Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - lütfen yardım 600 cc race almak istiyorum R6 ? 600F ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

lütfen yardım 600 cc race almak istiyorum R6 ? 600F ?

lütfen yardım 600 cc race almak istiyorum R6 ? 600F ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
STIHL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Gültepe

MesajTarih: 29.05.2006 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya adam ne sormuş siz yok bahattin sofuoğlu filan , fikrinizi söyleyin yeterli , kargaya yavrusu şahin gelirmiş . 600f bende dostum Dil çıkarıyorum

Blood : A(RH)+
Başa dön
STIHL Çevrimdışı STIHL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 29.05.2006 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mikitv, sencesi bencesi yok bunun www.honda.com.tr ye bak bakalım neymiş? Dil çıkarıyorum
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 29.05.2006 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
ondanmı 99-2000 sezonunda o safkan racing R6nın gsxr600ün zx6nın canına okudu tum yarışlarda.balkan sampıyonasındada bircok yarış kazandı bahattin sofuoglu o makina ile?
şimdi dicekler pist ayrıııııı hadi canım o yıllarda modifiye serbestti ve siz süleyman memnunun R6 sını gördünüzmü hiç?yada levent celasunun kawasakisi boşmuydu??haa iş pilotaj tabiki balkan sampiyonu olan süleyman memnun kötü pilotmu?? peki nie bu sport tourıng makina pistte 2 sene 600fs gelene kadar milletin canına okudu?? bırakın düne kadar racing olan makina FS YADA RR gelince sporttourıng oldu hadi canım baska seneyede enduro yaparız.. Exclamation

Kendin de demişsin modifiye serbest diye.Ayrıca kullanıcı çok önemli.Sofuoğlu çok güzel motor kullanıyor.Şimdi gelsin piste 600 F vs R6
Göz kırpıyorum :nono:
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcucgl125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 29.05.2006 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen kımsenın dedıyıne bakma kendı kararını ver ama bence 600f cunku en uygunu Dil çıkarıyorum
Başa dön
motorcucgl125 Çevrimdışı motorcucgl125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 29.05.2006 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen yazma bu konular aşar seni bilader bide o avatı değiştir emanet olduğu çok belli.haa bu arada BAHATTİN rahmetli olalı çok oldu artık gelemez ama sen kesinlikle racing filan alma onun yanına gidersin bu kesin...
haa gelelim modifiye serbest durumuna evet serbestti ama sadece hondaya diil o yarısa giren her marka motor için tam modifiye serbestti mkina oynamaları dahil bahattin iyi pilotu da balkan sampıyonu süleyman memnun kötümü? levent celasun kötümü? sen bu isimleri duydunmu oda süpheli de neyse.. R6 yı sen kullanıcaksan eğer seni er5le bile yicek çok adam var bundan emin ol ve mümkünse sadece oku sen! Necromanger :!: Öfkeliyim

En son SRAD-HAN tarafından 29.05.2006 - 20:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 29.05.2006 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende kimsenin söylemediği bişi söyliyeyim bari. Bravo bende derim ki 600RR almak istiyorsun ama fiyatı için vazgeçtiysen 600rr beklemeye değerdir.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bakirköy-Mecidiyeköy/YSTANBUL

MesajTarih: 29.05.2006 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Furkan07 demiş ki:
Mikitv, sencesi bencesi yok bunun www.honda.com.tr ye bak bakalım neymiş? Dil çıkarıyorum

bencesi var tabiiki...bu benim görüşüm ve motosikletleri sınıflama anlayışımdır.
Ayrıca honda sevmediğim gibi bir izlenim sakın doğmasın, şu anda deauville kullanıyorum ondan öncede vfr800fi ım vardı, cbr600f bana sport touring hissiyatı veriyor, sebeplerinide yazdım daha önce..R6 daha agresif ve rahatsız bir kullanıma sahiptir,daha hafiftir, bg gücü daha yüksektir,cbr600f konfor lu kullanıma haiz olup sorunsuzdur...Lafları yanlış anlayıp tartışma çıkartmaya gerek yok, sadece görüş alışverişinde bulunuyoruz.. Dil çıkarıyorum
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 29.05.2006 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

necroya laf yok,kendisi motor konusunda ulemadır,uludur,bilgedir.ne derse dogrudur,tartışılamaz... Çok gülüyorum :P :3

necro,h_a_k_a_n,batmix ve daha adını hatırlayamadıgımız nice motor ulemasına ne kadar saygı duysak azdır... Çok gülüyorum
Khons
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.05.2006 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende 600f e karar verdim ama bugün bütün bayilere baktım hiçbiyerde yok Üzgünüm en az 2 hafta sonra gelicekmiş ve zamlı olarak Ağlıyorum
Başa dön
Khons Çevrimdışı Khons Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 29.05.2006 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zamlı olarak mı? Üzgünüm Ne kadarmış Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 29.05.2006 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

''06 special R6 derim ben..................
evren_pasha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 29.05.2006 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nedir bu abi 600f le alakalı nerde konu açılsa sporttoringmi,s.s. mi muabbeti.konu sapıyor Şok oldum

hangisi içine siniyorsa onu al arkadaşım bence Dil çıkarıyorum

Başa dön
evren_pasha Çevrimdışı evren_pasha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mangah
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.05.2006 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor deneyimin az ise 600F al, çünkü 600 F son derece kullanımı kolay ve şehir içi kullanım için R6 dan daha iyi.Genel performans da R6 tabiki yüksek seviyede ama 600f de 100 beygirin üstünde bir makina.
Başa dön
mangah Çevrimdışı mangah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ducati_man78
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.05.2006 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ılk motorunmu onu yaz. deneyımlıysen zaten bu soruları sormazsın :!:
Başa dön
ducati_man78 Çevrimdışı ducati_man78 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
lewent
Üye
Üye

MesajTarih: 29.05.2006 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ducati_man78 demiş ki:
ılk motorunmu onu yaz. deneyımlıysen zaten bu soruları sormazsın :!:

cok deneyımlı deyılım maalesef ama 600f bana daha cazip geliyor ikinci eltemiz 12*12.5 gibi bulursam alacağım yoksa sıfır bakacağım

teşekkürler
Başa dön
lewent Çevrimdışı lewent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal