Tarih: 23.05.2006 - 20:53 Mesaj konusu:
canerdemir79 demiş ki:
betin, bak sana bi iyilik ediyim :!:
ismini yazmak istediğin üyenin avatarının üzerindeki nick kısmına tıklarsan, aşağıda yazını yazacağın kısımda otomatik olarak yazılmış oluyo
ha bide yanlış yazınca tekrar yeniden pardon diye yazanlar var...
yanlış yazılarımızı da yazımızın sağ üst köşesinde bulunan EDIT btonu ile yapıyoruz
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3532 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 23.05.2006 - 21:34 Mesaj konusu:
betin bizde seni seviyoruz
kazasız belasız sürüşler en güzel ve en özel rengi cbr ın _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
arkadaşlar sizce repsolmü yoksa bu renkmi daha güsel, ben karar veremedim dorusuu, repsol sanki biraz baydı gibii demiyimde bilmiom ya: neyse sizce hangisi??
Tarih: 24.05.2006 - 19:52 Mesaj konusu:
TiTaN_ demiş ki:
cbr 125 i ilk defa caddelerda görüyorum gerçekten honda nın sitesinde bu kadar güzel durrmuyodu kazasız sürüşler
valla kardes oncelıkle bırak ınternet sayfasını gıdıp magazaya gormek lazım ben bole yaptım bayıldım motora hele bıde cıkın caddeye bakın kac kısıden kacı bakıyor mıletın azı dusecek hele kızlar ooooo
Alıntı:
arkadaşlar sizce repsolmü yoksa bu renkmi daha güsel, ben karar veremedim dorusuu, repsol sanki biraz baydı gibii demiyimde bilmiom ya: neyse sizce hangisi??
bence bu renk derim bu renk cbr nın 2006tı rengı yanı artık bu renk modaaaa
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız