Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 376 KM/S HIZLA GEÇEN ŞU HAYABUSAYA BİR BAKIN!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

376 KM/S HIZLA GEÇEN ŞU HAYABUSAYA BİR BAKIN!!!

376 KM/S HIZLA GEÇEN ŞU HAYABUSAYA BİR BAKIN!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
redlineracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 01.05.2006 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bu videoyu bundan kaç yıl önce izledim. Tam benlik bir motorsiklet. Ahhhhhh. Ahhhhhhhh . Keşke benimde bir tane böyle hızlı bir hayabusam olsaydı..... :alkış
Başa dön
redlineracing Çevrimdışı redlineracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 01.05.2006 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kısacası zzzzzzz yapmış yine Dil çıkarıyorum

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 01.05.2006 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Etkileyici.
Tek kelimeyle süper gazlamış Göz kırpıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motogp1903
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.05.2006 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo hehehe valla ben inanmam beyler 376km/h ile geçiyosa kamera bıle onu yakalayamazdı Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
motogp1903 Çevrimdışı motogp1903 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 01.05.2006 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadasim ben
Alıntı:

Simdi diyeceksiniz ki uzunca duzlukler. Ee tamam da aradaki fark tam 60 kusur km ve en azindan milyon $ maliyet farki ve onlarca kisilik dehset bir ekip.

diye yazmistim. Biliyorum pist yarislarinda cok uzun duzlukler yok ancak boru degil biri milyon $'lik motogp makinesi , uzerinde yuz milyon $'lik 60 kg'lik manyak racer bir surucu , digeri 20 milyarlik Hayabusa (Hadi ustune de 10 milyar modifiye yapmis olsun olsun sana 30 milyar)
Eger 30 liralık hayabusa uzun duzlukte 376 yapabiliyorsa Motogp makinesi+ Rossi'nin en az 450 yapabilmesi lazim ..Sizce yaparmi? Yapmaz o zaman hayabusa da 376'yi anca ruyasinda gorur.
Zaten video'yu izledi iseniz ilk onca one thirtyfive diyor sonra 2hundredthirtyfive diyor. Ben inanmiyorum. Tamam belki 1000+lik motorlar ibrede 300-320 filan gorebilir ama bu da en fazla 270-280 km demektir.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
musthefa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 01.05.2006 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok daha neler falan .. diyecektim ama Çok gülüyorum
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 01.05.2006 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bberksan demiş ki:
Arkadasim ben
Alıntı:

Simdi diyeceksiniz ki uzunca duzlukler. Ee tamam da aradaki fark tam 60 kusur km ve en azindan milyon $ maliyet farki ve onlarca kisilik dehset bir ekip.

diye yazmistim. Biliyorum pist yarislarinda cok uzun duzlukler yok ancak boru degil biri milyon $'lik motogp makinesi , uzerinde yuz milyon $'lik 60 kg'lik manyak racer bir surucu , digeri 20 milyarlik Hayabusa (Hadi ustune de 10 milyar modifiye yapmis olsun olsun sana 30 milyar)
Eger 30 liralık hayabusa uzun duzlukte 376 yapabiliyorsa Motogp makinesi+ Rossi'nin en az 450 yapabilmesi lazim ..Sizce yaparmi? Yapmaz o zaman hayabusa da 376'yi anca ruyasinda gorur.
Zaten video'yu izledi iseniz ilk onca one thirtyfive diyor sonra 2hundredthirtyfive diyor. Ben inanmiyorum. Tamam belki 1000+lik motorlar ibrede 300-320 filan gorebilir ama bu da en fazla 270-280 km demektir.

moto gp makınaları agırlıkları 145 kg 240 bg gucunde motosıkletler ve birde + olarak dunyanın en iyi sürürücüleri...moto gp makınaları top speed için üretilmiş motosıkletler degıldırler.. ha demıyorum top speed de az diye ama rekor içinde deil yani Çok gülüyorum makınada viraj için düşünülmüş detaylar daha fazladır!!
moto gp'de su ana kadar yapılmış en yüksek hız italyada monza pistinde yanlıs hatırlamıorsm eger carlos checa tarafından yapıldı 355 km/h..ve bu makınalrda genel olarak top speed 340 km/h olarak bilinr...

bu bahsettiğim hızlar gerçek hızlar!!!yani km sapması fln olmuyo!!!eğer bi moto gp bı makinasını alın caddeye takın bizim yirmi milyarlık yawruların speedosunu ekranda tam 400 km/h gösterir cnk km sapması fln olacaktır.. Dil çıkarıyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
H_a_K_a_N
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.05.2006 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum böle bisi ciinayete tam tesebbüs
Başa dön
H_a_K_a_N Çevrimdışı H_a_K_a_N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 01.05.2006 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
zzzzzz...

video olayında tek rakibim sensin...azimle çalışıp seni geçicem... Bravo Dil çıkarıyorum

paylaşım için sağol... Dil çıkarıyorum

iyi o zaman toplam video sayım olan 273 ü geç lider ol . Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 01.05.2006 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz demiş ki:
iyi o zaman toplam video sayım olan 273 ü geç lider ol . Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

yuh beee...biz daha çömeziz desene hocam... Üzgünüm
jawa350
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.05.2006 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 176 yapamazken... Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
onur17
Üye
Üye

Nereden: @nt@ly@

MesajTarih: 29.05.2006 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş güzel..... yapan yapıyor... :alkış Dil çıkarıyorum
Başa dön
onur17 Çevrimdışı onur17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal