Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - en sonunda delirdim (resimli HYOSUNG GT250R)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

en sonunda delirdim (resimli HYOSUNG GT250R)

en sonunda delirdim (resimli HYOSUNG GT250R)
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
trasher
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GöZtEpE

MesajTarih: 04.06.2006 - 02:51    Mesaj konusu: en sonunda delirdim (resimli HYOSUNG GT250R) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar uzun koşuşturmacalar ve sorular araştırmalar sonucu bugün istinye motordan Hyosung GT250R aldım aranıza gerçek bi md olarak katılmakdan sevinç duyuyorum... işte bikaç resim...

®trasher yellowstorm gt250r
Başa dön
trasher Çevrimdışı trasher Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 04.06.2006 - 02:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trasher, senin adına çok mutlu oldum..
İyi günlerde kullanmanı temenni ederim.
Korumalarını eksik etme
Farında yolunda hep açık olsun Dil çıkarıyorum
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 04.06.2006 - 03:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan ilk motorum hayabusa başlıklarını gördüğümüz türkiye de motora başlamak için iyi bir seçim renkte süper kazasız sürüşler dilerim Dil çıkarıyorum
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yokum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2006 - 03:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmhn demiş ki:
güle güle kullan ilk motorum hayabusa başlıklarını gördüğümüz türkiye de motora başlamak için iyi bir seçim renkte süper kazasız sürüşler dilerim Dil çıkarıyorum

çok iyi tespit
hayırlı olsun arkadaşım . güzel günlerde kullan
aydin
Üye
Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 04.06.2006 - 04:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan kazasız belasız kardeş
Başa dön
aydin Çevrimdışı aydin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 04.06.2006 - 05:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Dil çıkarıyorum Gıpgıcır mis gibi lastik kokusunu bol bol icine cek :3
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
LASTROMANTIC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2006 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorda güzel renkte güle güle kullan arkadaşım hayırlı uğurlu olsun
Başa dön
LASTROMANTIC Çevrimdışı LASTROMANTIC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli17
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 04.06.2006 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan :alkış :alkış :alkış
Başa dön
Canakkaleli17 Çevrimdışı Canakkaleli17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 04.06.2006 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok tatlı makina gerçekten ama dikkatli kullan Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
onur17
Üye
Üye

Nereden: @nt@ly@

MesajTarih: 04.06.2006 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin....(renk süper)
Başa dön
onur17 Çevrimdışı onur17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tafa34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bileyim. İst. galiba

MesajTarih: 04.06.2006 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250 CC ama oturduğunda tam bir race havası veriyor. Yani epey rahatsız.
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel tercih.
Başa dön
tafa34 Çevrimdışı tafa34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.06.2006 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güle güle kullan.Hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde inşallah.
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yoshimoto
Üye
Üye

MesajTarih: 04.06.2006 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle doğru bi seçim..
tebrik ederim.
Başa dön
yoshimoto Çevrimdışı yoshimoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tutkun_omer
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.06.2006 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan abicim :alkış
Başa dön
tutkun_omer Çevrimdışı tutkun_omer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 04.06.2006 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kazasız belasız nazarsız kullan...

bu arada orası İstinye showroom galiba...indirim falan yaptılarmı...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal