MERHABA ARKADAŞLAR;
Son zamanlarda gerek Msn gerek bu forum Gerek telefon ve email ile sorulan ve gitgide sıklaşan bir konu hakkında sizleri uyarmak istedik...
Yaklaşık 6 aydır Motosiklet net ile sponsor olarak çalışmaktayız.Sizlere hertürlü konuda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz ve bundan son derece mutlu olduğumuzu belirtmek isteriz.Bizi tercih eden ve bizden ehliyet alan arkadaşlara bu sayede tekrar teşekkür etmek istiyoruz.Son zamanlarda gerk sitemizden yazılan gerekse telefon ve msn yolu ile iletilen genel bir problemi sizlerle paylaşmak istedik.Biz bu siteye sponsor olup fiyatları aşağıya çektiğimizde diğer kurslardaki fiyatlar 250 ytl(sadece kurs ücreti ) idi..Ancak bizim öğrenci sayımızı gören duyan kurslarda bizimle rekabet etmek adına fiyatlarını aşağıya çektiler.Ancak bu tamamen yalancı bi indirim oldu çünkü;bu sefer extra masraflar çıkartmaya başladılar.(SINAV PARASI SERTİFİKA PARASI DİREKSİYON SINAV PARASI ŞÖFÖRLER CEMİYETİ PARASI HATTA ABARTANLAR BİLE KARAYOLLARI YOL YIPRATMA PARASI .....)adı altında gerçek bir soygun başladı.
Bizi tercih etmeyen fiyatttan ötürü başka bir yeri seçin bir arkadaşımızın bize MSN den yazdığını aynen aktarmak istiyorum...
'' Size bilgi almak için geldim fakat 120 ytl bana çok geldi bende sizden daha uygun olduğunu sandığım başka bir kursa kayıt yaptırdım.(100 ytl eğitim istemedim ki zaten yok dediler ).
Sınav zamanı geldi çattı ben giriş kartımı almaya gittim benden giriş kartı tasdik parası adı altında 20 ytl istediler yoksa bu belgeyi alamazsın dediler.Sizde böyle bir para varmı ?
cevap:Böyle bi paranın hiçbir yasal yönü yoktur tamamen kursun yalanı sakına ödemeyin.... vs
Yaklaşık 20 gün sonra ....
Abi benden 20 ytl yi aldılar bende lanet edip verdim.Ama şimdi bide direksiyon sınavı için 30 ytl istiyorlar bu nedir....
cevap:Kursun seni kazıklama taktiği.... vs.
yaklaşık 10 gün sonra
abi ben o 30 ytl yide ödedim yine lanet ettim.....Şimdi sertifikamı alıcam benden 50 ytl sertifika parası istiyorlar bu nedir...
cevap:kursun sana son kazığı....vs
Bize 120 ytl ödememek için 100 ytl ye anlaştığı kurs Arkadaşımıza toplamda 200 ytl ye gelmiş oldu yani kurs yine istediği parayı aldı.....
Biz Kuruluş günümüzden bu yana kendimize para değil dost kazanmayı ilke edindik bunun en iyi örneği bizi burdan görüp hiç tanımadan ikitelli beylikdüzü avcılar levent vs den bize gelen mezun olmuş vey aşu an kayıtlı olan kursiyerlerimiz dostlarımızdır...
En İçten Saygılarımızla....
Gelişim Eğitim Kurumları _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 562 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 04.06.2006 - 08:22 Mesaj konusu:
Merhaba;
Kurs ücreti ne onu pek anlamadım çünkü altta zaten kendileriniz alıcağı para 210 ytl demişşiniz.Yani buda kurs sizden toplam 285 ytl alıyor.Aydındaki fiyatları pek bilmediğim için sanırım oraya göre normal ama İstanbul a göre biraz abartılı... _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
Kayıt: May 03, 2006 Mesajlar: 49 Nereden: Ystanbul / Avrupa
Tarih: 04.06.2006 - 08:59 Mesaj konusu:
Dostlar gelişim bu işi hem ucuza hemde iyi yapıyor..bende ordan aldım...Üçkagıtçılara dikkat edelim... _________________ Hakan GÜRSU "76"
Asya T-19 "06"
selam bende bir motordelisi olarak bende ehliyet almak istiyorum benim merak ettgim şu bende b sınıfı ehliyet var buna + olarak a2 almak istiyorum bu konuda bana bilgi veririsenis cok sevinirim ne kadar fark vermem lazım saygılarımla tskler ilginize
Tarih: 08.06.2006 - 22:57 Mesaj konusu:
benim merak ettiğim bişi var,ben bu yaz 18e giricem yani 18den gün alıcam motor ehliyeti alabiliyorum bildiğim kadarıyla :hıım :hıım bu alınan ehliyet tek bi motor ehliyeti di mi yani mesela 125cc üzeri için filan aynı ehliyet geçerli :hıım pek bi cahil gördüm kendimi yahu ^321 aydınlatıınnnn beniii saayın kurs _________________ ***__speed angel__***
*born to race*
HERSEY yolunda gitti ve bir GSRımız oldu..hemde cok güzel bir kız o))
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p )
gelisim_surucu_kursu, beylikdüzünde bi kursa sordumkurs ücreti 400 ytl dediler.Yani sizin fiyatla arasında uçuk bir rakam çektiler.Benim oturduğum bölgeye yakın tanıdığınız bir kurs varmı beni oraya yönlendirebilirmisiniz. _________________ farim da acik yolum da.
ecemcan, 88 li isen otomobil ehliyeti dahi alabilirsin bu yıl
89 lu isen sadece motosiklet alaiblirsinve a2 ehliyeti ile bütün motosikletleri kullanabilirsin
Tarih: 09.06.2006 - 09:49 Mesaj konusu:
teşşekürrler ediyorum arkadaşşşlarımmm işte burası böle bi yer alonecombatant; 89luyum cnm ^1 ama18e girer girmez ilk güzelliğinden yararlanmak istiyorum :3 :3 17temmuzzz yanii ,duyurulur :3 _________________ ***__speed angel__***
*born to race*
HERSEY yolunda gitti ve bir GSRımız oldu..hemde cok güzel bir kız o))
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p )
Tarih: 09.06.2006 - 09:59 Mesaj konusu:
Valla gelişim iyi kurs arkadaşlar,Adamlar gayet ilgililer,Samimiler,ben 2 kişi aldım herşekilde yardımcı oldular.Sağolsunlar.... _________________ www.naclan.com
The person you are trying to shoot NOT AVAILABLE,Please try again later.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız