Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 125r mi ramzey 150 racing mi???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 125r mi ramzey 150 racing mi???

cbr 125r mi ramzey 150 racing mi???
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 31.03.2006 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok saçma bir sor bir soru olmuş.Ramzey-Honda.Bir defa 150 cc olması CBR125 i geçecek anlamına gelmez.Hem ben fuarda gördüm.motorun debriyajı langır langır sallanıyor.Ayrıca geriye çekmeye başladığında elciğin arkasına kadar gidiyor. Çok gülüyorum ne işse?
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pirates
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir GÖZTEPE

MesajTarih: 31.03.2006 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tr_select66542, HONDA dedin ya başka söze ne gerek
önce ağır abi konuşur HONDA HAYAT ONDAAAAAAAAA
extrailt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.04.2006 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes senin actıgın başlıkta bir kere bi yanlış var neden dersen cbr 125 oldugu yere ramzey koyulurmu ya yapma etme allah askına
Başa dön
extrailt Çevrimdışı extrailt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
uugguurr
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 03.04.2006 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

gelmez.Hem ben fuarda gördüm.motorun debriyajı langır langır sallanıyor.Ayrıca geriye çekmeye başladığında elciğin arkasına kadar gidiyor. ne işse?

yak artık tamam kalitesizde Şok oldum
Başa dön
uugguurr Çevrimdışı uugguurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
endoplazmicreticulum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.04.2006 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paran varsa honda al yoksa al ramzey bak dalgana....
izzzmeil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.04.2006 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım tabikide cbr125 hndayı baska motorla kıyaslama bile Dil çıkarıyorum
Başa dön
izzzmeil Çevrimdışı izzzmeil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rmznedim
Üye
Üye

Nereden: BaRTyN

MesajTarih: 11.05.2006 - 19:37    Mesaj konusu: RAMZEY E HAYIR!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bende ramzey cift silindir var!!!! ne alırsan al SAKIN AMA SAKIN HA RAMZEY ALMA COK SORUN Bİ MARKA HERSEYİYLE!!
Başa dön
rmznedim Çevrimdışı rmznedim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
2TEKeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ?anlyurfa

MesajTarih: 11.05.2006 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boşuna mı demişler HONDA hayat onda... Dil çıkarıyorum
2TEKeR Çevrimdışı 2TEKeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tercuman20
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 11.05.2006 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ta biki honda kalite konuşur burda
Başa dön
Tercuman20 Çevrimdışı Tercuman20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TumaySky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.05.2006 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen iyisimi ramzey al cbr kötü ramzey daha sağlam ramzey daha hızlı ramzey ha ramzey başka bişiy deme sadece ramzey de başka bişey deme
Başa dön
TumaySky Çevrimdışı TumaySky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rsc86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir bornova altyndağ

MesajTarih: 12.05.2006 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ramzey mobillet alırken tercih edilir git cbr 125 al
gazete ilanında görüp dumur oldum yamaha bsw yi taklit etmiş bide
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 12.05.2006 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bencede istisnasız honda derim.sorun yok dert yok.

+999999

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ALEXIS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahçe?ehir/Ystanbul

MesajTarih: 12.05.2006 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hoondaaa Hayat Ondaaaa!!!! Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ALEXIS Çevrimdışı ALEXIS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Gsx1300R
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 13.05.2006 - 08:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konuyu biraz geç akip etim ama bencede hoonnnnddaaaa herşey onda
Başa dön
Gsx1300R Çevrimdışı Gsx1300R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mini_bikeRRs
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL-caDDe

MesajTarih: 13.05.2006 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardesım HONDA HAYAT ONDA ,, POWER OF THE DREAMS

herkesın dedıgı gıbı sorman sacma honda 20 kmde yapsa honda marka olay bıtmıstır.alacagın makına sımdıden hayırlı olsun
Başa dön
mini_bikeRRs Çevrimdışı mini_bikeRRs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal