıt e gıttık.doktor arkadasımız sayesınde yanına gırıp 20 dakıka kadar kalabıldık.Oylece yatıyordu bır ayagı kırılmıs.beyninin bir noktasına bır boru bağlanmış,solunum cihazıyla nefes alıyordu ve beyınde olusan ödemin yok edilmesi için ilaçlar verılıyordu.Sıvı yoğunlugu dun gece 25 den 17 ye duştu( bu iyi bir haber) Ancak ne olacağı belli değil.Doktorlar ümit vermek istemıyorlar.ama durum ümitsiz de değil.genç oldugu ıcın vucudunun savastıgını soyluyorlar.
Sonuc nemı?
Oğullarının yaşam savası vermesını ızleyerek hergun yıkılan ve acı ceken ebeveynler...
bizim yaptıgımız hatalar...
grup sürüşü bir arabayı sağından solundan araya alıp son ses egsozu bağartarak geçmek demek değildir.
Burada öyle olmuştur demiyorum ama sırf bu yuzden bır cok ınsanın tehlıkeye dustugunu hepımız donem donem şahit olduk.Bu kültürle ılgılı bir konudur.Bizlerin bir çoğunun bu kültüre sahıp olmadan yola cıktıgını ve zaman zaman da gereksız kazaslar neden oldugunu bılıyoruz.Adam olur olmadık yerde aynasını konmtol etmeden fren yapıyor...Arkasındakı surucu tehlıkeye dusuyor.Herneyse
benım turgut hakkında soyleceklerım bu kadar.Gittiğim zamanalrdan sonra durumu hakkında tekrar yazarım.hepimiz turgut gibi dünya iyisi bir ınsan ıcın dua edelim ve ümidimizi kaybetmeyelim!
Başa dön
Carmancita1 Çevrimdışı Carmancita1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
italyanmelih
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.05.2006 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alone_wolf, Bizleri Turgut arkadaşımızın son durumuyla ilgili bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.Olaylara enyakın siz olduğunuz için en doğru bilgiyi sizden alıyoruz. Mümkün olduğu kadarıyla hastanedeki durumları bize aktarırsanız çok mutlu oluruz. Şu an yanında olamasakta gönlümüz sizlerle..........

HYÇ DURU OLMADIM, DURULMADIM
HYÇ AYT OLMADIM DURGUNLU?A BEN
Başa dön
italyanmelih Çevrimdışı italyanmelih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
jimmy_155
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: beylikdüzü/istanbul

MesajTarih: 08.05.2006 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzüldüm her an hepimizin başına gelebilecek bi olay tanrı yardımıcı olsun dularımız Turgut için Üzgünüm

www.yenigitar.com
Başa dön
jimmy_155 Çevrimdışı jimmy_155 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
pin2001
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.05.2006 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sewgili motorcular,

dün Ece ile birlikte Turgutun yogun bakımda oldugu hastaneye gece saat 12 gibi gittik. Turgutun durumu an be an iyiye gidiyor ancak kesin birşey söylenemiyor. biliyoruz ki bu kazanın sorumlusu sadece Turgut yada Kamyon değil, gruptaki tüm arkadaşlar. Kusura bakmayın belki sizlerin kaldıramayagı bir cümle bu ancak bu böyle. Hepimiz içten içe bunun böyle olduğunu da biliyoruz. Çünkü bir grup sürüşünde bir kaza oluyorsa ne olursa olsun gruptaki herkes bu kazadan sorumludur. adı üzerinde grup sürüşü. ....eğer sorumluluk alınmak istenmiyorsa grup sürüşlerine katılınmamalıdır veya düzenlenmemelidir, herkes ferdi olarak buluşma yerine gitmelidir... Bu gezi bir MD gezisiydi. Kurallara ne kadar uyuldu ?yada uymayanlar ne kadar uyarıldı? Bu soruların tüm cevapları gerekli yasal işlemler sırasında ve sonucunda zaten ortaya cıkacak . ihmali olanlar adalete hesaplarını zaten verecekler. Ailesi tarafından hukuki boyutu araştırılıp gerekli yasal işlemlere başlanılacaktır. Lütfen daha fazla kafa katıştırıcı şeyler yazılmasın çizilmesin sadece dua edelim de en kısa zamanda Turgut iyileşsin..

Lütfen artık bu son olsun ve başkalarının canı yanmasın daha fazla.

ikinci el motorlar i?in
http://nihongo.sitemynet.com/pinark/index.htm
Başa dön
pin2001 Çevrimdışı pin2001 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
wargazm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burdaki kimi akıllı arkadaşlara bir çift sözüm olucak hoş bir uyaıda alsamda siteden mesajlarımın silinmesi hakkında ama bu önemli.İlk önce kendinizi kesinlikle düşünmüyorsunuz çevrenizdekiler umrunuzda değil trafik kurallarını bilmiyorsunuz ve altınızda roket hızında giden motorsikletler var en azından onu kullanmayı bilin gazı çevirmekle motorcu olunmuyor.Arkadaşlar kötü kaza yapmış bende geçerken gördüm üzüldüm acil şifalar diliyorum ama oluş şekli biraz karışık.Bana açık egzosları savunmayın ben bile o gün yanımdan geçenlere bin tane küfür ettim orda sakin sakin 80 90 la geze geze gidiyoruz adam yanımızdan kamikaze gibi 200 le teyet geçip gidiyor açmış sesinide motorun sanki jet uçağı geçiyor ben korkuyorsam hayatında motor görmemiş kamyoncu nasıl tepki verir siz düşünün biraz daha bilinçli kullanın şu mereti benle kavga ediyordunuz geçenlerde acemiler gene çıktı piyasaya bakın kazalar olucak dedimde bunlar da öncü kazalar havalar ısınsın biraz daha görün siz daha neoler olucak bu tür sürüş içerisinde devam ederseniz.
Başa dön
wargazm Çevrimdışı wargazm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 08.05.2006 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

biliyoruz ki bu kazanın sorumlusu sadece Turgut yada Kamyon değil, gruptaki tüm arkadaşlar. Kusura bakmayın belki sizlerin kaldıramayagı bir cümle bu ancak bu böyle. Hepimiz içten içe bunun böyle olduğunu da biliyoruz. Çünkü bir grup sürüşünde bir kaza oluyorsa ne olursa olsun gruptaki herkes bu kazadan sorumludur. adı üzerinde grup sürüşü. ....eğer sorumluluk alınmak istenmiyorsa grup sürüşlerine katılınmamalıdır veya düzenlenmemelidir

ne acıdır kı kesınlıkle dogru!!
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okuyorum okuyorum tüylerim diken diken oluyor ya Üzgünüm iyi haberleri bekliyoruz...
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyor allahtan acil şifalarını diliyorum.

İnşallah en kısa zamanda aramızda olurlar .
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahı çok üzüldüm çok iyi bir arkadaştı allahtan acil şifalar dılıyorum ailesinede büyük geçmiş olsun .........
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
italyanmelih
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wargazm, Ya arkadaşım bu yazdıklarını bu topicte tartışmanın hiç anlamı yok biz şu anda suçlu aramıyoruz.orda hastanede yatan bir arkadaşımız ölümle mücadele ediyor sense öfkeni paylaşıyorsun acıyı paylaşacağın yerde.Bence ayrıca öfken için bir topic aç ve oraya kussss.

HYÇ DURU OLMADIM, DURULMADIM
HYÇ AYT OLMADIM DURGUNLU?A BEN
Başa dön
italyanmelih Çevrimdışı italyanmelih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 78, 79, 80  Sonraki
12. sayfa (Toplam 80 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.31 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal