Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kötü Günler Geride Kaldı. Alabildim En Sonunda

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kötü Günler Geride Kaldı. Alabildim En Sonunda
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, kazasız belasız :alkış
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ,allah kaza bela vermesin, valla çok güzel anlatmışsın kendimi seninle gitmiş gelmiş gibi hissettim Çok gülüyorum Çok gülüyorum resimlerde çok güzel Dil çıkarıyorum
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız güzel günlerrde kullan , hayırlı olsun tafa34
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam kardeşim hayırlı olsun... Allah kaza bela vermesin. AMİN
Bu arada bir taşla bu kadar çok kuş vurulabiliyormuş demekki...
1-Bir MD üyesini bizzat tanımak en önemlisi bu bence... İstanbul ve Çan MD buluşması...
2-Yeni bir motor almak, eskisi daha iyi olsa bile motor sahibi olmak motorsuz kalmaktan her zaman daha iyidir.
3-Bu amaç uğruna çok güzel bir seyahat yapmak, farklı ulaşım araçlarıyla zenginleştirilmiş bir tur...
4-Kardeşini ziyaret etmek, bu; ziyaret edilen tarafından tarifsiz mutlu bir olaydır.
5-O yediklerin var ya...İşte benim için en önemli kısım orada başlıyor... Afiyet olsun, yarasın...
Her şeyiyle çok güzel bir anı... Torun torbaya miras bırakılacak cinsten...
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Çan

MesajTarih: 26.05.2006 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten hiç çaktırmadan neler planlamışsın dostum,İstanbul a sağ salim gittiğine sevindim....

Ben kim mi yim?

Senin aldığın cbf nin vekaletinin sahibi,Fatih hoca Dil çıkarıyorum

Tekrar hayırlı olsun,Çanakkale Çan e seni her zaman bekleriz,tüm motor severleri de....
Başa dön
hellomoto Çevrimdışı hellomoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 26.05.2006 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun çok temzi gözüküyor güle güle kullan Göz kırpıyorum
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Çanakkale Çan e seni her zaman bekleriz,tüm motor severleri de....

Anam Bigalı olduğundan bütün Çanakkale eşrafını hemşehrim bilirim... Ne kadar mutlu olduğumu ispatlarcasına misafirperverlikte yarışıyorsunuz... Herkese sevgiler... :alkış :3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bileyim. İst. galiba

MesajTarih: 26.05.2006 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar tüm güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Şunu da belirteyim o taraflara yapılacak herhangi bir geziyi mutlaka değerlendirin derim size. Çünkü gerçekten baştan sona kadar zevk aldığım bir yolculuk oldu benim için.
Bu arada morotun noter satış bedeli 189 TL tutuyor. Ancak ben motoru vekalet sahibi kisiden aldığım ve Plaka'nında değişeceği için gelen ek masraf ile toplamda notere bırakmak zorunda kaldığım meblağ toplamı
276 YTL oldu.
Ama değdi........
Başa dön
tafa34 Çevrimdışı tafa34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.05.2006 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğraf kareleriyle yolculuğu bizzat ben yapmışım gibi geldi.

Donald_Duck demiş ki:
Cok guzel ve degerli bir ani... Bizlerle paylastigin icin kendimi sansli hissettim. :alkış

Ben de katılıyorum. O şanslı kişilerden biri olduğumu düşünüyorum..Hayırlı olsun..Güle güle kullan

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tafa34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada Morotu satın aldığım Erkan arkadaşımız da bugün İstanbul'a gelerek kendisine Bandit alarak geri dönmüştür. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Kardeşim yakında resimlerini bekliyoruz..

Bu arada Sinan ATASOY;
Resimleri çekmek için kimi gördüysem rica ettim, sağolsun hiçkimse anlamam demedi.
Başa dön
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 26.05.2006 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tavsanolusu
Üye
Üye

Nereden: izmir_nazilli

MesajTarih: 26.05.2006 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun zevkini çıkara çıkara bin. motorun var daha ne benim gibi olmayanlar e yapsın arabama üvey evlat muamelesi yapmaya başladım arrtık
Başa dön
tavsanolusu Çevrimdışı tavsanolusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tafa34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.05.2006 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkür ederim, Haklısın insan bir süre sonra otomobil'den soğuma belirtisi gösteriyor. Özellikle yoğun trafikte sağından solundan rahatça geçen motosikletleri görmeye devam ettikçe.........
Bu arada Cumoni ağbimizin zevkle okuduğum yarumlarını henüz geremedim sanırım............... :alkış
Başa dön
VvalentinoO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 26.05.2006 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Gülümsüyorum

Twister gerçekten güzel motordur ama 600f den sonra ne kadar tat verir bilemem kendi motorun en iyisidir demiş mete_han abim en güzelini demiş Gülümsüyorum

Şartlar olgunlaştıkca değiştirir daha güzelini alırsın yakışır MD li arkadaşıma tekrardan hayırlı uğurlu olsun Allaha kazasız belasız sürüşler nasip etsin Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zincirlikuyu Beşiktaş/İSTANBUL

MesajTarih: 27.05.2006 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu arada Cumoni ağbimizin zevkle okuduğum yarumlarını henüz göremedim sanırım

Yukarıdaki cümleyi yazmasan, bu başlık belki de hiç dikkatimi çekmeyecekti tafa34, motorlu günlere dönüş yapma maceranı ve mutluluğunu harika fotoğraflarla, başarılı yorumunla, çok hoş bir şekilde paylaşmışsın; kutluyorum seni arkadaşım!

Önceki motorunla cbf250 yi kıyaslamak tabi ki mümkün değil, ancak bu motorun kendi sınıfında lider bir makine olduğunu hiç aklından çıkarma; bu gerçek seni mutlu etmeye yeterli bir sebep olmalı diye düşünüyorum.

Motorun, fabrikasyon son sürati 145 tir (bu testlerle de kanıtlanmıştır). Sen de bu hıza yakın değerlere çıktığını ifade etmişsin zaten. Biliyorsun, ben de aynı motosikleti kullanıyorum. Ancak ben birkaç kez çok kısa sürelerle (iniş pozisyonlarında) limitlerini aşırarak 155 civarında hızlara çıkabildiğimi gördüm. İşin hoş yanı, bu hızlarda dahi vibrasyon olayı yok denecek kadar hafif; zaten 140 km. hıza kadar vibrasyonu hissettirmiyor!

Gerçek şu ki, düz yolda bu motor 130 km. ye soluksuz bir ivmelenme ile çıkabiliyor. Bu hızdan sonra 140 a ulaşmakta bayağı bir nazlanıyor. 140 tan sonra ise artık gitmem dermiş gibi kilitliyor kendini... Tabi bu durum normal devirlerde vites atman halinde böyle oluyor. Oysa 3. ve özellikle 4. ve 5. viteslere son devrini yedirerek 6. vitesi yokladığında 150 nin de üzerine çıkabildiğini görüyorsun. Tabi bu hiç bir motor için sürekli yapılası ve bu şekilde sürülesi bir davranış biçimi değil ancak kısa sürelerle, deneme maksatlı yapılabilir...

Yakıt tüketimi hakkındaki tespitlerin biraz fazla gözükse de normal sayılır çünkü sürekli yüksek devirlerde kullanmışsın! Ben twisterimle, sakin kullanımlarımda 1 depo (16 litre) benzinle 400 km. den fazlasını da yaptım!

Son verirken; motorunla kazasız, belasız mutlu beraberlikler diliyor ve dün akşam başka bir topikte yaptığım yorumu aynen buraya da taşıyorum. Aşağıdaki alıntı, yeni motorunu biraz daha fazla sevmene yardımcı olur umarım!

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

Hepsi iyi de, şu 1-2 yıl sürmez sıkılırsın (hatta 3-4 ayda sıkılırsın ) diyenleri bir türlü anlayamıyorum Yahu ben 30 yılı geçkin bir süredir kesintisiz motosiklet kullanan biriyim ve son iki yıldır cbx250 Twister kullanıyorum; çok memnunum ve çok daha uzun yıllar kullanacağımı düşünüyorum! PEKİ, BEN NİYE SIKILMIYORUM

Motorcu olmak için yüksek hacimli makinelere sahip olup, yasal olmayan hızlara mutlaka ulaşmak mı gereklidir? KİM SÖYLÜYOR BUNLARI SİZE? Amacınız pistlere çıkıp yarışmaksa sözüm yok! Ama kaçımız yarışçıdır ve hangi karayolumuz 120 km.nin üzerinde hız yapmamıza izin veriyor?

Motosiklette 250 cc en ideal hacimdir. Bu hacimden fazlası gereksizdir. Ancak, spor amaçlı kullanılabilir. Amaçları spor olanlara, motosikletlerine uygun pistleri öneriyorum! Benim felsefemde motosiklet, kişiye özgürlük hissi verebilen en keyifli ulaşım aracıdır... Bu keyfi alabilmek için 100 km. hıza illa 3-4 saniyede mi çıkmak gerekir? 250 cc. ve ortalama 20 hp.lik bir motosiklet 100 km. hıza 8-10 saniye aralığında çıkabilir ki bu hız trafikte birlikte bulunabileceğiniz çoğu otomobillerin ivmelenme hızlarından yine de çok yüksektir ve hali ile tatminkar olacaktır.

Amacınız uçmaksa, pilot olup göklere çıkın kardeşim. Hız sınırları belirlenmiş olan karayollarımızda motorunuzun limitlerini zorlayıp, trafiğimizi riske etmeyin! Çıkın pistlere ve oralarda dolanın deli danalar gibi... Tövbe, tövbeee...

cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal