Tarih: 23.05.2006 - 18:45 Mesaj konusu:
ne diyelim dostum.. ben de cok istiyom bu rengi.. kim bilir nezaman olacak.. nese masallah diyelim de nazar demesin.. nolan kask da yakiyo hane buarada dirsege koymusum kaski havandan gecilmez artik.. nese hadi güle güle kullan.. _________________ g?nl?nde yer yoksa , ayakta giderim..
dolmusa niye para veriyim motorum var ya benim..
Tarih: 23.05.2006 - 18:56 Mesaj konusu:
ZZ-R250
aaa hayatta kasksız yola cıkmam daha gecen gun arkadasım kaza yaptı kasksız suan yogun bakımda hala cok yakın arkadasım bugun yarın yogun bakımdan cıkabılırmıs ama buyuk ders oldu kasksız gezıodu hep
Çok güsel bişiii,güle güle kullan,bir gğn bizimde olur inşallah.... _________________ Gerçekte ya?anylmy? bir tecrübeden sonra a?yzdan dökülen sözler:Ride knowing the unforeseen is always out there. (Umulmadyk olanyn mutlaka orada oldu?unu -sizi bekledi?ini- bilerek sürün)
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. _________________ 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.11 TÜRK İÇİN CİHANI FETHEDERİZ...Özel Harp.
AB RH (+) 0 506 357 7316
Tarih: 23.05.2006 - 19:51 Mesaj konusu:
betin, bak sana bi iyilik ediyim :!:
ismini yazmak istediğin üyenin avatarının üzerindeki nick kısmına tıklarsan, aşağıda yazını yazacağın kısımda otomatik olarak yazılmış oluyo
ha bide yanlış yazınca tekrar yeniden pardon diye yazanlar var...
yanlış yazılarımızı da yazımızın sağ üst köşesinde bulunan EDIT butonu ile yapıyoruz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız