Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yazın Son Ehliyet Sınavı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yazın Son Ehliyet Sınavı
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 23.05.2006 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kemikliet demiş ki:
Beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.

Pendik teki sürücü kurslarından biri bana; " Eğer dediğin fiyatlara sana ehliyet versinler, ben senin eşine herşeyi benden ehliyet vericem" dedi benimle iddaya girdi yani.

ben istanbul dışında oturuyorum, şu an ikametgah ayarlamaya çalışıyorum, olmaz ise nakil filan yaptırmaya çalışıp ikametgahı alıcam. Aldıktan sonrada direk size gelicem, eğer sözleşme yapıyorsanız sözleşmeyi alıp pendikteki kursa gidicem bakalım ne olacak Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Tabi ama bizim için en büyük sözleşme adımız ve burdan ehliyet verdiğimiz yüzlerce kişidir...
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
H_a_K_a_N
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 23.05.2006 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben bisiyi anlamıyorum ya motor ehliyeti 17 yas diyosunuz diploma istiyosunuz lise bitmis olmuyoki ben 06.11.1990 doğumluyum ehliyeti 2007 kasımda alıcam ehliyeti almak için lise diploması sartmı bu arada?????
Başa dön
H_a_K_a_N Çevrimdışı H_a_K_a_N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 23.05.2006 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayır diploma yerine öğrenci belgeside olur...
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
H_a_K_a_N
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mesela benim alttan 2 dersim war bu gerçektende war 1 tanesini weremiyince diploma yok öle bi durum olursa nasıl olcak
Başa dön
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 23.05.2006 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

farketmez ortaokul bitti ya...sorun olmaz...
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
H_a_K_a_N
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2006 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh içimi ferahlattın yawhu Çok gülüyorum
Başa dön
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 24.05.2006 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

H_a_K_a_N demiş ki:
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh içimi ferahlattın yawhu Çok gülüyorum

Ne güzel olmuştur bu sıcakta... Göz kırpıyorum
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 28.06.2006 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu, esnaflık hayatınızda daha iyi yere hakkınızda güzel şeyler duyuyoruz başarılar Gülümsüyorum
seyyah_izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.06.2006 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beni bundan önceki sınava 5 dakka geç kaldım diye almışlardı Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
^2 .ama bu sefer bi saat önceden gidicem
Başa dön
seyyah_izmir Çevrimdışı seyyah_izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 28.06.2006 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar ... 8 temmuzdaki sınava ben de giriyorum... giren diğer arkadaşlara başarılar dilerim Dil çıkarıyorum eylül gibi de heralde cepte olur ehliyetimiz.. Bravo
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 05.07.2006 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sgorahmet42 demiş ki:
gelisim_surucu_kursu, esnaflık hayatınızda daha iyi yere hakkınızda güzel şeyler duyuyoruz başarılar Gülümsüyorum

Teşekkür ederiz inşallah sizin desteğinizle....

Son Mesajdan 57 saniye:

seyyah_izmir demiş ki:
beni bundan önceki sınava 5 dakka geç kaldım diye almışlardı Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
^2 .ama bu sefer bi saat önceden gidicem

Çok geçmiş aman bu sefer dikkatli ol sakın geç kalma....

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

fatos demiş ki:
evet arkadaşlar ... 8 temmuzdaki sınava ben de giriyorum... giren diğer arkadaşlara başarılar dilerim Dil çıkarıyorum eylül gibi de heralde cepte olur ehliyetimiz.. Bravo

Başarılar dileriz....
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
_SANDSTORM_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 05.07.2006 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende 8 temmuzda girecem sınava.b sınıfı var a2 alıcam.ve 50 motor soru verdıler bana.bunlar cıkıcak dedıler.işlerden dolayı kursa fazla uğramıyorum.peki bu verdiği soruların aynısımı çıkacak anlayamadım valla.yoksa değiştirilmiş halımı çıkıyor.
Başa dön
_SANDSTORM_ Çevrimdışı _SANDSTORM_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 14.07.2006 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba;
Daha önceden ehliyetiniz olduğu için farklı sorularda çıkabilir bunlarada yine www.gelisimsurucu.com daki online test kısmından ulaşabilirsiniz...

Son Mesajdan 217 saat 5 dakika sonra eklendi:

26 Ağustos sınavına ait kayıtlar dolmak üzeredir arkadaşlar....
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
vdeny
Üye
Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 15:22    Mesaj konusu: sürüş eğitimi.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki sürüş eğitimi kaç saat? bir de örneğin 7 saat ise, ben kursunuza yazıldığımda tam olarak 7 saat motor kullanabilecek miyim yoksa 20 dakika 8 çizdirip hadi sen öğrendin mi diyeceksiniz?
Başa dön
vdeny Çevrimdışı vdeny Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ahmetokur
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 01.03.2007 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar önümüzdeki hafta içerisinde kendime bir motor alacağım yalnız ben motor kullanmasını bilmem alacağım motor 2007 kawasaki ZX 6R bu tarz bir motoru hiç kullanmadım sizlerden isteğim bu tarz bir motoru olupta saat ücreti karşılığı eğitim verecek birini arıyorum telefonum 0533.690.63.55 Ahmet okur İstanbul/Çengelköy civarlarında olursa sevinirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal