Tarih: 01.05.2006 - 11:49 Mesaj konusu:
Ben bu videoyu bundan kaç yıl önce izledim. Tam benlik bir motorsiklet. Ahhhhhh. Ahhhhhhhh . Keşke benimde bir tane böyle hızlı bir hayabusam olsaydı..... :alkış
Tarih: 01.05.2006 - 16:27 Mesaj konusu:
Arkadasim ben
Alıntı:
Simdi diyeceksiniz ki uzunca duzlukler. Ee tamam da aradaki fark tam 60 kusur km ve en azindan milyon $ maliyet farki ve onlarca kisilik dehset bir ekip.
diye yazmistim. Biliyorum pist yarislarinda cok uzun duzlukler yok ancak boru degil biri milyon $'lik motogp makinesi , uzerinde yuz milyon $'lik 60 kg'lik manyak racer bir surucu , digeri 20 milyarlik Hayabusa (Hadi ustune de 10 milyar modifiye yapmis olsun olsun sana 30 milyar)
Eger 30 liralık hayabusa uzun duzlukte 376 yapabiliyorsa Motogp makinesi+ Rossi'nin en az 450 yapabilmesi lazim ..Sizce yaparmi? Yapmaz o zaman hayabusa da 376'yi anca ruyasinda gorur.
Zaten video'yu izledi iseniz ilk onca one thirtyfive diyor sonra 2hundredthirtyfive diyor. Ben inanmiyorum. Tamam belki 1000+lik motorlar ibrede 300-320 filan gorebilir ama bu da en fazla 270-280 km demektir. _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2364 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 01.05.2006 - 17:44 Mesaj konusu:
bberksan demiş ki:
Arkadasim ben
Alıntı:
Simdi diyeceksiniz ki uzunca duzlukler. Ee tamam da aradaki fark tam 60 kusur km ve en azindan milyon $ maliyet farki ve onlarca kisilik dehset bir ekip.
diye yazmistim. Biliyorum pist yarislarinda cok uzun duzlukler yok ancak boru degil biri milyon $'lik motogp makinesi , uzerinde yuz milyon $'lik 60 kg'lik manyak racer bir surucu , digeri 20 milyarlik Hayabusa (Hadi ustune de 10 milyar modifiye yapmis olsun olsun sana 30 milyar)
Eger 30 liralık hayabusa uzun duzlukte 376 yapabiliyorsa Motogp makinesi+ Rossi'nin en az 450 yapabilmesi lazim ..Sizce yaparmi? Yapmaz o zaman hayabusa da 376'yi anca ruyasinda gorur.
Zaten video'yu izledi iseniz ilk onca one thirtyfive diyor sonra 2hundredthirtyfive diyor. Ben inanmiyorum. Tamam belki 1000+lik motorlar ibrede 300-320 filan gorebilir ama bu da en fazla 270-280 km demektir.
moto gp makınaları agırlıkları 145 kg 240 bg gucunde motosıkletler ve birde + olarak dunyanın en iyi sürürücüleri...moto gp makınaları top speed için üretilmiş motosıkletler degıldırler.. ha demıyorum top speed de az diye ama rekor içinde deil yani makınada viraj için düşünülmüş detaylar daha fazladır!!
moto gp'de su ana kadar yapılmış en yüksek hız italyada monza pistinde yanlıs hatırlamıorsm eger carlos checa tarafından yapıldı 355 km/h..ve bu makınalrda genel olarak top speed 340 km/h olarak bilinr...
bu bahsettiğim hızlar gerçek hızlar!!!yani km sapması fln olmuyo!!!eğer bi moto gp bı makinasını alın caddeye takın bizim yirmi milyarlık yawruların speedosunu ekranda tam 400 km/h gösterir cnk km sapması fln olacaktır.. _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız