Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6247 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 12.05.2006 - 10:02 Mesaj konusu:
Alıntı:
yapmayın o kadarda ybr yi sankı harley yaptınız 120 yapmayan makıneyi ucurdunuz tamam saglam ama piyasada baska motor yokmu ondan baska sokaklar ybr ıle kaynamıyo
dün bitane dostum var DT125 fatih sitenin fotocusu hatta 2004 model 130binde ybr var altında bundan daha dayanıklı nasıl olur bi makina?? kendisi kuryedir..
120 yapamayan makina filan deniyor 125cc bi makina için performnastan daha önemli olan seyler vardır,dayanıklılık,yedek parca,servis,parca ucuzluğu v.ss çünkü bu makinanın asıl amacı iş makinası olarak tasarlanmıştır yakıt ekonomisi olması gerekir.
şimdi senin övdüğün hangi çin malında bu yazdıklarım var..??
sence 2.5 senede 130bin yapacak yada günde 300km yola dayanacak çinli varmı???
yedek parca servis durumunu yazmaya bile gerek yok?? haa dicen pahalı ama evet çin malından 20kat sağlam 2kat pahalı..bu fiyatı hak ediyor.hatta 3000ytl den fazla olan çinliler bile var..
Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:
ayrıca verdiğin harley yaptınız örneğide okadar tutarsızki,çünkü hızlı diil diyosun ama hızından ziyade kalıtesi ile motor camiasında nam salmış harley yaptınız diyosun...
ama sunu belirtmekte fayda var 1470cclik dev hacimli bircok harley 160km yani 100mil yapar.burda maksat gezmektitr karizmadır kalıtedir..
hız ile motorun kaitesini ölçmek çok yanlış bişey ama türkiyede bu sorun hergün karsıma çıkıyor.ki ybr gayette süratli ve seri bi alettir..
Tarih: 12.05.2006 - 14:54 Mesaj konusu:
SounDuRock, yaaa kardeş sen bu topic i açtıysan ki demek ki sen ybr yi anlayamamışsın bu topic bene ybr ye biraz hakaret gibi.... _________________ beyaz atly prensini bekleme, seyise razy ol yoksa ata kalyrsyn !!! turkmenaga@hotmail.com
0 543 411 03 85
Kayıt: Dec 03, 2005 Mesajlar: 2220 Nereden: "-.81_DüzcE.-"
Tarih: 12.05.2006 - 15:06 Mesaj konusu:
sakın öle bir hata yapma çok pişman olursun sonra sölemediler deme
YBR ile dewam et bence _________________ "-.crazy team.-" -ѕєякαикαяαуєℓ-
0 ян(+) 81 вf 657
arkadaslar bende 2 makina var 250cc lik jinlun aldım yaklaşık 3 ay önce hiç bi problemle karşılaşmadım ama nazik bir makina yani zayıf onun için hırpalamadan binebilirsin bence al .
Arkadaşlar Yazan herkese tşk ederim
Satmaktan vazgeçtim Uyarılarınız için tşk. ederim
Satarsam da yine alacağım motor Yamaha nın üst modeli olur.
Uyarmasaydınız az kalsın gidiyodu motor elden
EROLL88, kimse ybr2nin hızı hakkında bir yorum yapmadı zaten, kaldı ki zaten 125cc'lik bir commuterdan 120km/H yapmasını beklemek de haksızlık olur ve hatta 250lik jinlun da aynen 120yi zor hatta ancak belki yapar... vs vs vs....
arkadaslar bende mondıal mct 250 aldım sıfır bence cok ıyı bır model eger yamaha ıle kıyaslanırsa cıft sılındırlı olması avantaj vede sekıl farkı ben aletten cok memnunum eger allah nasıp ederse eskıyene kadar kullanırım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız